Δευτέρα, Αυγούστου 3

Χωρίς τον αρχηγό του θα πορευθεί στην Β' Εθνική ο Ν.Ε.Ο.Λ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ανακοινώνουμε σήμερα την αποχώρηση του αρχηγού της ανδρικής μας ομάδας Χρήστου Συνοδινού, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του όποιου δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει την πορεία του στον ΝΕΟΛ.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Xristos Synodinos
Ο Χρήστος έγινε μέλος του παιδικού τμήματος του Σωματείου μας το 2001 σε ηλικία μόλις 11 ετών.
Δείχνοντας μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ και τον ΝΕΟΛ, δεν άργησε να γιορτάσει τις πρώτες του επιτυχίες με τη φανέλα του Συλλόγου μας, αφού του 2004-2005 συμμετείχε στην κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ με το παιδικό τμήμα της ομάδας στο φάιναλ φορ που διεξήχθη στην Πάτρα, ενώ την επόμενη σεζόν κατέκτησε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά την τέταρτη θέση στο φάιναλ φορ εφήβων.
Ακολούθησε η πορεία του στην ανδρική μας ομάδα η οποία ήταν γεμάτη συγκινήσεις και έντονες στιγμές, ενώ ο ίδιος αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της Ιστορίας που έγραψε ο ΝΕΟΛ τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός μας βοήθησε σημαντικά στις παρακάτω διακρίσεις:
2006-2007 Άνοδος Α1 ΕΣΚΑΗ
2014-2015 Άνοδος Α2 ΕΣΚΑΗ
2016-2017 Πρωταθλητές Α2 ΕΣΚΑΗ
2017-2018 Πρωταθλητές Α1ΕΣΚΑΗ
2018-2019 Παραμονή στη Γ Εθνική
2019-2020 Άνοδος στη Β Εθνική
Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Xristos Synodinos
Όλα αυτά τα χρόνια ο αρχηγός μας δεν έλειψε λεπτό από την ομάδα μας. Βοηθούσε σε κάθε ανάγκη εντός και εκτός γηπέδου. Αγωνίστηκε με πάθος και καρδιά και ήταν πάντα δίπλα στους συμπαίκτες του ως πραγματικός αδερφός, αποτελώντας πρότυπο για τους νεότερους. Ταυτόχρονα, κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει τα κρίσιμα καλάθια του που ξεσήκωναν πολλές φορές την κερκίδα μας.
Για εμάς, ο Χρήστος Συνοδινός θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της οικογένειας μας και θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες για όσα έχει προσφέρει σε αυτή.
Αρχηγέ μας, σε ευχαριστούμε για όλα ! Εις το επανιδείν.
Εκ του ΔΣ του ΝΕΟΛ
Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου