Παρασκευή, Νοεμβρίου 23

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ..... 
ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΟ SUPER  ΝΤΕΡΜΠΙ Α.Ε.Κ.-ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
    Με το πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Α.Ε.Κ. και Εικοσιμία να δεσπόζει στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση στο νησιά μας  το προσεχές Σαββατοκύριακο.
   Σπουδαίο ενδιαφέρον αποκτά το παιχνίδι μεταξύ Προόδου-Παλληξουριακού και αρκετό αυτό  Α.Ο.Κ.Ι.-Ομαλών.

  Ντέρμπι αναμένεται να είναι και το παιχνίδι μεταξύ Σάμης-Παγκεφαλληνιακού μιας και το βαθμολογικό του ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και για τις δυο ομάδες.
   Τέλος τα πάντα μπορούν να συμβούν σε αυτό της Ιθάκης μεταξύ  Οδυσσέα και Διλινάτων, αφού οι Ιθακήσιοι έδειξαν στο παιχνίδι με τον Α.Ο.Κ.Ι. σημάδια βελτίωσης κάτι που συμβαίνει ακριβώς αντίθετα στην άλλη πλευρά.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 24-11-12 ώρα 11:00
Δημοτικό βαθύ Ιθάκης
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ  – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.
Λυμπερόπουλος Θ.
Κιόσης Κων.
2.
Σάββατο 24-11-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ- Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Βασιλόπουλος Δ.
Αβάζαρος Χρ.
3.
Κυριακή 25-11-12 ώρα 12:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
Γασπαράτος Γεωρ.
Λογοθέτης Βασ.
4.
Κυριακή   25-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Βαθύ Ιθάκης
Α.Σ. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΜΟΛΦΕΤΑΣ
ΠΑΝ.
Αβάζαρος Χρ.
Μουζακίτης Βασ.
5.
Κυριακή 25-11-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΝΙΚ.
Σπυράτος Αλεξ.
Κιόσης Κων.. 
    
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  











ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ








   Θέλοντας να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή του εμφάνιση στο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου απέναντι στον Α.Ο.Κ.Ι. αλλά και να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει ο Οδυσσέας με αντίπαλο τα Διλινάτα.
  Ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή για συγκοινωνιακούς λόγους άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής και θα γίνει το Σάββατο στο Δημοτικό του Βαθιού με ώρα έναρξης 11:00.
   Όπως προαναφέραμε οι γηπεδούχοι, παρά την ευρεία τελικά ήττα τους στο Αργοστόλι προέρχονται από πολύ καλή εμφάνιση, έδειξαν σημάδια ανάκαμψης και με την ψυχολογία στα ύψη θα μπουν στο γήπεδο προκειμένου να πάρουν την πρώτη τους φετινή νίκη.
   Από την άλλη, οι περυσινοί πρωταθλητές με τρεις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία παιχνίδια και τελευταία με αυτήν από την Εικοσιμία 0-4 προβληματίζουν με την απόδοσή τους και μεταβαίνουν στην Ιθάκη για να σταματήσουν αυτό το αρνητικό τους σερί γυρνώντας με το τρίποντο της νίκης.
   Προβλήματα για τον Κ. Κουτσουβέλη δεν υπάρχουν ενώ για τον Τ. Φωή είναι αρκετά (εκτός από τις γνωστές απουσίες) από τιμωρίες. Συγκεκριμένα  λόγω τιμωρίας θα απουσιάσουν για μια ακόμη αγωνιστική οι Σπ. Τζωρτζάτος και Κ. Τσάκος.
  Φαβορί: Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά και θεωρούμε ότι αν τελικά υπάρξει νικητής αυτός θα έχει περισσότερο κερδίσει στις λεπτομέρειες.
  Διαιτητής: Ο κ. Κομητόπουλος Παν. με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θεοδ. και Κιόση Κων. 
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ 
Αντίπαλες η καλύτερη επίθεση με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος
 
   Την ίδια ημέρα η αγωνιστική δράση μεταφέρεται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπου στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Α.Ε.Κ. φιλοξενεί την Εικοσιμία στις 15.00. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη ώστε η μεν Α.Ε.Κ. να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα ενώ η Εικοσιμία να περάσει ακόμη και στην πρώτη θέση.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο ομάδες παραμένουν αήττητες έχοντας 3 νίκες και μια ισοπαλία στο ενεργητικό τους η κάθε μια.
   Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου με ανεβασμένη την ψυχολογία από την άνετη επικράτηση στο ντέρμπι των πρωτοπόρων επί του Παλληξουριακού, θα επιδιώξει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα την φέρουν σε πολύ ευνοϊκή βαθμολογικά θέση.
  Ο ίδιος στόχος ισχύει και για την ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου αφού, όπως προείπαμε, με μια νίκη όχι μόνο θα παραμείνει στο γκρουπ των πρωτοπόρων, αλλά ίσως να βρεθεί για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παρότι   ξεκίνησε με -2 βαθμούς.
  Στα αγωνιστικά  των ομάδων και οι  δύο προπονητές έχουν σημαντικές απώλειες. Για την Α.Ε.Κ. θα απουσιάσουν ο Βαγγ. Αντωνόπουλος, που είναι τιμωρημένος καθώς και ο Κεβ. Χασάη που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τα "χαρτιά" του, ενώ για την Εικοσιμία ο Ντουκάι Ντ., που είναι τιμωρημένος λόγω της απερίσκεπτης αποβολής του στο παιχνίδι με τα Διλινάτα την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν αγωνισθούν οι Χρ. Μινέτος και Αντ. Κορσιάνος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.   
    Παρά τα προβλήματα υπάρχει αρκετή αισιοδοξία και στους δύο «μονομάχους» ως προς την τελική έκβαση του αγώνα.
  Φαβορί: Θεωρούμε ότι είναι ένα ντέρμπι απρόβλεπτο, στο οποίο μεγάλο ρόλο θα παίξει η θέληση των ποδοσφαιριστών και όχι οι μονάδες και η έδρα. Επομένως θεωρούμε ότι και οι δυο ομάδες μπορούν να πάρουν τη νίκη. 
  Διαιτητής: Ο κ. Ματιάτος Διον. με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Αβάζαρο Χρ..
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ Η ΠΡΟΟΔΟΣ
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΕΣ







   Την επόμενη ημέρα και ώρα 3 μ.μ. στο Βαθύ και στο "Ερυθρόλευκο" ντέρμπι διεξάγεται άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα στην αήττητη Πρόοδο Ιθάκης και τον δεύτερο της βαθμολογίας Παλληξουριακό. Ένα παιχνίδι σημαντικό για την πορεία των δύο ομάδων στην συνέχεια του πρωταθλήματος και σε ό,τι έχει να κάνει με πιθανή συμμετοχή τους στα play-offs.
Η ομάδα της Ιθάκης φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατή τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, δείχνοντας ικανή να διεκδικήσει και να πάρει τη νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ιδιαίτερα στην έδρα της. Η ομάδα του Ο. Κωστόπουλου προέρχεται από ισοπαλία στο Αργοστόλι με αντίπαλο τον Παγκεφαλληνιακό. Αντίθετα η ομάδα του Γ. Θωμά προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα 5-0 στο Αργοστόλι από την Α.Ε.Κ. Προβλήματα για την ομάδα της Προόδου δεν υπάρχουν, ενώ για την ομάδα του Παλληξουριακού η μεγάλη απουσία ακούει στο όνομα του Ηλία Ζερβού. Ενός παίκτη βαρόμετρο για την ομάδα.
   Φαβορί: Ούτε και σε αυτό το παιχνίδι μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει κάποιο φαβορί. Ένα πολύ μικρό προβάδισμα θα μπορούσαμε να δώσουμε στην Πρόοδο, κυρίως λόγω έδρας.
   Διαιτητής: Ο Μολφέτας Παν. με βοηθούς τους κ.κ. Αβάζαρο Χρ. και Μουζακίτη Βασ..
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΙΚΗ......
ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ "ΡΟΔΙ" ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
  Την ίδια μέρα (Κυριακή) και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ώρα 12.00΄ συνεχίζεται η αγωνιστική με άλλο ένα ντέρμπι μεταξύ Σάμης-Παγκεφαλληνιακού. 
  Δύο ομάδων, οι οποίες μέχρι στιγμής και μετά από τέσσερις αγωνιστικές δεν έχουν «γευθεί» τη χαρά της νίκης αφού έχουν στο ενεργητικό τους δύο ισοπαλίες. Οι τυπικά γηπεδούχοι από το εκπληκτικό 4-4 με τα Ομαλά ενώ οι φιλοξενούμενοι από τη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα τους με την Πρόοδο Ιθάκης. Και οι δύο ομάδες βασίζονται κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι που είναι φυσιολογικό αφού χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να αποκτήσουν τις εμπειρίες που πρέπει. 
   Ο Νίκος Βουτσινάς δεν θα έχει στη διάθεσή του για μια ακόμη αγωνιστική  τον τιμωρημένο Π. Διακρούση και τον στρατευμένο Δ. Γιαννάτο, ενώ ο Θοδ. Βουκελάτος για άλλη μία Κυριακή έχει να λύσει αρκετά προβλήματα στην ομάδα του.
   Φαβορί: Και σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει το απόλυτο φαβορί. 
Οι δύο ομάδες μοιράζονται εξίσου τις πιθανότητες επικράτησης. 
  Διαιτητής: Ο κ. Βασιλόπουλος Δημ. με βοηθούς τους κ.κ. Γασπαράτο Γεωργ.  και Λογοθέτη Βασ.. 
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  
ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο Α.Ο.Κ.Ι.....
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΑ ΟΜΑΛΑ

   Τελευταίο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 3 μ.μ επίσης την Κυριακή με τον Α.Ο.Κ.Ι. να φιλοξενεί τα Ομαλά σε έναν αγώνα που το ενδιαφέρον στρέφεται περισσότερο στο αν οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για την έκπληξη αφού ο Α.Ο.Κ.Ι. πιο έμπειρος, πολύ περισσότερο ποιοτικός αλλά και με περισσότερες λύσεις έχει το πάνω "χέρι" στο παιχνίδι.
   Οι γηπεδούχοι του Γ. Τόγια μετά την άνετη και  ευρεία νίκη τους επί του Οδυσσέα Ιθάκης δείχνουν πολύ δυνατοί και δεν σκέφτονται σε καμία περίπτωση στραβοπάτημαΟι φιλοξενούμενοι του Δ. Λιονάτου χωρίς μέχρι τώρα νίκη στο πρωτάθλημα, γνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα και την ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Παρόλα αυτά θα παλέψουν μήπως καταφέρουν και κάνουν την "ζημιά" στον αντίπαλο τους. Κάτι ομολογουμένως πολύ δύσκολο αλλά για ποδόσφαιρο μιλάμε και όλα μπορεί να συμβούν. Άλλωστε ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο.
   Φαβορί: Ο Α.Ο.Κ.Ι. με περισσότερες λύσεις αλλά και πολύ πιο ποιοτικός σαν ομάδα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του συγκεκριμένου αγώνα.
   Διαιτητής: Ο κ. Βουτσινάς Νικ. με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτο Αλεξ. και Κιόση Κων..
Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε  4 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
10
11 - 02
2.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
9
10 - 07
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
8
09- 00
4.
Α.Ο.Κ.Ι. 
6
09 - 03
5.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
6
02 - 01
6.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
3
05 - 07
7.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
3
02 - 10
8.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2
02 - 03
9.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
2
06 - 12
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
06 - 17
                  * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου