Σάββατο, Οκτωβρίου 24

Εύγερος - Έρυσσος "κόλλησαν" στο "0" στο Ενωσιακό

 

Γκέλαρε η Εύγερος, σήμερα το απόγευμα στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με τον Α.Ο. Ερύσσου.

Οι «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων, σε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν καλύτεροι, όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν την δυνατή και καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων και να νικήσουν, έναν εξαιρετικό Σιμάτο, που και σήμερα έκανε κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις διατηρώντας το "Χ".

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ήταν πολύ σωστά στημένοι αμυντικά και κατάφεραν να φύγουν από τα Φαρακλάτα με τον πρώτο τους βαθμό στην διοργάνωση και έτσι να διατηρήσουν, έστω και τις όποιες ελπίδες για τη συνέχεια, ενώ είχαν και κάποιες ευκαιρίες για μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος Λ., Μαρκαντωνάτος,  Πολλάκης, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν. (12' Κωτάτης), Καραντινός, Papa (68' Καλαφάτης Λ.), Βαγγελάτος, Τσάκος (46' Τανουσάι), Παγουλάτος, Παπαναστασάτος Α. (46' Θεοδωρόπουλος).

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Σιμάτος, Κάκιας, Καββαδίας Κ., Ταβάνι, Μάνι, Παπάς, Βασιλάτος (69' Μπαρζούκας), Καββαδίας Ε. (69' Ραπάι), Βαλσαμής (89' Αντύπας), Καββαδίας Ν., Sula Ε..

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου