Παρασκευή, Νοεμβρίου 23

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ "ΓΟΥΣΤΑ" Η 3η ΣΤΗΝ Β'
 Μεγάλα παιχνίδια αυτή την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας και την 3η αγωνιστική μεταξύ των οποίων ένα τοπικό και ένα άκρως σημαντικό.
   Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

 Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στις Κεραμειές με τα Φωκάτα να φιλοξενούν την ευχάριστη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Πυλαριακό σε ένα μεγάλο ντέρμπι, που το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολύ το μέλλον των δυο ομάδων.
  Στα Τζανάτα διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι Α.Ο. Πρόννων-Ηρακλή σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δυο "μονομάχους".
   Τέλος, στο ξερό των Μακρυώτικων συγκρούονται μεταξύ τους δυο ομάδες, που χρειάζονται τους βαθμούς  για τη "σωτηρία" τους στην συνέχεια, με την Έρυσσο να φιλοξενεί την Ανωγή.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Κυριακή  25-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ
ΓΕΩΡ.
Βασιλόπουλος Δ.
Σκαλτσής Αθ.
2.
Κυριακή  25-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Ο.  ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΓΓ.
Ματιάτος Διον.
Κομητόπουλος Π.
3.
Κυριακή 25-11-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡ. 
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘ.
Λογοθέτης Βασ.
Λυμπερόπουλος Θ.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 













Η "ΜΑΧΗ" ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΤΖΑΝΑΤΩΝ


http://4.bp.blogspot.com/-vWPJUWs9pDE/UDVbAYJTISI/AAAAAAAAQxQ/LbfTW050B2k/s320/hraklis2009.jpg








     Στα Τζανάτα οι ομάδες της περιοχής με διαφορετικούς στόχους η κάθε μια στο φετινό πρωτάθλημα αναμετρούνται σε έναν αγώνα σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας και για τις δυο, όπου για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μια αφού, οι μεν Πρόννοι αποτελούν το φαβορί για την άνοδο, ενώ ο "συντοπίτης" τους Ηρακλής θα παλέψει πολύ για την αποφυγή του υποβιβασμού.
 Οι τυπικά γηπεδούχοι Πρόννοι μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα στο ντέρμπι με τα Φωκάτα και το ρεπό τους, επιστρέφουν στην δράση μετά από δεκαπέντε μέρες με μοναδικό στόχο την νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα δυσκολεύουν (ξεκίνησε με -2 βαθμούς το πρωτάθλημα) και θα τρέχει να προλάβει τους υπόλοιπους.   Από την άλλη, ο Ηρακλής μετά το δικό του ρεπό την 1η αγωνιστική, στην 2η δεν έπεισε απέναντι στην Έρυσσο και η λευκή ισοπαλία σε συνάρτηση με την κακή του εμφάνιση στο ματς αυτό δείχνει ότι η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη.
   Πρόβλημα για τον Γ. Κουρκουμέλη η απουσία του τιμωρημένου Ηhelaj El. 
   Ο Γ. Γαβριελάτος από την άλλη δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.  
    Φαβορί: το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης φυσικά είναι οι Πρόννοι. 
 Διαιτητής: Ο κ. Μενεγάτος Ελ. με βοηθούς τους κ.κ. Λογοθέτη Βασ. και Λυμπερόπουλο Θεοδ.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ 
ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ  ΜΕ "ΟΡΑΜΑ" ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 








   Την ίδια ώρα στα Μακρυώτικα διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό για την συνέχεια και την πορεία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα.
  Οι δυο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας μια ισοπαλία η κάθε μια στο ενεργητικό της.
 Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια σπουδαία ισοπαλία στα Τζανάτα με τον Ηρακλή έχοντας μάλιστα, όπως λένε, και αρκετά παράπονα. Θέλουν λοιπόν τη νίκη ώστε να ανέβουν βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά αφού σε αυτά τα παιχνίδια οι νίκες παίζουν μεγάλο ρόλο, και δηλώνουν πανέτοιμοι για αυτό.
  Από την άλλη η Ανωγή μετά την βαριά ήττα 4-0 από τον Πυλαριακό επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο με στόχο να διεκδικήσει ότι δεν κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική, αφού όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και θέλουν τουλάχιστον να αποφύγουν την ήττα.
 Προβλήματα για τον Γ. Βρυώνη δεν υπάρχουν, ίσα-ίσα που επιστρέφει από τιμωρία και ο Πάππα Α. 
   Αντίθετα ο Γ. Μαλλιώρης έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την απουσία από τιμωρία του καλύτερου παίκτη της ομάδας του Ηλία Αντωνάτου
   Φαβορί: Θεωρούμε ότι και οι δυο ομάδες είναι ικανές να διεκδικήσουν και να πάρουν το "τρίποντο".
  Διαιτητής: Ο κ. Βουτσινάς Αγγ. με βοηθούς τους κ.κ. Ματιάτο Διον. και Κομητόπουλο Παν..
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ" ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ.......
ΑΝΤΙΘΕΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΥΛΑΡΟΥ

   Στις Κεραμειές θα διεξαχθεί το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής με τα Φωκάτα να φιλοξενούν τον πρωτοπόρο και αήττητο Πυλαριακό.
 Οι γηπεδούχοι ενώ ξεκίνησαν το πρωτάθλημα σαν φαβορί για την άνοδο, στις δυο πρώτες αγωνιστικές δεν πάνε καθόλου καλά και έχουν στο ενεργητικό τους μια ήττα και μια ισοπαλία. Και αυτή αρκετά δύσκολα με τον Παπυργιακό στην έδρα τους. Έτσι τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για την ομάδα του Μ. Αθηναίου αφού αν χαθεί και αυτό το παιχνίδι θα βλέπει την "πλάτη" του αντιπάλου του και μάλιστα σε απόσταση 8 βαθμών, η οποία σε ένα τόσο μικρής διάρκειας πρωτάθλημα δύσκολα θα μπορέσει στη συνέχεια να καλύψει.
   Όμως και η φιλοξενούμενη, αήττητη και πρωτοπόρος ομάδα του Πυλαριακού με ένα ξεκίνημα που ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν, έχοντας 2Χ2, θέλουν να παραμείνουν στην πρώτη θέση παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του ενός εκ των φαβορί του πρωταθλήματος.
   Προβλήματα ο Μ. Αθηναίος έχει αρκετά και πάλι, ενώ αντίθετα ο Κ. Κουγιανός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.
   Φαβορί: Θεωρούμε ότι υπάρχει φαβορί σε αυτό το παιχνίδι έστω και οριακά και είναι τα Φωκάτα. Πρώτον γιατί δεν έχουν περιθώριο άλλης βαθμολογικής απώλειας και δεύτερο λόγω έδρας. Βέβαια παίζουν με τον πρωτοπόρο και δε θα έχουν εύκολο απόγευμα.
   Διαιτητής: Ο κ. Γασπαράτος Γεωρ. με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Σκαλτσή Αθαν..
Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε  2 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
6
6 - 1 
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ 
2
5 - 5 
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
1
2 - 1 
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 
1
0 – 0
5.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 
1 - 2 
6.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 
1
4 - 5 
7.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
1
2 - 6 
  •    Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου