Δευτέρα, Νοεμβρίου 26

Δ.Τ. Ν.Ε.Ο.Λ.

   Επιτέλους γυρίσαμε με ροζ φύλλο από την Πάτρα, μετά από μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Αχαιό. Οι παίκτες μας έπαιξαν σοβαρά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν έχασαν ούτε στιγμή την πρωτοπορία στο σκορ. 
    Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα κι όταν ο Αχαιός πίεσε ασφυκτικά στο 2ο δεκάλεπτο και σε όλο το γήπεδο, τα παιδιά του ΝΕΟΛ ανταποκρίθηκαν και ανταπάντησαν με αντίστοιχη πίεση στο 3ο δεκάλεπτο. 

     Συνεχίζουμε να «κερδίζουμε» από ένα παίκτη σε κάθε αγώνα: Αυτή τη φορά ήταν ο «μικρός» Αλέξης Μαρούλης που στην πρώτη του εμφάνιση με την ανδρική ομάδα, αγωνίστηκε με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στην πίεση που άσκησε η ομάδα μας, κλέβοντας μπάλες και βγάζοντας από το ρυθμό τους αντιπάλους. 
     Ο Χρήστος Συνοδινός, καταιγιστικός, πέτυχε 36 πόντους με καλά ποσοστά ευστοχίας, ο Φώτης Μαντζαβίνος είχε πάθος και αποτελεσματικότητα πετυχαίνοντας 10 πόντους, ο «παλιός» Πάσσαρας σταθερή αξία με 14 πόντους, ο Άρης Μπακούρος πέτυχε 11 πόντους παίζοντας ώριμα και ψυχωμένα, από 2 πόντους πέτυχαν οι Δημήτρης Βολτέρας που φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε και ο Μάκης Αρακλησιάνος που πρόσφερε κυρίως αμυντικά. 
     Αγωνίστηκαν χωρίς να σκοράρουν αλλά με πολύ πάθος στην άμυνα, οι Κώστας Ματιάτος, Χαράλαμπος Βολτέρας και Αλέξης Μαρούλης.
Σάββατο απόγευμα στις 6.30 το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πατρέα στο κλειστό του Ληξουρίου. Αμέσως μετά, στο ίδιο γήπεδο, η νεοσύστατη παιδική ομάδα βόλεϋ του ΝΕΟΛ, αντιμετωπίζει στον πρώτο της αγώνα την ΕΑ Πατρών.
Σας θέλουμε στο πλευρό μας! 
Τα δεκάλεπτα: 15-19, 35-40, 50-58, 61-75.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου