Τρίτη, Οκτωβρίου 13

Παραίτηση βόμβα του Στάθη Καραμαλίκη από τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας της Ζακύνθου!

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα στα ενδότερα της κυανοκίτρινης ομάδας. Μια κατάσταση που “οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ” γνώριζαν.

Η φετινή προσπάθεια που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, δείχνει να έχει μια φθίνουσα πορεία, που έχει να κάνει με το ρόστερ, τις επιλογές της διοίκησης και την “μοναχικότητα” του τεχνικού της ομάδας Στάθη Καραμαλίκη στα  αποδυτήρια. Ο νεαρός προπονητής, που σαν παίκτης έχει μια τεράστια εμπειρία, εδώ και αρκετό καιρό έχει αισθανθεί ότι δεν περνά καλά στο κυανοκίτρινο στρατόπεδο.

Αυτό έχει να κάνει κατά τον ίδιο με τις εισηγήσεις παικτών που δεν πάρθηκαν και φυσικά με τον τρόπο που η διοίκηση βλέπει και διαμορφώνει την καθημερινή κατάσταση στην ομάδα. Ο Στάθης Καραμαλίκης, εν ολίγοις, είχε περισσότερη ανάγκη από την στήριξη της ίδιας της διοίκησης, κάτι που για αυτόν δεν συνέβη στον βαθμό που θα επιθυμούσε ο ίδιος.

Από την πλευρά της η διοίκηση θεωρούσε ότι έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και να κάνει ότι καλύτερο για την επάνδρωση και θωράκιση του ρόστερ τηρούμενων των φετινών αναλογιών.

Γνωρίζοντας τον χαραχτήρα του συγκεκριμένου προπονητή που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά εκτός νησιού, υπήρξε κοινή διαπίστωση, ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο. Στο μυαλό του τον τελευταίο καιρό στριφογύριζε η ιδέα της παραίτησης, αλλά πάντα στο τέλος κέρδισε το καλό και η ηρεμία της ομάδας.

Θα πρέπει εδώ να αποδώσουμε τα του Καίραρος τω Καίσαρι καθώς στο οικονομικό κομμάτι ο ΑΠΣ Ζάκυνθος δεν θα μπορούσε να ήταν οικονομικά όπως πέρυσι. Ο Κορωνοϊός αλλά και η απουσία του Διονύση Κορωνιού λύγισαν κατά κάποιον τρόπο τον Στέλιο Γούναρη με αποτέλεσμα να μην έχει την δυναμική στο θέμα των μεταγραφών των περασμένων χρόνων. Αυτό είχε αντίκτυπο και στον μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά και στην αποδυνάμωση του περσινού ρόστερ.

Η παραίτηση Καραμαλίκη δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, η ισοπαλία (2-2) με τον Διαγόρα Βραχνείκών, έχει να κάνει με την συνολική κατάσταση, που κατά την γνώμη του έπρεπε να αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ!  Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο Στέλιο Γούναρη με τους δύο άνδρες να συζητούν σε πολύ καλό κλίμα.

Σε αυτή την συνάντηση ο νεαρός τεχνικός δήλωσε την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας, αναφέροντας όλους τους λόγους στον κο Γούναρη. Ο πρόεδρος της ομάδας δεν δέχτηκε την παραίτηση του Καραμαλίκη, του είπε να το ξανασκεφτεί και να αποφασίσει με ηρεμία.  

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο τεχνικός της ομάδας, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς, ανακοίνωσε την παραίτηση του στον πρόεδρο της ομάδας.

Μια εξέλιξη που αφήνει μια στενοχώρια καθώς ο νεαρός τεχνικός τα τελευταία χρόνια είχε βάλει πλάτη με επιστέγασμα την καταπληκτική περσινή χρονιά. Φέτος, είχε αφιερώσει ατελείωτες ώρες στο να καταφέρει να μοντάρει το φετινό ρόστερ, από το τέλος του Ιουλίου έως και σήμερα.

Στάθης Καραμαλίκης: “Προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα προς το καλύτερο. Να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες στην διοίκηση και στον κόσμο.

Ο Ζακυνθινός τεχνικός έστειλε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας και με αυτό τον τρόπο επισημοποιεί το «διαζύγιο του» με την ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος. ο ίδιος αναφέρει ότι προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο αλλά δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια του ΑΠΣ Ζάκυνθος για αυτά τα 2 χρόνια της παρουσίας μου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας αυτού του ιστορικού σωματείου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα 2 χρόνια, καθώς την διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Εύχομαι στην ομάδα υγεία και καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Προσπάθησα όλο αυτό τον καιρό να αλλάξω τα πράγματα, πιθανόν να μην τα κατάφερα. Η προσπάθεια αυτή κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να συνεχιστεί.

Μετά τιμής

Στάθης Καραμαλίκης 

Πηγή:ioniansports.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου