Κυριακή, Οκτωβρίου 25

Μοναδικός «συλλέκτης» S/C ο Παλληξουριακός 4-0 τα Διλινάτα

Αν και καθυστερημένα, τελικά σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, διεξήχθη ο 3ος τελικός αγώνας για του Super Cup της Ένωσης μας, ανάμεσα στον περυσινό πρωταθλητή Παλληξουριακό και τον φιναλίστ (θυμίζουμε ότι οι δύο αυτές ομάδες αποδέχθηκαν την συμμετοχή τους στην κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου περιόδου 2019-2020) Α.Ο. Διλινάτων.

Οι «ερυθρόλευκοι», καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πιο ποιοτικοί και προπάντων μια κατηγορία παραπάνω από τον αντίπαλο τους, θα επικρατήσουν με σκορ 4-0, θα έχουν 5 δοκάρια και θα κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς για τη φετινή περίοδο, σε τοπικές διοργανώσεις και παράλληλα γίνονται η μοναδική ομάδα στην ιστορία του, που το έχει κατακτήσει, μιας και ήταν και πάλι τροπαιούχος τις δύο προηγούμενες.

Η ομάδα του «μεγάλου χωριού», προσπάθησε να γίνει ανταγωνιστική, όμως δεν μπόρεσε τελικά να γράψει αυτή δική της ιστορία.

Έτσι, οι Ληξουριώτες πρόσθεσαν έναν ακόμη τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη τους και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία!

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, στο άδειο από φιλάθλους, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τέσσερα γκολ, 5 δοκάρια πολλές καλές στιγμές και θα λέγαμε αρκετό θέαμα.

Φάσεις και γκολ

Στο 11’ ο Kαράι θα πιάσει ένα μακρινό ευθύβολο σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο πάνω από την εστία του Andrea.

Άτυχος θα σταθεί, μετά από 5' ο Βιτωράτος, αφού στο πλασέ που πραγματοποιεί, μέσα από την περιοχή και δεξιά, θα δει την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι των τυπικά φιλοξενούμενων.

Στο 26’ οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0, με κοντινή κεφαλιά του Πολλάκη, ο οποίος θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια της άμυνας και του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, μετά το φάουλ του Λυκούδη από αριστερά, και θα στείλει την μπάλα από κοντά στα δίκτυα.

Ο Μπράτι στο 28’ θα κάνει το δυνατό σουτ, εκτός περιοχής, ο Andrea θα αποκρούσει προσωρινά και στην επαναφορά ο Πολλάκης με κενή την εστία πλασάρει άουτ!

Και στο 39’ ο Λουλούδας θα είναι ο επόμενος σκόρερ της ομάδας του με ένα μακρινό φάουλ από πλάγια αριστερά, η τροχιά της μπάλας ξεγελάει τον τερματοφύλακα των Διλινάτων και καταλήγει στο απέναντι «Γ» της εστίας του, για το 2-0.

Ένα νέο σουτ του Μπράτι στο 42’ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία άουτ.

Με αυτό το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους», θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο και στο 54’, ο Πολλάκης θα πιάσει το σουτ, μέσα από την περιοχή και δεξιά, όμως ο Καρλής αποκρούει την μπάλα με τα πόδια και σώνει την εστία του.

Στο 68’ ο Βιτωράτος μετά από ωραία ενέργεια θα μπει στην περιοχή από αριστερά και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 των τυπικά γηπεδούχων.

Στο 73’ ο Haxhiaj, θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή, ο Μακρίδης θα πιάσει την κεφαλιά, ο Καρλής σώνει προσωρινά, η μπάλα θα καταλήξει στο Μπράτι με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι των Διλινάτων.

Νέο δοκάρι για τον Παλληξουριακό στο 75’ με το σουτ του Μουρελάτου να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνεται η μπάλα από τους αμυντικούς.

Σπουδαία ευκαιρία να μειώσει το σκορ θα χάσει ο Διον. Τζωρτζάτος, όταν μετά από την πάσα του Δημ. Πολλάτου, θα βρεθεί απέναντι από τον Μωραΐτη και τον τελευταίο να μπλοκάρει την μπάλα στο πλασέ του.

Ο Μπράτι στο 77’, μετά από ωραία συνεργασία με τον Μουρελάτο, θα πλασάρει μέσα από την περιοχή και θα πετύχει το 4-0 των περυσινών  πρωταθλητών.

Τελευταία φάση στο Super cup στο 88’ με διπλό δοκάρι για την ομάδα του Ηλ. Ζερβού. Συγκεκριμένα ο Βιτωράτος, μετά από ωραία ενέργεια και σουτ, θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καρλή και στην επιστροφή το νέο σουτ του νεαρού Μουρελάτου θα έχει την ίδια τύχη!

Έτσι θα ολοκληρωθεί ο τελικός με έναν ακόμη τίτλο για τον Παλληξουριακό, τον 3ο συνεχόμενο, γράφοντας ιστορία.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κα Ε. Μπακάκη.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Μωραΐτης, Νεστερένκο, Xaxhiaj, Πολυδωράτος, Λουλούδας, Λυκούδης, Πολλάκης (65’ Μακρίδης), Καράι (79’ Μαυροειδής Χ.), Μπράτι (80’ Μαρκάτος, Βιτωράτος, Κουκοβίνος (60’ Μουρελάτος Χ.Σ.).

Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Andrea (46’ Καρλής), Nesterenko I., Τζωρτζάτος Κ., Πολλάτος Δημ., Τζωρτζάτος Διον., Πολλάτος Αλ., Λουκάτος, Pula, Σπαθής (46’ Αποστόλου), Ντότσι (60’ Ντεντλάλα), Λουλάι (77’ Ρεπούσης).

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον 3ο τελικό του Super Cup

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου