Παρασκευή, Οκτωβρίου 30

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής των 4 ομίλων του τοπικού κυπέλλου

Συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική το 
Σαββατοκύριακο 31/10 & 1/11 το τοπικό κύπελλο
Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 31/10 & 1/11/2020, με την 4η του αγωνιστική το τοπικό κύπελλο, με δράση και στους τέσσερις ομίλους και συνολικά 7 από τα 8 παιχνίδια!
Βαθύ Ιθάκης, Ενωσιακό και Καραβόμυλος, φιλοξενούν τα τρία πρώτα παιχνίδια του προγράμματος, τα οποία θα διεξαχθούν το Σάββατο 31/10 πρωί και απόγευμα.
Τα υπόλοιπα τέσσερα, με τα οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, θα φιλοξενηθούν την Κυριακή 1/11, το απόγευμα, σε Βασιλικάδες, Αργοστόλι, Τζαννάτα και Καραβόμυλο. 
Έχει αναβληθεί το παιχνίδι της Τετάρτης 28/10, μεταξύ Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Παλληξουριακού για τον Β' όμιλο.
          
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων των 4 ομίλων:

α/α

Ημέρα – Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

βοηθοί

1.

Σάββατο  31-10-2020   ώρα:11:30

Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Π.Α.Ο. Εύγερος - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

Θωμάς

Βασίλης

Καναλάτος Ν.

Αντωνιάδης Ν.

2.

Σάββατο  31-10-2020   ώρα:11:30

Δημοτικό Ιθάκης

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης – Α.Ο. Διλινάτα

Κομητόπουλος

Παναγής

Μενεγάτος Ε. Δούλου Ιρ.

 

3.

Σάββατο  31-10-2020   ώρα:15:00

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ο. Αστέρας

Βουτσινάς

Άγγελος

Κατερέλος Ε.

Μάστορα Μ.

4.

Κυριακή  1-11-2020   ώρα:15:00

Δημοτικό Βασιλικάδων «Στ. Βασιλάτος»

Α.Ο. Ερύσσου – Α.Ο. Εικοσιμίας

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Μάστορα Μ.

Κατερέλος Ε.

5.

Κυριακή  1-11-2020   ώρα:15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Φωκάτα – Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Χρηστάτος

Σπύρος

Καρλής Α.

Δούλου Ιρ.

6.

Κυριακή  1-11-2020   ώρα:15:00

Δημοτικό Τζαννάτων

Α.Ο. Ηρακλής Πρ. – Α.Ο. Πρόννοι

Μενεγάτος

Λευτέρης

Καναλάτος Ν.

Μιχαλιτσιάνου Χ.

7.

Κυριακή  1-11-2020   ώρα:15:00

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης – Α.Ε. Κράνης

Θωμάς

Βασίλης

Μπακάκη

Αλυσανδράτου Γ.

         
Σάββατο  31/10

Με το παιχνίδι στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων το Σάββατο πρωί, για τους ομίλους του τοπικού κυπέλλου, μεταξύ Π.Α.Ο. Ευγέρου – Π.Α.Ο. Οδυσσέα Ιθάκης, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του προγράμματος του Σαββατοκύριακου.

Ένα σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να δώσει προβάδισμα πρόκρισης, σε αυτή που θα το καταφέρει. 

Οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην 2η θέση της κατάταξης με 4 βαθμούς, αφού στις τρεις μέχρι τώρα συναντήσεις τους στη διοργάνωση, μετρούν από 1 νίκη, 1 ισοπαλία και μια ήττα.

Κομβικό λοιπόν το παιχνίδι για τους «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων, αφού σε περίπτωση νίκης θα αποσπασθούν κατά 4 βαθμούς των αντιπάλων τους και στη συνέχεια δύσκολα μπορεί να χάσουν τη συμμετοχή τους στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.!

Οι φιλοξενούμενοι, με μία νίκη και 2 ήττες μέχρι τώρα στο ενεργητικό τους, στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει, θα αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει για την ομάδα του Σπ. Ζερβού και αυτό το γνωρίζουν όλοι στην Βόρεια Ιθάκη!

Στα Φαρακλάτα περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και στον αγωνιστικό  χώρο δυο καλές ομάδες να παλεύουν για το τρίποντο της ελπίδας!

         

Την ίδια ώρα στο Βαθύ της Ιθάκης, σε παιχνίδι του Δ’ ομίλου, τα Διλινάτα φιλοξενούνται από την δυνατή στην έδρα της και με καλή ψυχολογία μετά το «Χ» στον Καραβόμυλο, την προηγούμενη αγωνιστική, τοπική Πρόοδο.

Η ομάδα του Χρ. Μανωλόπουλου για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν, θέλει μόνο νίκη. Νίκη που θα την φέρει σε θέση που μπορεί να ελπίζει.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, μετά την απώλεια του πρώτου τίτλου της χρονιάς (Super cup) και στη συνέχεια την ήττα από την Α.Ε.Κ. την περασμένη Τετάρτη, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θέλουν νίκη, που ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση και θα τους δώσει το δικαίωμα να βρίσκεονται στους «8» της σειράς και να προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μεγάλο λοιπόν το βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και οι αντίπαλοι θα αγωνιστούν μόνο για το τρίποντο. 

Ιδιαίτερα κάτι τέτοιο για τους γηπεδούχους αποτελεί μονόδρομο. Όποιο άλλο αποτέλεσμα τους βγάζει 
οριστικά εκτός στόχου.

Στο Βαθύ και σε μια δυνατή έδρα, τα Διλινάτα θέλουν να περάσουν αλώβητα. Όμως και η Πρόοδος θα δώσει τη μάχη της για το τρίποντο της νίκης.

Έτσι, περιμένουμε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα τους «κοκκινόμαυρους» της Ιθάκης, να δίνουν «μάχη» για την επιβίωση τους στον θεσμό!

          

Η αγωνιστική μεταφέρεται για το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Πυλαριακού – Αστέρα Ληξουρίου, στις 3 το απόγευμα στον Καραβόμυλο για τον Γ’ όμιλο.

Είναι ένα παιχνίδι θα λέγαμε με ενδιαφέρον, έστω και μικρό, αφού οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη. Νίκη που για αυτούς είναι μονόδρομος σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν κάποιες ελπίδες για πρόκριση στη συνέχεια.

Πολύ δύσκολος στόχος, όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για αυτό.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις και να τελειώσουν και μαθηματικά την υπόθεση πρόκριση και γιατί όχι και της πρωτιάς, διατηρώντας το αήττητο και ανεβάζοντας το σερί στο 4Χ4!!

Όπως προαναφέραμε, η νίκη για τους φιλοξενούμενους είναι μονόδρομος. Το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσουν να ανταποκριθούν απέναντι στην πολύ καλή και αήττητη ομάδα του Κ. Βιτωράτου και μάλιστα εκτός έδρας.

Μέχρι στιγμής και στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει στη σειρά, έχουν μόνο μία ισοπαλία στο ενεργητικό τους, αλλά και δύο ήττες παθητικό!

Αποτέλεσμα να βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου!

Στον Καραβόμυλο, περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, με αρκετά γκολ στο οποίο υπάρχει φαβορί και είναι οι γηπεδούχοι.

          
Κυριακή  1/11

Η 4η αγωνιστική μεταφέρεται πλέον στο απόγευμα της Κυριακής 1/11, όπου στις 15:00, στο Δημοτικό "Στ. Βασιλάτος" στις Βασιλικάδες, η Έρυσσος φιλοξενεί την πρωτοπόρο του Α' ομίλου Εικοσιμία, σε ένα κομβικό παιχνίδι στο οποίο θέλει νίκη για να διατηρήσει κάθε πιθανότητα που να της επιτρέπει στη συνέχεια το θαύμα. Δύσκολο απέναντι στην πρωτοπόρο, αήττητη και με το απόλυτο μέχρι τώρα 3Χ3, αλλά θα το παλέψει!

Η ομάδα του Κ. Κουγιανού στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα, έχει μόλις μια ισοπαλία και αυτή εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική με την δυνατή Εύγερο και δύο ήττες παθητικό. Γεγονός που δυσκολεύει τις ελπίδες για διάκριση στον θεσμό.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, πηγαίνουν στο «Στ. Βασιλάτος» να… καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο.

Είναι το φαβορί στο παιχνίδι, φυσικά θα χρειαστούν να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό και προσοχή, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτε και μάλιστα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τους είχε προβληματίσει αρκετά.


Στις Βασιλικάδες, αναμένεται ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, με τους γηπεδούχους έτοιμους να διατηρήσουν όσες ανάσες τους έχουν απομείνει και τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν με την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

          

Την ίδια ώρα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και σε παιχνίδι για τον Β’ ομίλου, στο πιο προβλέψιμο παιχνίδι της αγωνιστικής, τα Φωκάτα τυπικά γηπεδούχα φιλοξενούν τον ουραγό Εθνοφρουρό σε ένα παιχνίδι που σίγουρα είναι το φαβορί.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, θέλουν να προσθέσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους προκειμένου, μετά την ήττα από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς την προηγούμενη αγωνιστική στο ίδιο γήπεδο, και με τον αντίπαλο της, με τον οποίο αναμένεται να δώσει «μάχη» μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το ένα εισιτήριο που οδηγεί στους «8», να αγωνίζεται με τον Παλληξουριακό, να βρεθεί σε συγκατοίκηση μαζί του στην 2η θέση και να περιμένει την τελευταία αγωνιστική να τα παίξει όλα για όλα απέναντι του!

Η ομάδα του Γκ. Ρέτσι βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου με συγκομιδή 3 βαθμών μέχρι τώρα, αφού μετράει μία νίκη και δύο ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι του Εθνοφρουρού, βρίσκονται ουραγοί στον ίδιο πίνακα και μέχρι στιγμής παθητικό ισάριθμων ηττών σε τρία παιχνίδια που έχουν δώσει.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, δεν περιμένουμε να παρακολουθήσουμε κάποιο ποιοτικό παιχνίδι, άλλωστε έτσι συμβαίνει σε τέτοια παιχνίδια. Τουλάχιστον ας είμαστε έτοιμοι να χαρούμε αρκετά τέρματα!

          

Την ίδια ώρα επίσης, στο Δημοτικό των Τζαννάτων, στο τοπικό ντέρμπι της περιοχής και σε παιχνίδι για το τοπικό κύπελλο και τον Γ’ όμιλο, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Α.Ο. Πρόννων που τελευταία δεν πατάει καλά, με αποτέλεσμα να έχει μπλέξει!

Οι φιλοξενούμενοι, με νίκη δική τους και παράλληλα ήττα του Αστέρα στον Καραβόμυλο, μπορεί να μην εξασφαλίζουν μαθηματικά την πρόκριση τους στους «8», όμως θα βρίσκονται μια ανάσα από αυτήν!

Αντίθετα οι γηπεδούχοι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλουν μόνο νίκη για να ισοβαθμήσουν στη 2η θέση τον αντίπαλο τους στους 4 βαθμούς και να ελπίζουν στη συνέχεια.

Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, το όνειρο σταματάει εδώ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθούν εκτός συνέχειας στη φετινή διοργάνωση.

Σίγουρα, πιο έμπειρη η ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη, έχει τη δυνατότητα να αποδράσει από τα Τζαννάτα με τη νίκη, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επανέλθει αγωνιστικά, απέναντι σε μια αποφασισμένη ομάδα που δεν πρόκειται αν παραδώσει εύκολα τα όπλα και πολύ περισσότερο όταν δεν έχει κάτι να χάσει.

Μέχρι τώρα, ο Ηρακλής σε τρεις αγώνες που έχει δώσει, έχει στο ενεργητικό του μόνο μία ισοπαλία και παθητικό 2 ήττες, γεγονός που τον φέρνουν ουραγό στον βαθμολογικό πίνακα του συγκεκριμένου ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς, έχουν μέχρι τώρα 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στους τρεις αγώνες που έχουν δώσει!

Σε ένα τοπικό ντέρμπι όλα μπορούν να συμβούν, αφού εκτός της ποιότητας και ανωτερότητας της μιας ή της άλλης ομάδας, μεγάλο ρόλο θα παίξουν και άλλα πράγματα.

          

Τέλος, την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Σάμη για τον Δ’ όμιλο, φιλοξενεί την πρωτοπόρο Α.Ε. Κράνης, με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Οι γηπεδούχοι, μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής στο ίδιο γήπεδο, και την ισοπαλία με την Πρόοδο, δεν έχουν πλέον το παραμικρό περιθώριο, οποιασδήποτε βαθμολογικής απώλειας, αφού σε τέτοια περίπτωση, οριστικά θα ολοκληρωθεί η παρουσία τους στο φετινό τοπικό κύπελλο.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα, μετά την επικράτηση τους στο ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης με τα Διλινάτα, θέλουν και αυτοί νίκη προκειμένου να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση και να συνεχίσουν χωρίς άγχος στον δεύτερο στόχο τους για την κατάληψη της τιμητικής 1ης θέσης στον όμιλο.

Η ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα, έχει απολογισμό 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ αυτή του Σπ. Παπαδάτου με τα ίδια παιχνίδια, 2 νίκες και μια ισοπαλία, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο!

Μάλιστα την μοναδική ισοπαλία της, την έφερε με τον ίδιο αντίπαλο την 1η αγωνιστική των ομίλων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όταν κατάφερε την ανατροπή του 0-2 σε 2-2!

Στον Καραβόμυλο είμαστε σίγουροι ότι, θα παρακολουθήσουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις δύο ομάδες να έχουν μοναδικό στόχο το τρίποντο, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι που «καίγονται» για να έχουν ελπίδες στη συνέχεια.

         

Οι βαθμολογίες

Α’  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

3

0

0

9 - 4

9

2.

Π.Α.Ο. Εύγερος

3

1

1

1

2 - 2

4

3.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας

3

1

0

2

5 - 7

3

4.

Α.Ο. Ερύσσου

3

0

1

2

3 - 6

1

        

Β’  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

3

0

0

16 - 00

9

2.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

3

2

0

1

09 -0 5

6

3.

Α.Ο. Φωκάτα

3

1

0

2

08 - 06

3

4.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

3

0

0

3

01 - 23

0

        

Γ’  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

3

3

0

0

10- 5

9

2.

Α.Ο Πρόννοι

3

1

1

1

6 - 4

4

3.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

3

0

2

1

3 - 4

2

4.

Α.Ο. Ηρακλής Πρ.

3

0

1

2

5 - 11

1

        

Δ’  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ε. Κράνης

3

2

1

0

07 - 04

7

2.

Α.Ο. Διλινάτα

3

2

0

1

11 - 04

6

3.

Α.Ο. Σάμης

3

0

2

1

07 - 10

2

4.

Α.Ο. Πρόοδος

3

0

1

2

05 - 12

1

        
Η επόμενη (5η) αγωνιστική
7-8/11/2020)

α/α

Αγώνας

1.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο. Ερύσσου

2.

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Εικοσιμίας

3.

Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Παλληξουριακός (4/11/2020)

4.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

5.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Πρόννοι

6.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

7.

Α.Ε. Κράνης – Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

8.

Α.Ο. Σάμης – Α.Ο. Διλινάτα

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου