Δευτέρα, Νοεμβρίου 26

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΡΟΟΔΟΣ-ΠΑΛΗΞ-ΚΟΣ)

ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-3 

ΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ....... ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΥ

Ρεπορτάζ:Χ. Πρεντάνος

   Σε ένα πλούσιο με γκολ παιχνίδι στο Βαθύ της Ιθάκης, ο Παλληξουριακός λίγο καλύτερος και πιο τυχερός κατάφερε να επικρατήσει της Προόδου με 2-3 και να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 








    Φάσεις και γκολ
   Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά με μοναδική φάση ένα σουτ του Τσίρου το οποίο έφυγε λίγο άουτ για την Πρόοδο. 
   Στο 50' ο Λυκούδης για τον Παλληξουριακό με δυνατό αριστερό σουτ το οποίο άλλαξε την τροχιά της μπάλας παίκτης της Προόδου και καταλήγει στα δίκτυα 0-1
   Στο 58' ο Γαβαλάς κάνει πέναλτι για τον Παλληξουριακό  το οποίο κατέληξε άουτ και  η Πρόοδος χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. 
   Στο 65' ο Παπαδάτος από δεξιά κάνει σέντρα σουτ και ύστερα από πάσα του Φαρακλού μέσα στην περιοχή  ο αμαρκάριστος Κοσμάτος με δυνατό βολέ κάνει το 0-2 για τον Παλληξουριακό. 
   Στο 70' ύστερα από ωραία πάσα του Βασιλάκη ο Τσίρος με πλασέ από αριστερά μειώνει σε 1-2 για την Πρόοδο. 
   Στο 75' ο Παπαδάτος χάνει τετ-α-τετ για τον Παλληξουριακό το οποίο αποκρούστηκε από τον Τσιντήλα. 
  Στο 80' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λυκούδη ο Παπαδάτος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των παικτών της Προόδου και κάνει το 1-3 για την ομάδα του Ληξουρίου. 
     Στο 87' ο Βασιλάκης με ωραία ατομική ενέργεια και άπιαστο  αριστερό πλασέ μειώνει για την Πρόοδο σε 2-3 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. 
    Διαιτητής ο κ. Κομητόπουλος. 
Οι συνθέσεις:
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Τσιντήλας, Βλασσόπουλος, Δόριζας, Τσάμης, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Gorraj, Χάνος (Σολδάτος), Αρταβάνης (Βασιλάκης), Τσίρος, Τόφαλος
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Λαδάς, Γαβαλάς, Μαυροειδής, Καμινάρης (Μαρκάτος Σωκ.), Μαρκέτος, (Παπαδάτος Δ.), Βολίνσκι, Αραβαντινός, Λυμπερόπουλος, Φαρακλός , Κοσμάτος, (Πρεντάνος Χ.)Λυκούδης
   Οι φώτο είναι από παλαιότερους αγώνες των δυο ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου