Σάββατο, Οκτωβρίου 24

Γκολ και θέαμα στον Καραβόμυλο και Σάμη - Πρόοδος 3-3!

Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, σε παιχνίδι του Δ’ ομίλου, Α.Ο. Σάμης και Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης, θα τα μοιραστούν όλα και θα αναδειχθούν τελικά σε ένα χορταστικό ματς, ισόπαλοι με σκορ 3-3.

Ένα αποτέλεσμα που δεν πολυβολεύει τις δυο ομάδες, ιδιαίτερα, αν στο ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης, η Α.Ε.Κ. πάρει τη νίκη από τα Διλινάτα.

Για τους γηπεδούχους που στάθηκαν τυχεροί στο τέλος, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, η ισοπαλία αυτή ήταν η δεύτερη στη σειρά, ενώ για την ομάδα της Ιθάκης ο πρώτος της βαθμός!

Σε γενικές γραμμές, έγινε ένα ενδιαφέρον και θα λέγαμε καλό παιχνίδι, με εναλλαγές συναισθημάτων και έξι γκολ, τους γηπεδούχους να προηγούνται στο ημίχρονο στο σκορ 2-0, την Πρόοδο να πηγαίνει στην ανατροπή και στο 2-3 στο δεύτερο και τελικά να έρθει η ισοφάριση για την Σάμη στο 85’.

Να πούμε εδώ ότι, οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, οι γηπεδούχοι το πρώτο και οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο!

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4’ ο Περιβολάρης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ από πλαγιά αριστερά και την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι των "κοκκινόμαυρων".

Στο 23’ θα έχουμε το 1-0 για την ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου.

Συγκεκριμένα, ο Μετάϊ θα κάνει ωραία κάθετη μπαλιά στον Ζαχαράτο και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ θα ανοίξει το σκορ.

Στο 39’ το 2-0 για τους γηπεδούχους σε μια συνεργασία Αμούργη!

Ο Αμούργης Α., θα κάνει μια ωραία σέντρα από αριστερά και ο Αμούργης Ι., με ωραίο πλασέ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κωστόπουλου.

Αυτό το 2-0 θα παραμείνει σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου, η Πρόοδος θα μπει δυνατά και θα ευτυχήσει να πετύχει τρία συνεχόμενα τέρματα, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 75’.

Πρώτα στο 51’, ο Βασιλόπουλος θα πετύχει το 2-1 με ωραίο πλασέ, έπειτα από ωραία παράλληλη πάσα του Καρανίκα.

Στη συνέχεια στο 62’ θα έχουμε την ισοφάριση. Ο Καρανίκας με πολύ ωραία ενέργεια από αριστερά, θα μπει στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ θα νικήσει τον Βρεττό και θα πετύχει το 2-2.

Στο 75’ έρχεται η ολική ανατροπή.

Η άμυνα των γηπεδούχων θα κάνει κακή εκτίμηση της φάσης, και ο Αραπογιάννης θα βρεθεί μόνος, απέναντι από τον Βρεττό, τον οποίο θα νικήσει για να γράψει το 2-3 σε μια μεγάλη ανατροπή.

Στο 85’ όμως θα έχουμε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους. Ο Μετάϊ θα κάνει την σέντρα από αριστερά και ο Μιχαλάτος με ωραίο διαγώνιο σουτ θα πετύχει το τελικό 3-3.

Η Τελευταία μεγάλη στιγμή του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα στο 93’, ο Βασιλόπουλος θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα Βρεττό, όμως θα σταθεί άτυχος στο πλασέ του, αφού η μπάλα καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Α.Ο.Σ. και χάνεται η ευκαιρία να "κλέψουν" ένα μεγάλο διπλό οι Ιθακήσιοι.

Αυτή θα είναι και η τελευταία φάση του αγώνα. 

Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Β. Θωμά.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Κ. Καβαλιεράτος), Βρεττός, Τρίφι, Καψογιώργης (70’ Δρακουλόγκωνας Β.), Μιχαλίτσης, Σοφιανός, Καβαλλιεράτος Γ. (46’ Μιχαλάτος), Αμούργης Α., Μετάι, Ζαχαράτος, Περιβολάρης, Αμούργης Ι.

Πρόοδος:(Χ. Μανωλόπουλος), Κωστόπουλος, Γρίβας Ι., Μπραχίμι, Bushi L., Αρταβάνης, Βλησμάς, Χαιντάρι, Βασιλόπουλος Χ., Μανωλόπουλος (85’ Λιβιεράτος), Καρανίκας, Πάτερης Ι. (58’ Αραπογιάννης).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου