Δευτέρα, Νοεμβρίου 19

Ήφαιστος Αιγίου- Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου 50-65 (29-37)

Ήφαιστος Αιγίου-Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου 50-65...άνετη επικράτηση, με το σπαθί τους στην κορυφή!!!
   Ούτε η κούραση από το κοπιαστικό ταξίδι στο Αίγιο, στάθηκε ικανή να αναχαιτίσει την κεκτημένη ταχύτατα των νεαρών του Ληξουρίου, που ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους σε αυτή την πρώτη προκριματική φάση των ομίλων του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

   Επικράτησαν εύκολα της ομώνυμης ομάδας του Δήμου Αιγιαλείας, χωρίς να φορτσάρουν, με σκορ 65-50, κατακτώντας έτσι και μαθηματικά την πρώτη θέση στον 5ο γκρουπ, συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς σε 10 αγώνες (9 νίκες-1 ήττα) και ατενίζουν πια με αισιόδοξο βλέμμα την συνέχεια στην 2η φάση. 
  Μόνο για μια περίοδο και εκμεταλλευόμενη το χαλαρό ξεκίνημα των παικτών του Μανώλη Δούλια- σαφώς επηρεασμένοι από την κούραση της μετάβασης στις Καμάρες- μπόρεσε το Αίγιο να είναι κοντά στο σκορ. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με 19-17 υπέρ των νησιωτών, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του ΝΕΟΛ βρήκε τα πατήματα της στο παρκέ και με πιεστική άμυνα έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 37-29. 
 Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά μεγάλωσε περισσότερο, φτάνοντας στο 52-36 με την λήξη της τρίτης περιόδου με αρκετό χρόνο συμμετοχής να μοιράζεται σε όλους τους παίκτες του Ληξουρίου, ενώ η κόρνα της γραμματείας που σήμανε και το φινάλε του αγώνα, έδωσε ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα της Κεφαλονιάς με το τελικό 65-50.
Δεκάλεπτα:17-19, 29-37, 36-52, 50-65
Χωρίς  να έχει υστερήσει κανένας από την ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ ιδιαίτερη μνεία για αυτό το ματς πρέπει να γίνει για την απόδοση του Αλέξη Μαρούλη και του Διονύση Μπακούρου.
Από τον Ήφαιστο στους διακριθέντες περνάνε οι Γεωργόπουλος και Καρβέλας
Καλή η διαιτησία των Κρεσταινίτη και Μαγγιώρου
Ήφαιστος Αιγίου (Ν. Γαστουνιώτης), Μανωλόπουλος 6, Γεωργόπουλος 13, Καρβέλας 10, Σωτηρόπουλος 4, Οικονομόπουλος 8, Βλάσσης , Μαρούλης 4, Δελησπηλιώπουλος 3, Πανουργιάς, Σταθόπουλος 2, Σμοίλης.
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου : (Μανώλης Δούλιας), Παγώνης 10, Κουμουνδούρος 2, Βολτέρας 18, Καπάτος 8, Δρακόπουλος 5, Α.Μαρούλης 9, Κρητικός 2, Μπελίτσης 2, Αντωνάτος , Μπακούρος 7, Μουδήλος 2, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου