Τετάρτη, Οκτωβρίου 14

Με το "δεξί" η Εικοσιμία 3-1 τον Α.Ο. Ερύσσου (Εικόνες)


Όπως αναμενόταν και αφού η αντίπαλος της, την προβλημάτισε αρκετά για 45 λεπτά, η Εικοσιμία σε σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, επικράτησε του Α.Ο. Ερύσσου και έκανε «σεφτέ» στις νίκες στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, με μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο (έμεινε στο 1-1), σε γενικές γραμμές και ιδιαίτερα στο δεύτερο, ήταν καλύτερη και πιο σοβαρή στο διάστημα αυτό, είχε τον έλεγχο και την κατοχή μπάλας, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με σκορ 3-1, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρουσιάστηκε αρκετά καλός και προσπάθησε για το καλύτερο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, τουλάχιστον όσο θα ήθελε.

Σε γενικές γραμμές στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα σταθούν τυχεροί, αφού στο 12’ η μπάλα θα παίξει ένα άσχημο παιχνίδι στον Σιμάτο (γλίστρησε) θα σκάσει στο χόρτο, θα περάσει από πάνω του και σε κενή εστία ο Ντ. Ντουκάι θα την σπρώξει στα δίχτυα για το 1-0.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα στο 42’ θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Καμπέρι από τον Α. Ντουκάι, μέσα στην περιοχή και με εύστοχη εκτέλεση του Ν. Καββαδία θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1.

Αυτό το 1-1 θα είναι και το σκορ στο πρώτο μισό της συνάντησης.

Στην επανάληψη, οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς θα μπουν πιο σοβαρά στον αγωνιστικό χώρο και πλέον θα πάρουν για τα καλά την τύχη του παιχνιδιού στα δικά τους… πόδια.

Έτσι, στο 50’ θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Ντ. Ντουκάι από αμυντικό της φιλοξενούμενης στην περιοχή, το οποίο εκτελεί ο Λογκόνης, όμως ο Σιμάτος με πολύ ωραία προσπάθεια αποκρούει την μπάλα και διατηρεί το σκορ στο 1-1!

Η Εικοσιμία στο 56’ θα πετύχει το 2-1 και θα πάρει κεφάλι στο σκορ, αποβάλλοντας πλέον το όποιο άγχος πήγε να δημιουργηθεί, με ωραίο σουτ του Αποστολάτου, λίγο μέσα από την περιοχή της Ερύσσου.

Το 3-1 για τους γηπεδούχους δεν θα αργήσει να έρθει αφού στο 66’ ο Ντ. Ντουκάι με ένα δυνατό σουτ, εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και κάπου εκεί «κλειδώνει» ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του.

Να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τις κες Ε. Μπακάκη και Μ. Μάστορα.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Ε. Καμπανός, Αραβαντινός (81’ Μάρκου), Κουμαριώτης Κ., Α. Ντουκάι (70’ Καμπανός Ευθ.), Λογόνης, Αποστολάτος, Κονόμη (70’ Μπούσι), Χοτζάι (81’ Κούρτι), Ντ. Ντουκάι, Κουμαριώτης Λ. (61’ Κορσιάνος).

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Σιμάτος, Κάκιας, Μπαρζούκας, Βασιλάτος, Καββαδίας Γ., Παπάς Γ. (76’ Καραχρήστος), Μάνι (64’ Sula), Κουγιανός, Βαλσαμής (81’ Pali), Καββαδίας Ν., Καμπέρι. 

Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου