Παρασκευή, Ιανουαρίου 10

Η Pre game της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 11-12/1/2020 η 12η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020
Συνέχεια, και αυτό το Σαββατοκύριακο 11-12/1 στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής, πρώτης του Β’ γύρου και των 5 συνολικά αγώνων του προγράμματος.
Τα δύο θα διεξαχθούν το Σάββατο 11/1 πρωί και απόγευμα σε Ιθάκη και Αργοστόλι.
Τα υπόλοιπα τρία που θα ολοκληρώσουν την αγωνιστική θα διεξαχθούν την Κυριακή 12/1 το απόγευμα σε Αργοστόλι - Ληξούρι και Καραβόμυλο.
Μια αρκετά σημαντική αγωνιστική κυρίως για τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους, αλλά και αυτές που θέλουν είσοδο στην 4αδα, παράλληλα με ένα καλό πλασάρισμα.
Ξεχωρίζουν περισσότερο αυτά, της Ιθάκης, Αργοστολίου (Φωκάτων - Σάμης) και Καραβόμυλου, χωρίς σίγουρα να απουσιάζει το ενδιαφέρον και στα υπόλοιπα. 
Ο πρωτοπόρος  Α.Ο. Παλληξουριακός αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.
         
Αήττητες ομάδες: Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ο. Εικοσιμίας 0-10
Περισσότερες νίκες:Α.Ο. Παλληξουριακός 9/10
Περισσότερες ήττες:Α.Ο. Εθνικός 9/10
Περισσότερες ισοπαλίες:Α.Ο. Εικοσιμίας 5/10
Καλύτερη επίθεση:Α.Ο. Παλληξουριακός 28 τέρματα
Χειρότερη επίθεση:Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Εθνικός 6 τέρματα
Καλύτερη άμυνα:Α.Ο. Παλληξουριακός 3 τέρματα
Χειρότερη άμυνα:Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς 32 τέρματα
         
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  11-1-2020   ώρα:11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. – Α.Ο. Εικοσιμίας
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Μπακάκη Ε.
Δούλου Ι.
Σάββατο  11-1-2020  ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς – Α.Ο. Πρόννοι
Καραΐσκος
Απόστολος
Γάτσιος Δ.
Καναλλάτος Ν.
Κυριακή  12-1-2020   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Σάμης
Θωμάς
Βασίλης
Καρλής Α.
Μπακάκη Ε.
Κυριακή  12-1-2020   ώρα:15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Εθνικός - Α.Ο. Διλινάτα
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Κατερέλος Ε.
Δούλου Ι.
Κυριακή  12-1-2020   ώρα:15:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Π.Α.Ο. Εύγερος
Καραΐσκος
Απόστολος
Δαμιανού Α.
Μάστορα Μ.
        
Αναλυτικά η 12η αγωνιστική
Σάββατο 11/1/2020
Με το πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο στις 11 το πρωί στο Βαθύ, ανάμεσα στην Πρόοδο Ιθάκης και την Εικοσιμία, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με την 12η αγωνιστική.
Μπήκαμε λοιπόν αισίως στο Β’ γύρο και κάπως αρχίζουν, αν και πολύ νωρίς ακόμη, να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα.
Οι γηπεδούχοι, με μια παρουσία που δεν μας είχαν μέχρι τώρα συνηθίσει βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στα 8 παιχνίδια που έχουν δώσει, έχουν μόνο μία νίκη στο ενεργητικό τους και οκτώ ήττες παθητικό.
Μια διόλου καλή συγκομιδή, μετά μάλιστα και τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του τοπικού κυπέλλου.
Έτσι και με την προϋπόθεση ότι, πλέον δεν μπορεί να επιλέγει παιχνίδια που θα χτυπήσει, είναι σίγουρο ότι στο συγκεκριμένο θα έχει σαν στόχο το δεύτερο τρίποντο.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, διατηρούν το αήττητο και βρίσκονται στην 3η θέση της κατάταξης, ισόβαθμοι των Πρόννων, με απολογισμό μέχρι στιγμής 5 νίκες και πέντε ισοπαλίες! 
Παίζουν πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, είναι μια ομάδα που δεν της αρέσει η ήττα και στο νησί του Οδυσσέα θα ταξιδέψουν με μοναδικό στόχο ένα ακόμη τρίποντο που θα τους δώσει το δικαίωμα να παραμείνουν στην ίδια θέση.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους, να προσπαθούν να ολοκληρώσουν αυτό το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με νίκη.
Μια νίκη που θα είναι "χρυσάφι" για όποια από τις δύο την κατακτήσει.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει μια εύκολη νίκη με σκορ 5-0!
          
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 3 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και εδώ σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί του Πρόννους και ψάχνει την επιστροφή του στις επιτυχίες, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Οι «πράσινοι» του Αργοστολίου, μετά την πολύ καλή τους παρουσία, παρά την ήττα τους στα τελευταία λεπτά, την προηγούμενη αγωνιστική στο Ληξούρι, θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο καλά και να βάλουν δύσκολα στους έμπειρους αντιπάλους τους.
Μέχρι σήμερα και στα 10 παιχνίδια που έχουν δώσει βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, ισόβαθμοι με τον Α.Ο. Σάμης και απολογισμό 3 νίκες και 7 ήττες.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι, σίγουρα αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του Τάκη Φωή, που θέλει πλέον βαθμούς για να καταφέρει από νωρίς να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ κατηγορία, παράλληλα με την ιστορική της παρουσία σε αυτή.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης, το οποίο αν έρθει τελικά, τουλάχιστον θα τους διατηρήσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μετά από 10 αγώνες, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ισόβαθμοι της Εικοσιμίας με 20 βαθμούς, έχοντας μέχρι τώρα 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ως απολογισμό!
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και τις δύο ομάδες ικανές να αποχωρήσουν από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με το «χρυσό» τρίποντο της νίκης.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στα Τζαννάτα, οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 4-1!
Κυριακή  12/1/2020        
Η αγωνιστική μεταφέρεται για την Κυριακή 12/1, όπου στις 3 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τα φιλόδοξα φέτος Φωκάτα, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, φιλοξενούν τον Α.Ο. Σάμης.
Ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να δώσει έξτρα κίνητρα στις δυο ομάδες. 
Στους μεν γηπεδούχους να περιμένουν ένα στραβοπάτημα της Εικοσιμίας στην Ιθάκη, ώστε να την πλησιάσουν στην 4αδα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Και τους φιλοξενούμενους όμως, ενδιαφέρει πολύ, ώστε να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Λακήθρας, μέχρι τώρα δείχνει καλά στοιχεία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και στηρίζεται σε μια νεανική ομάδα με προοπτικές.
Μετά από 9 αγώνες, έχουν πετύχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και έχουν δεχθεί 3 ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς και να διεκδικούν με πολλές πιθανότητες θέση στην τελική 4αδα!
Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν και αυτοί ένα παιχνίδι λιγότερο, τελευταία παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, η εικόνα τους μάλιστα δεν έχει καμία σχέση με την αρχική και τις συνεχόμενες ήττες που δέχθηκαν.
Η ψυχολογία είναι με το μέρος τους και το παραπάνω παιχνίδι, θέλουν να το ολοκληρώσουν με ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους ανεβάσει και βαθμολογικά.
Μετά από 9 παιχνίδια που έχουν δώσει, βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με 9 βαθμούς, έχοντας 3 νίκες ενεργητικό μα και 6 ήττες παθητικό.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στον Καραβόμυλο, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει μια σπουδαία νίκη με σκορ 2-1!
         
Την ίδια ώρα, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο ουραγός Εθνικός Κεφαλονιάς, φιλοξενεί τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, Α.Ο. Διλινάτων έχοντας μια πολύ δύσκολη αποστολή!
Ένα παιχνίδι που σίγουρα δίνει φαβορί την ομάδα του «μεγάλου χωριού», που στο Ληξούρι θέλει μόνο νίκη.
Οι γηπεδούχοι σε μια μεταβατική περίοδο, όπως έχουμε αναφέρει και πιο πριν, δεν μπορούν να βρουν τρόπο να ξεφύγουν από τα αρνητικά αποτελέσματα και να πάρουν την πρώτη φετινή τους νίκη, με αποτέλεσμα η θέση τους στην κατηγορία είναι επισφαλής.
Μέχρι σήμερα και στα 10 παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί, δεν τα πάνε καθόλου καλά και με ένα πολύ φτωχό απολογισμό μιας και μοναδικής ισοπαλίας, βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 1 βαθμό στο ενεργητικό τους!
Δύσκολη, όπως προαναφέραμε η αποστολή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως δεν θα έχουν να χάσουν κάτι, θα παλέψουν για το καλύτερο και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για αυτό, αφού προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, με μια πιθανή νίκη θα βρεθούν ξανά στο ρετιρέ, ισόβαθμοι του Παλληξουριακού, έστω και με ένα παιχνίδι παραπάνω, μιας και ο πρωτοπόρος κάνει το ρεπό του αυτή την αγωνιστική.
Έτσι, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να πετάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται και μάλιστα απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.
Έτσι, με μοναδικό στόχο τη νίκη, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στο Ληξούρι ο Γ. Τόγιας.
Τα Διλινάτα, μετά από 10 αγώνες που έχουν δώσει έχουν σαν απολογισμό 8 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα και βρίσκονται στην 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής.
Στον Άγιο Αντώνη περιμένουμε ένα ανοικτό, επιθετικό παιχνίδι που μπορεί να δώσει αρκετά γκολ και τους φιλοξενούμενους πιο μπροστά στις προβλέψεις!
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η ομάδα του «μεγάλου χωριού», είχε πάρει μια εύκολη νίκη με σκορ 4-1!
         
Τέλος, επίσης την ίδια ώρα, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική στο Δημοτικό Καραβόμυλου, ο Πυλαριακός φιλοξενεί τη δυνατή Εύγερο, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Ένα παιχνίδι στο οποίο, όποια ομάδα περάσει νικηφόρα, ουσιαστικά και εκτός απροόπτου, κερδίζει οριστικά την παραμονή της στην κατηγορία και κάνει όνειρα για ένα καλύτερο πλασάρισμα, ιδιαίτερα αυτό ισχύει για τους φιλοξενούμενους, μιας και με τους 13 βαθμούς που έχουν δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο κίνδυνο.
Οι γηπεδούχοι, σε ένα παιχνίδι που θέλουν να σταματήσουν ένα μεγάλο αρνητικό σερί, μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα, θα πρέπει να μπουν σοβαροί και με πίστη μόνο για τη νίκη, προκειμένου στη συνέχεια να μην μπλέξουν σε περιπέτειες, αλλά και για την καλή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, που δεν μπορεί να βρίσκεται και στα πάνω της.
Μέχρι τώρα, τα αποτελέσματα βάσει της εικόνας τους στον αγωνιστικό χώρο, ίσως και να τους αδικούν, αφού πραγματικά έχουν χαθεί σημαντικοί βαθμοί, χωρίς να πρέπει.
Βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς, οι οποίοι προέρχονται από 2 νίκες και 1 ισοπαλία που έχουν στο ενεργητικό τους, αλλά και 7 ήττες παθητικό.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με πολύ πειστικές εμφανίσεις από την αρχή του πρωταθλήματος, δείχνουν ικανοί σε κάθε παιχνίδι να πάρουν αυτό που επιθυμούν, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουν απέναντι τους και με την ίδια φιλοσοφία αναμένουμε να παραταχθούν στον Καραβόμυλο.
Μέχρι σήμερα και στα 10 παιχνίδια που έχουν δώσει, έχουν σαν απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς συγκομιδή και σχεδόν εξασφαλισμένη την παραμονή τους!
Στον Καραβόμυλο, την Κυριακή το απόγευμα, περιμένουμε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, αγωνία, δύναμη και πάθος, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι, θέλουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους. Φυσικά το έργο τους θα είναι δύσκολο, απέναντι στην ομάδα του Θ. Βουκελάτου
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).
         
 Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμ.
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
28
10
9
1
0
28 - 03
2.
Α.Ο. Διλινάτα
25
10
8
1
1
23 - 09
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
20
10
5
5
0
27 - 08
4.
Α.Ο. Πρόννοι 
20
10
6
2
2
19 - 06
5.
Α.Ο. Φωκάτα
16
9
5
1
3
16 - 08
6.
Π.Α.Ο. Εύγερος
13
10
3
4
3
12 - 13
7.
Α.Ο. Σάμης
09
9
3
0
6
10 - 16
8.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
09
10
3
0
7
10 - 25
9.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
07
10
2
1
7
09 - 19
10.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
03
8
1
0
7
06 - 27
11.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
01
10
0
1
9
06 - 32
        
Η επόμενη (13η αγωνιστική)
18-19/1/2020
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
2.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο Παλληξουριακός
3.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
4.
Π.Α.Ο. Εύγερος- Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
5.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Φωκάτα
6.
Ρεπό:Α.Ο. Πρόννοι
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου