Κυριακή, Αυγούστου 2

Επιτυχημένη η σημερινή διάλεξη του καρδιολόγου κ. Αγγ. Πεφάνη με θέμα:"Καρδιολογικός έλεγχος Αθλητών" (Εικόνες)

Μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη παρακολουθήσαμε σήμερα το βράδυ στον ανοικτό χώρο του Άλσους Κουτάβου Αργοστολίου, από τον καρδιολόγο κ. Άγγελο Πεφάνη με θέμα "Καρδιολογικός έλεγχος Αθλητών".
Διοργανωτής της εκδήλωσης, ο δραστήριος "Φάρος Τοπική Κίνηση Πολιτών" και συνδιοργανωτές, η ΚΕΔΗΚΕ με την Τοπική Κοινότητα Αργοστολίου.
Ο κ. Πεφάνης ανέφερε μεταξύ άλλων το πόσο σημαντικός είναι ο καρδιολογικός έλεγχος των αθλητών σε τακτά χρονικά διαστήματα και ο τρόπος που πρέπει να διενεργείται προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις. 
Μετά την ομιλία υπήρξε συζήτηση με το κοινό και απαντήθηκαν ερωτήσεις του.
Συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης και τον ομιλητή, εξαίρετο επιστήμονα και γιατρό καρδιολόγο κ. Άγγελο Πεφάνη.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Σπ. Πεφάνης και αρκετός απλός κόσμος, μεταξύ των οποίων  διακρίναμε και το νέο προπονητή της Εικοσιμίας, Τάσο Παπαθεοδωρόπουλο.
Δυστυχώς απουσίαζαν οι τοπικοί παράγοντες, οι προπονητές, αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές!!
Τέλος, να αναφέρουμε ότι στην αρχή της εκδήλωσης, οι οικοδεσπότες πρόσφεραν κέρασμα στους καλεσμένους τους, χορηγία του αρτοποιείου – ζαχαροπλαστείου αδελφών Σπαθή.
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή διάλεξη



















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου