Δευτέρα, Νοεμβρίου 26

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΔΙΛΙΝΑΤΑ)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  1-2













ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ "ΔΙΠΛΟ"








Ένα πολύ καλό ποιοτικά αλλά και σε θέαμα παιχνίδι, έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο Βαθύ της Ιθάκης ανάμεσα στον τοπικό Οδυσσέα και τα Διλινάτα. 
   Έτσι, η ομάδα των Διλινάτων παίρνει νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και βλέπει αισιόδοξα το μέλλον της, όσον αφορά στους στόχους της. Από την άλλη οι γηπεδούχοι χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, παραμένουν ουραγοί στο βαθμολογικό πίνακα και το μέλλον τους στην κατηγορία παραμένει αβέβαιο.
   Φάσεις και γκολ
   Πρωταγωνιστής στα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Χαϊδεμενάτος, αφού στο 5΄ σε σουτ του Μποσίνη και στο 11΄ του Μανώλη θα κάνει δύο εξαιρετικές αποκρούσεις.
   Τυχερό αποδείχθηκε το 13΄ για τους φιλοξενούμενους αφού ο Χ. Τζωρτζάτος με κάθετη πάσα θα βρει τον Αναλυτή, ο οποίος θα βγάλει μόνο με το τέρμα τον Μηλιώνη, που δεν δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ (1-0).
   Μετά το γκολ ο Οδυσσέας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κατ΄ αρχήν στο 35΄ με μια ατομική προσπάθεια του Λίλα που δεν φέρνει αποτέλεσμα. Στη συνέχεια στο 40΄ ο Λίλα θα ανατραπεί από τον Αλιάι και ο διαιτητής, κ. Κομητόπουλος υποδεικνύει πέναλτι, το οποίο θα εκτελέσει ο Π. Κουτσουβέλης πετυχαίνοντας το 1-1.
   Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.
   Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46΄ η ομάδα του Τάκη Φωή θα κατορθώσει να προηγηθεί και πάλι στο σκορ με 2-1 με πλασέ του Μποσίνη ύστερα από πάσα του Χ. Τζωρτζάτου.
   Τα Διλινάτα στη συνέχεια έχασαν κάποιες ευκαιρίες και στο 70΄ οι γηπεδούχοι μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Προσαλέντη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από το σημείο αυτό και μέχρι τη λήξη του αγώνα οι γηπεδούχοι θα πιέσουν και θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες, στο 71΄ και 73΄ σε σουτ του Λίλα και στο 86' σε απευθείας φάουλ του Π. Κουτσουβέλη με τον Αλιάι να πραγματοποιεί ισάριθμες πολύ καλές επεμβάσεις.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κομητόπουλος.
   Οι συνθέσεις:
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (Κ. Κουτσουβέλης), Χαιδεμενάτος, Φατούρος, Γαλάτης, Αργυρακάκης, Μαλιακρίδας, Μορφέσης, Βλησμάς, Μαρούδας (46 Τσιρτσαρόλης), Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης, Λίλα.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Τάκης Φωής), Αλιάι, Ομουριάδης, Παρασκευόπουλος, Μίρτο, Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Αναλυτής Γ., Μανώλης (86' Σκριβάνος), Μποσίνης (74' Κατσούρης), Τζωρτζάτος, Μηλιώνης (λ.τ. 25' Ψαριανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου