Σάββατο, Οκτωβρίου 17

Κάνοντας τα εύκολα δύσκολα η Α.Ε. Κράνης τελικά επικράτησε στην Ιθάκη της Προόδου 3-1

Στο στο Βαθύ της Ιθάκης, σήμερα το πρωί, σε παιχνίδι του Δ’ ομίλου η Α.Ε. Κράνης, κάνοντας τα εύκολα - δύσκολα, θα πάρει ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στη  δυνατή, στην έδρα της τοπική Πρόοδο με σκορ 2-3.

Έτσι, θα ρεφάρει με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα με την ισοπαλία στην έδρα της, στην πρεμιέρα με τη Σάμη και παράλληλα θα ανέβει στην κορυφή, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι παραπάνω από τα Διλινάτα.

Συμπερασματικά, στο Βαθύ είχαμε ένα καλό, αρκετά δυνατό και προς το τέλος του με αρκετή αγωνία παιχνίδι. 

Τα γκολ του αγώνα

Οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 18’.

Ο Αλ. Τζωρτζάτος με εξαιρετική κάθετη, λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, θα βρει τον Χασάι και ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή και αριστερά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα για το 0-1 της ομάδας του.

Στο 36’ μάλιστα θα διπλασιάσουν τα τέρματα του, αφού και πάλι ο Χασάι, με τον ίδιο περίπου τρόπο, ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια, θα πετύχει το 0-2 για την ομάδα του και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι!

Ασταμάτητη η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, μετά από 2’ θα πετύχει και το 0-3 με τον Γ. Αναλυτή, ο οποίος μετά την ασίστ του Κόμητα, θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο πλασέ, από το ύψος του πέναλτι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Ένα γκολ που ουσιαστικά έδειχνε να «κλειδώνει» τη νίκη της Α.Ε.Κ. από πολύ νωρίς.

Αυτό το 0-3 θα είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η εικόνα ήταν διαφορετική, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανέβουν αγωνιστικά και κατάφεραν μάλιστα να μειώσουν το σκορ στο 2-3 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα κάνουν σεφτέ στον Δ’ όμιλο με μια νίκη, που θα συνδυαστεί με την πρωτιά του ομίλου, έστω και αν έχουν ένα παιχνίδι παραπάνω.

Στο 84’ αρχικά, η ομάδα του Χρ. Μανωλόπουλου θα πετύχει τη μείωση στο σκορ σε 1-3, με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Βλησμά, ο οποίος θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Καρβούνη και στη  συνέχεια στα δίχτυα του, μετά το λάθος διώξιμο των αμυντικών της Α.Ε.Κ..

Στη συνέχεια και στο 87’ θα καταφέρουν να μειώσουν ακόμη περισσότερο στο 2-3, με πλασέ από τον ίδιο νεαρό ποδοσφαιριστή και ύστερα από νέο αμυντικό λάθος των φιλοξενούμενων!

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν θα υπάρξει κάτι άλλο και έτσι θα ολοκληρωθεί με νικήτρια την Α.Ε.Κ. και τελικό σκορ 2-3

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Μ. Μάστορα.

Οι συνθέσεις

Πρόοδος:(Χ. Μανωλόπουλος), Τσιντίλας Γ., Γρίβας Ι., Μπραχίμι,. Ηλιόπουλος (55' Bushi), Λαγκαδάς (71' Πίππος), Πετράκης, Χαιντάρι, Βασιλόπουλος Χ. (55' Μανωλόπουλος), Βλησμάς, Καρανίκας (71' Λιβιεράτος), Κωστόπουλος (63' Πάτερης).

Α.Ε. Κράνης:(Σπ. Παπαδάτος), Καρβούνης, Τζωρτζάτος Φ., Στεφανάτος, Βιτωράτος, Μάρκο (74' Τσουραμάνης), Δρόσος, Κόμητας (60' Κιριάι), Πολυχρονάτος, Αναλυτής, Τζωρτζάτος Αλ. (60' Βειζάι Ε.), Χασάι (71' Μπαλάσκας Β.).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου