Κυριακή, Οκτωβρίου 18

Σπουδαίος ο Παλληξουριακός στη Μανωλάδα.... Πλήρωσε ένα διαιτητικό λάθος και ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΟΒ

Την ήττα, που φυσικά θεωρείται εντός προγράμματος, στο σημερινό παιχνίδι που αδικήθηκε από την διαιτησία, γνώρισε ο Παλληξουριακός, πριν από λίγο στη Νέα Μανωλάδα από την φιλόδοξη ομάδα του Π.Α.Ο. Βάρδας με σκορ 1-0.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, δεν κλείστηκε, έπαιξε ανοικτό ποδόσφαιρο και πάλεψε για το καλύτερο, που τελικά δεν ήρθε κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Το παιχνίδι στη Νέα Μανωλάδα, ήταν αρκετά καλό και σε αυτό βοήθησαν και οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι όπως προαναφέραμε δεν κλείστηκαν και προσπάθησαν να διεκδικήσουν κάτι από ένα παιχνίδι που μόνο φαβορί δεν ήταν, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο κυνήγησαν με μανία την ισοφάριση και πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως και να έχει το πάλεψαν και έδειξαν ότι έτσι θα κάνουν και στη συνέχεια με ότι αυτό συνεπάγεται!

Να αναφέρουμε ότι έχουν μεγάλα παράπονα από τον διαιτητή κ. Σαφαρίκα από την Αχαΐα, ο οποίος ακύρωσε κανονικό γκολ του Γασπαρή στο 81’ (τον εκθέτει η παρακάτω φώτο), ενώ υπάρχουν υποψίες οφσάιντ και στο γκολ των γηπεδούχων!

Φάσεις και γκολ

  • 2΄: Κοντινή κεφαλιά του Τσιρίκου, πέρασε ελάχιστα άουτ.
  • 7' ο Ο Διον. Βιτωράτος θα κάνει το σουτ, όμως η μπάλα περνάει λίγο έξω από την εστία του Βορύλλα.
  • 18΄: Ο Μικελάτος από καλή θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
  • 27΄: Ο Χριστόπουλος κινήθηκε ωραία από αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Μικελάτο μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός έχασε το βηματισμό του και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.
  • 30΄: Σημαντική ευκαιρία για την ομάδα μας στο σουτ μέσα από την περιοχή του Μακρίδη, η μπάλα λίγο άουτ.
  • 42΄: Ο Σαμπανέι από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παλληξουριακού, Μωραΐτη
  • 45΄: Ο Πολίτης τροφοδοτήθηκε από τον Σαμπανέι και καλοζυγισμένο σουτ από το ύψος της περιοχής και πλάγια, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
  • 55΄: Σέντρα του Πολίτη από δεξιά, ο Θεοδωρόπουλος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.
  • 55΄: Από τα πόδια του Ντόμα το κόρνερ, πήρε τροχιά για τα δίχτυα, αλλά ο τερματοφύλακας με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού αποσόβησε.
  • 65΄: Ο Μπράτι έφυγε μόνος από αριστερά, αλλά τον πρόλαβε και έσωσε ο Βορύλλας
  • 81΄: Κόρνερ του Μπράτι, ο Γασπαρής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΒ. Κακώς, πολύ κακώς, αφού δεν υπήρχε κανένα φάουλ, όπως βλέπεται και στη φώτο.
  • Ο Παλλξηξουριακός είχε και δυο καλά σουτ  του Πεφάνη με την μπάλα όμως να σταματάει στα σώματα των αμυντικών
  • 84΄: Ο Γάσπαρης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

ΠΑΟΒ:Βορρύλλας, Λιόσης, Χριστόπουλος (64΄ Μάρκου), Νικολόπουλος, Νικολακόπουλος, Τσιρίκος (75΄ Παναγάκης), Θεοδωρόπουλος (59΄ Φερεκίδης), Μικελάτος, Βαζ (46΄ Ντόμας), Σαμπανέι, Πολίτης.

Παλληξουριακός:Μωραΐτης, Νεστερένκο (64΄ Χατζιάι), Πολυδωράτος, Λουλούδας, Κουκοβίνος, Καράι (75΄ Γασπαρής), Πολλάκης, Μακρίδης (46΄ Μαρκάτος), Μπράτι (83΄ Ρεμούντης), Βιτωράτος (64΄ Πεφάνης), Ιγκνάι.

Στοιχεία από το ρεπορτάζ από το ilia.news και φώτο Βαγγέλη Δημητρόπουλου τους οποίους ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου