Παρασκευή, Νοεμβρίου 30

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ Η 4η ΣΤΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  Παιχνίδια με πολύ ενδιαφέρον και αυτή την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας και την 4η αγωνιστική. 
   Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το πρωί με τα Φωκάτα να φιλοξενούνται από την Ανωγή σε ένα παιχνίδι που, τηρουμένων των αναλογιών, μπορεί να στείλει την μια εκ των δυο ομάδων στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού ο πρωτοπόρος Πυλαριακός δεν αγωνίζεται κάνοντας το δικό του ρεπό.
   Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι είναι και αυτό των Τζανάτων, μεταξύ του φιλόδοξου και αήττητου φέτος Παπυργιακού και του Ηρακλή Πρόννων που από την άλλη "καίγεται" για συγκομιδή βαθμών.
    Τέλος στα Τζανάτα επίσης, οι αήττητοι Πρόννοι φιλοξενούν την "ουραγό" Έρυσσο σε ένα παιχνίδι στο οποίο είναι το απόλυτο φαβορί.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο  1-12-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο.  ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΓΓ.
Μενεγάτος Ελ.
Βουτσινάς Νικ.
2.
Κυριακή  2-12-12 ώρα 12:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔ.
Κομητόπουλος Π.
Βασιλόπουλος Δημ.
3.
Κυριακή 2-12-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 
ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΑΛΕΞ.
Κιόσης Κων.
Λογοθέτης Βασ.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.........
ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟ ΠΥΡΓΙ 
http://4.bp.blogspot.com/-vWPJUWs9pDE/UDVbAYJTISI/AAAAAAAAQxQ/LbfTW050B2k/s320/hraklis2009.jpg                
  Το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ. στα Τζανάτα ο Παπυργιακός φιλοξενείτε από τον Ηρακλή Πρόννων και θέλει νίκη για να διατηρήσει το αήττητο αλλά και να πλασαριστεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας μάλιστα κάνει και το ρεπό του.
  Βέβαια τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα απέναντι στην πολύ δυνατή γηπεδούχο ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας αφού άλλωστε η θέση που βρίσκεται την υποχρεώνει για αυτό.
  Ο Γ. Γαβριελάτος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για τη συγκρότηση της ενδεκάδας που θα παρατάξει σε αυτόν τον αγώνα αντίθετα με τον Π. Καρούσο ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύπειρου Γ. Κοκκόση αλλά και του τραυματία Μ. Σπηλιώτη.
   Φαβορί: Θεωρούμε ότι το παιχνίδι δεν είναι για σίγουρες προβλέψεις αφού και οι δυο ομάδες είναι ικανές για κάθε αποτέλεσμα.
   Διαιτητής: Ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ. και Βουτσινά Νικ..
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 
     

ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ Δ.Α.Κ.




     Την επόμενη μέρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 12:30 το μεσημέρι θα διεξαχθεί ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στην Ανωγή και τα Φωκάτα.
  Η Ομάδα του Γ. Μαλλιώρη σε πολύ καλή κατάσταση αυτόν τον καιρό προερχόμενη μάλιστα από σπουδαίο "διπλό" στα Μακρυώτικα με αντίπαλο την Έρυσσο, θέλει να συνεχίσει τις νίκες της διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς που θα την φέρουν αρκετά ψηλά στην βαθμολογία.
 Όμως η ομάδα του Μ. Αθηναίου μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι αφού και αυτή για τους ίδιους λόγους θέλει το τρίποντο μιας και έχει μείνει λίγο πίσω στο ξεκίνημα. 
   Και αυτή προέρχεται από μεγάλη νίκη εντός έδρας 3-0 επί του πρωτοπόρου Πυλαριακού με αποτέλεσμα η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της να είναι στα ύψη. 
  Προβλήματα ιδιαίτερα για τα Φωκάτα δεν υπάρχουν ενώ στην Ανωγή για άλλη μια αγωνιστική θα απουσιάσει ο καλύτερος της ποδοσφαιριστής, ο Ηλίας Αντωνάτος, που είναι τιμωρημένος και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Γ. Μαλιώρη.
   Φαβορί: Το παιχνίδι αυτό είναι ένα ντέρμπι που όλα μπορούν να συμβούν.  
  Διαιτητής: Ο κ. Θοδ. Λυμπερόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Π. και Βασιλόπουλο Δημ.. 
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 










ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 3Χ3 ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ







 Τέλος η αγωνιστική ολοκληρώνεται το απόγευμα της ίδιας μέρας όπου στο Δημοτικό των Τζανάτων ο πρωτοπόρος και αήττητος Α.Ο. Πρόννων φιλοξενεί την "ουραγό" της κατηγορίας Έρυσσο σε έναν αγώνα που είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και το "τρίποντο", που αν τελικά τα καταφέρει, θα είναι η ομάδα που θα ανέβει στην κορυφή μιας και έχουν ρεπό οι Πυλαρινοί.
 Οι Πρόννοι προέρχονται από την μεγάλη νίκη τους στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή και θέλουν το 3Χ3 ώστε με αυτό να έχουν καλύψει και το περυσινό -2.
  Η ομάδα της Ερύσσου παρά την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλει δεν έχει πείσει ακόμη με την μέχρι τώρα παρουσία της αλλά θα κατέβει στα Τζανάτα για το καλύτερο και χωρίς άγχος αφού γνωρίζει την δυναμική των αντιπάλων της. Στόχος της είναι η καλή εμφάνιση.
     Οι προπονητές των δυο ομάδων δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
   Φαβορί: Φαβορί σε αυτό το παιχνίδι δε μπορεί να είναι άλλος από τους Πρόννους και μάλιστα με πολύ σοβαρό πλεονέκτημα.  
     Διαιτητής: Ο κ. Αλξ. Σπυράτος με βοηθούς τους κ.κ. Κιόση Κων. και Λογοθέτη Βασ.. 
Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε  3 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
6
6 - 4 
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
4
5 - 2 
3.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 
4
7 - 5 
4.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
4
5 - 7 
5.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ 
2
5 - 5 
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 
1
1 – 3
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ 
2 - 5
·         Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου