Παρασκευή, Οκτωβρίου 23

Την Κυριακή 25/10 το 3ο Super Cup... Παλληξουριακός - Διλινάτα στη "μάχη" του Δ.Α.Κ. για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς


Την προσεχή Κυριακή 25/10, έστω με κάποια καθυστέρηση, θα διεξαχθεί το 3ο Super Cup 2019-2020 στην ιστορία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., με τον πρωταθλητή Παλληξουριακό, δις μέχρι στιγμής κάτοχο του τίτλου, να αντιμετωπίζει σε αγώνα νοκ άουτ, τον φιναλίστ του τοπικού κυπέλλου (μπερδεμένα πράγματα λόγω κορονοϊού) Α.Ο. Διλινάτων.

Ο παραπάνω σημαντικός αυτός αγώνας που αφορά ττην διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί, την Κυριακή 25/10 και ώρα 15:45 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η τοπική Ένωση.

Σίγουρα, σε ένα τέτοιο παιχνίδι, τα πάντα μπορούν να συμβούν, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί της συνάντησης, αφού και πιο ποιοτική ομάδα είναι, αλλά και μια κατηγορία παραπάνω.

Αυτό όμως το οποίο περιμένουμε, είναι ότι δυο ομάδες θα μας προσφέρουν ωραίο θέαμα και γκολ. Άλλωστε με αυτό τον στόχο θα παρατάξουν τις ομάδες τους Ηλίας Ζερβός και Γιώργος Τόγιας!

Οι τυπικά γηπεδούχοι «ερυθρόλευκοι», είναι όπως αναφέρουμε παραπάνω, κάτοχοι δις του τίτλου, θα προσπαθήσουν να το επαναλάβουν για τρίτη συνεχή χρονιά και να προσθέσουν ακόμη μία σημαντική κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη τους, γράφοντας ιστορία!

Από την άλλη, στην ομάδα του «μεγάλου χωριού», θέλουν να στήσουν τη δική τους γιορτή και να γράψουν τη δική τους ιστορία! Έτσι είναι σίγουρο ότι θα παλέψουν σκληρά στον αγωνιστικό χώρο για να το καταφέρουν!

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, περιμένουμε ότι θα παρακολουθήσουμε έναν ποιοτικό τελικό, αντάξιο των δύο φιναλίστ και όλοι να χαρούμε από το θέαμα που θα μας προσφέρουν, έστω και αν είναι αναγκασμένες να παίξουν σε άδειες κερκίδες.

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι προπονητές, τόσο του Παλληξουριακού, όσο και των Διλινάτων, Ηλ. Ζερβός και Γ. Τόγιας αντίστοιχα και θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ότι καλύτερο διαθέτουν, ώστε να κατακτήσει η ομάδα τους, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Διαιτητής του αυριανού τελικού θα είναι ο Απόστολος Καραΐσκος, ενώ οι βοηθοί του, ο κ. Ε. Κατερέλος με την κα Ε. Μπακάκη.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου