Τρίτη, Οκτωβρίου 27

Κύπελλο Ελλάδος:Στη Ζάκυνθο με Άγιο Λέοντα για την πρόκριση Παλληξουριακός

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, με την πολύ σοβαρή του παρουσία και την κατάκτηση του Super Cup την περασμένη Τετάρτη, σειρά παίρνει πια για τον Παλληξουριακό το κύπελλο Ελλάδος, ένας γνώριμος θεσμός, στον οποίο θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εκπροσωπώντας το τοπικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Ηλία Ζερβού, με την ψυχολογία στα ύψη, ταξιδεύει σήμερα Τρίτη απόγευμα από Πόρο, θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Κυλήνης και την επόμενη θα αναχωρήσει με το πρωινό δρομολόγιο του πλοίου της γραμμής  στις 10:00, για το γειτονικό μας νησί τη Ζάκυνθο, προκειμένου αύριο το μεσημέρι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, να αντιμετωπίσει τον κυπελλούχο της τοπικής Ε.Π.Σ., ομάδα του Α.Ο. Αγίου Λέοντα Κοιλιωμένου, η οποία στο περυσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας, ενώ ήταν η τυχερή της κλήρωσης και αναδείχθηκε τυπικά κυπελλούχος Ε.Π.Σ.Ζ..

Ο Ηλ. Ζερβός, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος ανήκει στην Α’ κατηγορία του γειτονικού μας νησιού και δεν αποτελεί φόβητρο για τους ποδοσφαιριστές του.

Για λόγους κυρίως ξεκούρασης, λόγω βεβαρημένου προγράμματος, δεν θα πάρει στην αποστολή τους Σπ. Μαρκάτο και Ιγκναν Νταν, προκειμένου να είναι στην κατάσταση που επιθυμεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, στο "Παπαχαραλάμπειο" την προσεχή Κυριακή 1/11.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Δημοτικό Αγίου Λέοντα με ώρα έναρξης η 2 μ.μ..

Διαιτητής θα είναι ο κ. Γρ. Ρηγόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Λιάπη και Δημ. Κόρδα. Όλοι τους από την Ηλεία.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου