Κυριακή, Νοεμβρίου 25

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α.Ο.Κ.Ι.-ΟΜΑΛΑ)

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  4-0
ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ  ΟΙ "ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ" ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  
    Παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο ο Α.Ο.Κ.Ι. σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα απέναντι στα Ομαλά και τελικά επικράτησε με σκορ 4-0.
 Στα highlights του αγώνα το εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Χάρη Λαμπρόπουλου αλλά και το πρώτο γκολ που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι!!
  Το παιχνίδι στην αρχή ήταν μοιρασμένο, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πιο έμπειροι είχαν μια ελαφρά υπεροχή και την τύχη με το μέρος τους στα δυο πρώτα γκολ που επιτεύχθηκαν από λάθη.
  Συμπερασματικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και η νίκη τους δίκαιη.
  Φάσεις και γκολ

  Στο 14΄μια μεγάλη μπαλιά, κάτι σαν γέμισμα, του Δημ. Πολλάτου στην αντίπαλη περιοχή, κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα των Ομαλών, η μπάλα σκάει μπροστά του, παίρνει ύψος, περνάει από πάνω του και ο Αλ. Πολλάτος εύκολα στην κενή εστία θα πετύχει το 1-0.
   Στο 21΄σέντρα από δεξιά του Διον. Πολλάτου στην περιοχή και στη συνέχεια η κεφαλιά του Δημ. Πολλάτου θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουνάδη.
  Στο 29΄εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Γκαζάρ, η μπάλα φτάνει στην περιοχή και η κεφαλιά που κερδίζει ο Τζάκης αποκρούεται εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Αγκούσι.
  Στο 42΄ διπλή ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ.Ι. όταν το πλασέ του Αλ. Πολλάτου αποκρούεται με τα πόδια από τον Κουνάδη, η μπάλα θα φθάσει στον Βουκελάτο, ο οποίος επιχειρεί σουτ που κοντράρει στα σώματα των αμυντικών των Ομαλών.      Στη συνέχεια ο Δημ. Πολλάτος γίνεται κάτοχος της μπάλας, αλλά το διαγώνιο σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουνάδη.
  Στο 43΄ένα σουτ του Γκαζάρ έξω από την περιοχή αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Κουνάδης .
   Περίπου στο 45΄ένα μακρινό, όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Αλ.Πολλάτου, θα βρει ανέτοιμο τον Κουνάδη και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για το 2-0.
  Με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου, περίπου στο 46΄, ο Δημ. Πολλάτος θα κατεβάσει ταχύτατα την μπάλα από τα δεξιά και έξω από την περιοχή κόβει παράλληλα στον Βουκελάτο, το κοντινό σουτ του οποίου αποκρούει υπέροχα σε κόρνερ ο Κουνάδης. Το κόρνερ εκτελεί ο Μπαζάρογλου στο 2ο δοκάρι, την κεφαλιά κερδίζει ο Αλεξανδράτος όπου δημιουργείται σύγχυση στην άμυνα των Ομαλών και τον Βουκελάτο απλά να “σπρώχνει” την μπάλα στα δίχτυα για να σημειώσει το 3-0.

  Στο 61΄ένα δυνατό σουτ του Βουκελάτου θα κοντράρει στα σώματα και θα καταλήξει κόρνερ ενώ είχε πορεία προς τα δίχτυα.
 Στο 64΄ο Δημ. Πολλάτος τιμωρείται με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί προσπάθησε να κλωτσήσει αντίπαλο σε διεκδίκηση της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου.
   Στο 67΄ εκπληκτικό γκολ για τον Α.Ο.Κ.Ι. και το σκορ να ανεβαίνει στο 4-0 από το πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Λαμπρόπουλου στο "Γ" της εστίας του Κουνάδη. Ήταν ένα φανταστικό γκολ!
  Στο 70΄ατομική προσπάθεια του Μπελτσώνια, πασάρει στον Γκαζάρ και το δυνατό σουτ με πορεία προς τα δίχτυα που επιχειρεί, αποκρούει λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος ο Φωκάς.
 Στο 77΄ σουτ του Μπελτσώνια μέσα από την περιοχή αποκρούει και πάλι με το κεφάλι ο Φωκάς πάνω στην γραμμή.
Συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Αλεξανδράτος, Φωκάς Χρ., Πολλάτος Αλ. (68΄Ζαμπαύτης), Πολλάτος Δημ., Βουκελάτος Ι.(68΄Μαρκαντωνάτος), Μπαζάρογλου Αθ., Λαμπρόπουλος (68΄Κόμητας), Μολφέτας Γερ.
ΟΜΑΛΑ:(Δ. Λιονάτος), Κουνάδης Χ., Τζάκης, Τσακαρισιάνος Χ., Μηλιαρέσης (79΄Βαλλιανάτος), Καπετάνιος, Τσακαρισιάνος Σ. (56΄Μινέτος Ηλ.), Μετάι, Μπελτσώνιας, Μεταξάς (62΄Φραγκιάς Β.), Γεωργόπουλος, Γκαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου