Κυριακή, Νοεμβρίου 18

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΦΩΚΑΤΑ-ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ)

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 3-3









   Πολύ καλό παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές όπου Φωκάτα και Παπυργιακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μένοντας τελικά στο "Χ" και το 3-3.

     Η δύναμη και το πάθος των δυο αντιπάλων ήταν αυτό που διέκρινε κάποιος μέσα από τις προσπάθειες τους στον αγωνιστικό χώρο. 
    Οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με τα Φωκάτα να είναι καλύτερα στο πρώτο και τον Παπυργιακό στο δεύτερο.
  Το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο αλλά και οι δυο ομάδες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. 
    Έτσι η ομάδα του Μ. Αθηναίου παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η νεανική ομάδα του Παπυργιακού παρέμεινε αήττητη έχοντας μέχρι τώρα δυο ισοπαλίες στο ενεργητικό του.
   Φάσεις και γκολ
   Στο 13΄ κάθετη πάσα του Σπ. Γαλιατσάτου προς τα αριστερά στο Λ. Βανδώρο, ο οποίος αφού περάσει έναν αντίπαλο θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και θα ανατραπεί από τον Τ. Τούρλα κερδίζοντας πέναλτι για την ομάδα των Φωκάτων, το οποίο θα εκτελέσει εύστοχα ο Γ. Πολυδωράτος πετυχαίνοντας το 1-0 για τα Φωκάτα.
   Στο 36΄ σε εκτέλεση απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μενεγάτου.
   Τα Φωκάτα στο 50΄ θα διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Σπ. Γαλιατσάτος από δεξιά εκτελεί κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο 2ο δοκάρι και εκεί θα βρει την μπάλα εμτελώς αμαρκάριστος ο Σπ. Σαρλάνης, ο οποίος με κεφαλιά θα πετύχει το 2-0.
  Ο Παπυργιακός θα μειώσει στο 55΄ σε 2-1, όταν ο Τ.Τούρλας με μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βρει τον Ερμάλ, που θα αποφύγει τον Βαλλιανάτο και δεν θα αστοχήσει στο τετ-α-τετ με τον Δίλαλο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
  Και σα να μην έφθανε αυτό για τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν το σκορ στο 2-2, όταν ο Ερμάλ στο χώρο του κέντρου θα κλέψει την μπάλα, θα προχωρήσει και αφού περάσει όποιον βρει μπροστά του, θα μπει στην περιοχή και λίγο πριν το πλασέ η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών για να φθάσει στον Στρακάτο, ο οποίος με δυνατό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα.
   Στην συνέχεια το Πυργί κάνει την ολική ανατροπή, κάνοντας το σκορ 2-3 με τον Ερμάλ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ (κάτι σαν κόρνερ).
   Στο 78΄τα Φωκάτα χάνουν καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν το σκορ, όταν στο κόρνερ του Σπ. Γαλιατσάτου στο 1ο δοκάρι, οι αμυντικοί του Παπυργιακού στην προσπάθειά τους να διώξουν, θα στείλουν την μπάλα στο δοκάρι.
   Στο 81΄ τελικά θα έρθει η ισοφάριση για τα Φωκάτα με διπλή προσπάθεια του Ι. Κουρκουμέλη, όταν στο φάουλ που εκτελεί ο Σαρλάνης στο 2ο δοκάρι, δεν θα μπορέσουν να διώξουν οι αμυντικοί την μπάλα μετά την κεφαλιά του πρώτου, η οποία καταλήγει ξανά στον ίδιο παίκτη που με πλασέ σημειώνει το 3-3.
   Τέλος, να σημειώσουμε ότι υπάρχουν παράπονα και από τις δύο ομάδες. Τα Φωκάτα, θεωρούν ότι ο διαιτητής όχι μόνο δεν κράτησε καθυστερήσεις, αλλά σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού 1΄ πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο, ενώ ο Παπυργιακός για τον καταλογισμό του εις βάρος τους πέναλτι.
   Συνθέσεις:
Φωκάτα:(Μ.Αθηναίος), Δίλαλος, Στροφύλλιας (31΄λ.τ. Σέρρας Π.), Χασαναϊλάι, Μάστορας, Βαλλιανάτος  (76΄Κουρκουμέλης Ι.), Πολυδωράτος, Σταμένης, Κόμητας, Βανδώρος Λ. (46΄Σαρλάνης), Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.
Παπυργιακός:(Καρούσος Π.), Μενεγάτος, Βασσάλας Σπ. (23΄Χατζηφωτιάδης), Απέργης, Τούρλας Τ., Παγουλάτος Θ. (85΄Βασσάλας Γ.), Ερμάλ, Κλωνής (57΄Τρίτσης Χρ.), Ψαχούλιας, Στρακάτος, Παγουλάτος Δ., Κουμαριώτης.
Σ.Σ.: οι φώτο είναι από παλαιότερα παιχνίδια των δυο ομάδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου