Σάββατο, Οκτωβρίου 31

Νικηφόρο πέρασμα από το Βαθύ για τα Διλινάτα 4-0 την Πρόοδο

Τα Διλινάτα, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, σήμερα το πρωί στο Βαθύ της Ιθάκης, ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο την πρόσφατη ήττα από την Α.Ε.Κ., θα πάρει σπουδαίο «2» από την Πρόοδο με σκορ 4-0 και θα περάσει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο!

Μια νίκη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τα στέλνει στους «8» της διοργάνωσης (μάλιστα αν νικήσει η Α.Ε.Κ. στη Σάμη το καταφέρνουν και μαθηματικά από αύριο), ενώ στη συνέχεια θα παλέψουν για την πρωτιά.

Ήδη, η ομάδα του Γ. Τόγια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από την Α.Ε.Κ. και βρίσκεται μια ανάσα από τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη και να διεκδικήσουν στη συνέχεια το ένα από τα δύο εισιτήρια. Έτσι δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των ομίλων μένουν, εκτός από ένα μεγάλο θαύμα, από τη συνέχεια!

Σε γενικές γραμμές στο Βαθύ έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 18’ ο Αλ. Πολλάτος θα βρει έξυπνα τον Αλεξάτο απέναντι από τον Τσιντήλα, με τον τελευταίο να πλασάρει στη δεξιά του γωνία και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του 0-1.

Αυτό το 0-1 είναι και το σκορ του πρώτου 45λεπτου. Στο δεύτερο και 15’ μετά την έναρξη η ομάδα του «μεγάλου χωριού» θα πετύχει το 0-2.

Ο Ν. Λουκάτος, μετά το σουτ του Αλ. Πολλάτου, που αποκρούεται προσωρινά από τον Γ. Τσιντήλα,  από κοντά με πλασέ στην επαναφορά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Στο 75’ σε μια ίδια περίπου φάση και σε σουτ, αυτή την φορά του Ν. Λουκάτου, που απέκρουσε δύσκολα ο Γ. Τσιντήλας, τα Διλινάτα στην επαναφορά της μπάλας θα πετύχουν το 0-3 με τον Αλ. Πολλάτο και θα «κλειδώσουν» μια σημαντική νίκη που τους φέρνει, μισό βήμα από τους «8» της διοργάνωσης.

Στο 65’ ο Αλεξάτος εκτελεί απ’ ευθείας το φάουλ, η μπάλα θα σταματήσει στη συμβολή των δοκών του Γ. Τσιντήλα και στην επαναφορά ο Αλ. Πολλάτος με κοντινή κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα για το τελικό 0-4!

Το αποτέλεσμα αυτό είναι καταδικαστικό πλέον για τους γηπεδούχους, αφού τους αφήνει και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης πρόκρισης στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Αντίθετα, όπως προαναφέραμε οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μισή ανάσα για την τυπική συμμετοχή τους στην επόμενη κλήρωση της διοργανώτριας.

Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Ι. Δούλου.

Οι συνθέσεις

Πρόοδος:(Χ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Γρίβας Ι. (77’ Μανουλίδης), Μπραχίμι, Bushi L., Αρταβάνης, Βλησμάς, Πετράκης (80’ Πετράκης), Τσάμης, Μανωλόπουλος (60’ Αραπογιάννης), Καρανίκας, Βασιλόπουλος Χ. (80’ Παπαδόπουλος).

Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), HasanajNesterenko I., Τζωρτζάτος Κ., Πολλάτος Δημ. (70’ Σπαθής), Τζωρτζάτος Διον., Λουκάτος, Pula, Ρεπούσης (46’ Τζωρτζάτος Χρ.), Πολλάτος Αλ., Αλεξάτος, Δραγούτας (46’ Μάρκου).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου