Σάββατο, Ιανουαρίου 18

Άνετο πρωϊνό στον Σταυρό για τον Οδυσσέα 5-0 τον Εθνοφρουρό


Ένα εύκολο πρωινό, ήταν το σημερινό παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας για τον Οδυσσέα Ιθάκης, όπου στο γήπεδο του Σταυρού, επικράτησε εύκολα του ουραγού Εθνοφρουρού με σκορ 5-0, ανέβηκε βαθμολογικά και σε συνδυασμό με την ήττα της Ερύσου από την Α.Ε.Κ., πλησίασε την 3η θέση και στο -1 βαθμό.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, παίχθηκε ένα μέτριο παιχνίδι τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή, να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Καμπανού και τελικά να πετυχαίνουν 5 τέρματα παίρνοντας μια εύκολη νίκη, ενώ έχασαν αρκετές ευκαιρίες για παραπάνω.
Ιδιαίτερη κριτική δεν αντέχει ένα τέτοιο παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν μόνο με 9 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και για αυτό, ας περάσουμε στα γκολ του συγκεκριμένου αγώνα.
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ και συγκεκριμένα στο 4’, όταν θα προηγηθούν 1-0 με με πλασέ του Γ. Προσαλέντη, μετά από κάθετη πάσα του Φατούρου.
Ο Cela, θα είναι ο επόμενος σκόρερ των γηπεδούχων στο 34’ για το 2-0, με δυνατό σουτ από το σημείο περίπου του πέναλτι, μετά από πολύ ωραία συνεργασία με το Π. Κουτσουβέλη.
Με το σκορ 2-0 για τους γηπεδούχους θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα στον Σταυρό.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 60’ οι «κιτρινόμαυροι» θα ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 3-0 με ένα εντυπωσιακό σουτ του Μετσάνι στο «Γ» της αντίπαλης εστίας.
Με τον ίδιο τρόπο στο 62’ το σκορ θα φτάσει στο 4-0 με εκτελεστή αυτήν τη φορά τον Ρενάτο, ο οποίος γίνεται ο επόμενος σκόρερ των γηπεδούχων.
Και τα δυο παραπάνω τέρματα ήταν εντυπωσιακά!
Τέλος το τελικό 5-0 θα πετύχει στο 71’ ο έμπειρος αρχηγός του Οδυσσέα Ν. Προσαλέντης με πλασέ, πάνω από τον τερματοφύλακα Καμπανό, ύστερα από ασίστ του Ρενάτο.
Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Σπ. Ζερβού θα βελτιώσει αρκετά τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, πλησιάζοντας την Έρυσσος στην 3η θέση και στον -1 βαθμό.
Για τους φιλοξενούμενους, ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα τους στη σεζόν και αυτό τα λέει όλα!
Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλλάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Β. Περίχαρο (φίλαθλος).
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Ζ., Λεκατσάς, Φατούρος (70’ plepi), Τσίρος, Κουτσουβέλης Π. (60’ Πατσαλιάς), Προσαλέντης Ν. (76’ Νουτσάτος), Cela, Μετσάνι, Καραντζής Θ., Ρενάτο, Προσαλέντης Γ..
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Καμπανός, θεοτοκάτος, Στεφανάτος, Χατζηνικολάου, Μιχαλάτος, Ζαπάντης, Θωμάτος, Γεωργόπουλος, Χρυσανθακόπουλος.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου