Τετάρτη, Οκτωβρίου 14

Έφτασαν 28' για να πάρει τη νίκη ο Παλληξουριακός 3-0 από τα Φωκάτα

Με το παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, μεταξύ Παλληξουριακού – Φωκάτων, το οποίο προηγείται των υπολοίπων, λόγω της συμμετοχής των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου και συγκεκριμένα του Β’ ομίλου.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο πρώτο μισάωρο και τους «ερυθρόλευκους» καλύτερους, η ομάδα του Ηλία Ζερβού θα κατακτήσει μια ακόμη νίκη, θα πετύχει το 2Χ2 και θα βρεθεί ολομόναχη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Καλύτεροι λοιπόν οι γηπεδούχοι, ιδιαίτερα στο α' μισό, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του και η νίκη τους με σκορ 3-0, είναι σίγουρα δίκαιη.

Τα Φωκάτα, που πρέπει να αναφέρουμε ότι έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικά απέναντι σε ένα ποιοτικό, μάλιστα μια κατηγορία παραπάνω και μέχρις ενός σημείου τα κατάφεραν, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο, βοηθώντας να παρακολουθήσουμε ένα ανοικτό, αν και μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με φτωχό θέαμα, αλλά και 3 γκολ!

Πρόσωπο της ημέρας, φυσικά ο Σπ. Μαρκάτος, ο οποίος μετά τη “ρουκέτα” της Κυριακής σήμερα πέτυχε χατ τρικ!!!

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 4', μετά από απόκρουση της άμυνας των Φωκάτων σε εκτέλεση κόρνερ από τους γηπεδούχους, η μπάλα κατέληξε στον άξονα, έξω από την μεγάλη περιοχή, όπου εκεί την στόπαρε ωραία ο Σπ. Μαρκάτος και με αριστερό διαγώνιο συρτό σουτ σημάδεψε την απέναντι γωνία του Μύρτο για το 1-0.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 24' θα είναι και πάλι ο σκόρερ για το 2-0, με έξυπνη κεφάλια στο πρώτο δοκάρι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πεφάνη από τα αριστερά.

Το σερί από τον Σπ. Μαρκάτο θα συνεχιστεί και στο 28', θα κάνει κάθετη κίνηση στον χώρο, εκεί δέχθηκε ωραία συρτή πάσα από τον Μουρελάτο και πλάσαρε ψύχραιμα με το δεξί, προλαβαίνοντας την έξοδο του Μύρτο, πετυχαίνοντας το 3-0 στο παιχνίδι και το δικό του χατ τρικ!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλλο και την κα Μ. Μάστορα.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος, Μπερναλής, Ν. Μαυροειδής (61' Σπυράτος), Σιμωτάς, Σπ. Μαρκάτος (46' Μαρούλης), Πεφάνης, Ρεμούντης, Μουρελάτος Χ.-Σ., Βιτωράτος (61' Κρίστο), Ignat (61' Αδηλίνης).

Α.Ο. Φωκάτα:(Γκ. Ρέτσι), Μύρτο (74' Κατσιγιάννης), Μπουγάς (67' Μπόνγκο), Κουμαριώτης, Μούκα, Malshi (67' Μπάμπης), Β. Σπανός, Ζαμπαύτης, Ε. Φωκάς, Ε. Σπανός, Τούρλας, Κ. Τοζάι (57' Μπούκας).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου