Τετάρτη, Οκτωβρίου 14

Α.Ε. Κράνης: Ισόπαλη με τη Σάμη 2-2 η ομάδα μας

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα μας απέναντι στον ΑΟ Σάμης για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Αργοστολίου.

Η ομάδα μας στο 1ο 45λεπτο του αγώνα δεν μπήκε όπως έπρεπε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να εκμεταλλευτούν τα λάθη και η λήξη του ημιχρόνου να τους βρει να προηγούνται με 0-2, με γκολ των Σοφιανού και Αμούργη.
Στην επανάληψη η θέληση και το πάθος των παικτών, σε συνδυασμό με την βοήθεια που ήρθε από τον πάγκο, άλλαξαν την ροή του παιχνιδιού, την εικόνα της ομάδας καθώς και το αποτέλεσμα του αγώνα.
Σχεδόν με την σέντρα η ομάδα μας μείωσε με 2-1 με γκολ του Χασάι έπειτα από ωραία σέντρα του Πολυχρονάτου και στο 77' έκανε το τελικό 2-2 με γκολ του Αναλυτή μετά από ασίστ του Κόμητα. Στη συνέχεια έχασε 2 ακόμη ευκαιρίες για την ολική ανατροπή του αγώνα.
Δυστυχώς κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου είχαμε τον άσχημο τραυματισμό του παίκτη του ΑΟ Σάμης, Σταύρου Καππάτου ο οποίος χρειάσθηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Του ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!
A.E. Κράνης (Παπαδάτος): Καρβούνης(Caushi), Χριστόπουλος, Στεφανάτος, Βιτωράτος, Μάρκο, Δρόσος(Μανωλάτος), Πολυχρονάτος, Τζωρτζάτος Φ.(Χασάι), Τζωρτζάτος Α., Γεωργόπουλος(Αναλυτής), Κόμητας
Αναπληρωματικοί: Κιριάι, Τασιούλης, Μπεκίρη
A.Ο. Σάμης (Καβαλλιεράτος): Τρίφη, Παπαδημάτος, Σοφιανός, Καππάτος(Μιχαλάτος), Καβαλλιεράτος Γ., Μωραΐτης, Αμούργης Α., Μετάι(Καψογιώργης), Ζαχαράτος, Αμούργης Ι.
Αναπληρωματικοί: Μιχαλίτσης, Δρακουλόγκωνας, Βρεττός, Φωτόπουλος, Καβαλλιεράτος

Σκόρερ:
0-1 Σοφιανός 11'
0-2 Αμούργης 34'

1-2 Χασάι 48'
2-2 Αναλυτής 77'
Διαιτητής: Θωμάς
Βοηθοί: Κομητόπουλος - Μιχαλιτσιάνου
Γιατρός Αγώνα: Πεφάνης Άγγελος
Φωτογραφίες και φάσεις από τον αγώνα μπορείτε να δείτε στο 
www.kefalonitis.com που κάλυψε τον αγώνα.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το Σάββατο 17/10 στις 11:30 στην Ιθάκη, απέναντι στην Πρόοδο.
Συνεχίζουμε δυνατά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου