Παρασκευή, Ιανουαρίου 10

Η Pre game της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σάββατο 11/1/2020 συνεχίζεται το  τοπικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας 2019-2020 με την 6η αγωνιστική
Με τους δύο αγώνες του προγράμματος της 6ης αγωνιστικής, πρώτη του β’ γύρου του πρωταθλήματος, συνεχίζεται το Σάββατο 11/1 η ποδοσφαιρική δράση στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή δύο πολύ σημαντικών παιχνιδιών, από το αποτέλεσμα των οποίων μπορούν να κριθούν πολλά σχετικά με τα τελικά πλασαρίσματα των ομάδων.
Πρώτα στις Βασιλικάδες, το Σάββατο το πρωί, σε ένα δυνατό ντέρμπι, η Έρυσσος θέλει μία ακόμη νίκη περιμένοντας και κάποιο καλό νέο από την Σκάλα που μπορεί να την φέρει ψηλότερα.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το απόγευμα στην Σκάλα, ο Ηρακλής Πρόννων φιλοξενεί την πολύ δυνατή Α.Ε.Κ. και θέλει τη νίκη που θα τον κάνει αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά της τελικής κατάταξης.
Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους και όλα δείχνουν ένα μεγάλο ντέρμπι!
Ο Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός αυτή την αγωνιστική έχει το ρεπό του.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  11-1-2020   ώρα:11:00
Δημοτικό Βασιλικάδων "Σ. Βασιλάτος"
Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
Βουτσινάς
Άγγελος
Καραΐσκος Απ.
Καναλλάτος Ν.
Σάββατο  11-1-2020   ώρα:15:00
Δημοτικό Σκάλας
Α.Ο. Ηρακλής Προννων - Α. Ε. Κ.
Θωμάς
Βασίλης
Μενεγάτος Ε.
Μάστορα Μ.

         
Σάββατο  11/1/2020
Με το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, ίσως και του πρωταθλήματος, ανοίγει την αυλαία του για τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και τον Α.Ο. Ερύσσου να φιλοξενεί στις 11 το πρωί στο «Στ. Βασιλάτος», στις Βασιλικάδες τον Π.Α.Ο. Οδυσσέα Ιθάκης.
Ένα πολύ σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κρίνει πολλά για το τελικό τους πλασάρισμα στην 4αδα του πρωταθλήματος της «μικρής» κατηγορίας!
Οι γηπεδούχοι, μια ποιοτική και καλοδουλεμένη ομάδα, ίσως η καλύτερη των τελευταίων ετών, με πολύ καλή παρουσία μέχρι σήμερα, θα επιδιώξει την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα.
Μια νίκη με προοπτικές για το τελικό πλασάρισμα.
Η ομάδα των αδελφών Καππάτου, στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι, με μια μέτρια παρουσία φέτος στην επιστροφή τους στην Β’ κατηγορία, δεν πείθουν και σίγουρα με μια νέα ήττα δύσκολα θα αποφύγουν την 4η θέση της τελικής κατάταξης. Μια θέση που δεν θα δώσει κάποιον βαθμό στα playoffs.
Στα 4 επίσης παιχνίδια που έχουν δώσει έχουν 1 νίκη, επί του ουραγού Εθνοφρουρού και 3 ήττες, όλες από τις υπόλοιπες ομάδες της 4αδας.
Αποτέλεσμα που τους φέρνει να κατέχουν την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 μόλις βαθμούς.
Σίγουρα το έργο τους στις Βασιλικάδες θα είναι δύσκολο, απέναντι στους ποιοτικούς γηπεδούχους.
Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι στις Βασιλικάδες.
Στον Α’ γύρο στο Δημοτικού Σταυρού, οι φιλοξενούμενοι είχαν πετύχει σημαντική νίκη με σκορ 2-0.
          
Η συνέχεια της αγωνιστικής, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 3 στο Δημοτικό Σκάλας με το μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων Ηρακλή Πρόννων – Α.Ε.Κ..
Ένα ντέρμπι από τα παλιά, ανάμεσα στις δύο από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
2019-20Οι γηπεδούχοι, στη καλύτερη παρουσία τους τα τελευταία χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα, με μια πολύ καλή και ουσιαστική ομάδα, θέλουν τη νίκη που φυσιολογικά θα τους χαρίσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα τους στείλει στα playoffs με το απόλυτο πλεονέκτημα των +4 βαθμών!
Μέχρι τώρα και στα 4 παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί, δείχνουν πολύ καλά αγωνιστικά στοιχεία και με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, βρίσκονται αήττητοι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και απολογισμό 3 νίκες και μία ισοπαλία!
Όμως και για τους φιλοξενούμενους θα λέγαμε ότι, στην επιστροφή τους στην ενεργό δράση, μετά από τρία χρόνια, παρουσιάζουν μια ποιοτική ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ και οι ίδιοι διατηρούν το αήττητο.
Στο ντέρμπι της Σκάλας θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αφού γνωρίζουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση και βάσει του προγράμματος στη συνέχεια δύσκολα θα χαθεί η πρωτιά.
Μεγάλο λοιπόν το βαθμολογικό, αλλά και το αγωνιστικό ενδιαφέρον του ντέρμπι, που ίσως κρίνει ή μπλέξει την τύχη των ομάδων στη συνέχεια.
Στην μέχρι τώρα παρουσία τους και στα 4 παιχνίδια που έχουν δώσει βρίσκονται στην 2η θέση της κατάταξης με 7 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον αντίπαλο τους, ενώ  μετρούν 2 νίκες και 2 ισοπαλίες στο ενεργητικό τους.
Στη Σκάλα περιμένουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι και τις δύο ομάδες, βασικά φαβορί φέτος για την άνοδο στην Α' κατηγορία, να δίνουν τη δική τους μεγάλη «μάχη» για το αποτέλεσμα.
Στον Α’ γύρο, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι δύο ομάδες σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 4-4!
          
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόν.
4
3
1
0
16 - 07
10
2.
Α.Ε.Κ.
4
2
2
0
16 - 06
8
3.
Α.Ο. Ερύσσου
4
2
1
1
08 - 02
7
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
4
1
0
3
06 - 10
3
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
4
0
0
4
01 - 22
0
         
Η επόμενη (7η) αγωνιστική
18-1-2020
α/α
Ομάδες
1.
Α. Ε. Κ. - Α.Ο. Ερύσσου
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης – Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3.
Ρεπό: Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου