Κυριακή, Νοεμβρίου 25

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΣΑΜΗ-ΠΑΓΚ-ΚΟΣ)

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-1
  ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ "ΑΝΑΣΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΗ

    Στο παιχνίδι που έγινε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 12 το μεσημέρι η Σάμη με ανατροπή επικράτησε του Παγκεφαλληνιακού με σκορ 2-1 κατακτώντας την πρώτη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα ενώ συγχρόνως ανέβηκε βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά βλέποντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της.
   Αντίθετα με τους γηπεδούχους που παρέμειναν για μια ακόμη αγωνιστική χωρίς νίκη και βλέπουν την κατάσταση να δυσκολεύει στην συνέχεια.
   Φάσεις και γκολ   
   4' σέντρα από δεξιά του Αμούργη Γιάν. βγάζει μόνο τον Αμούργη Αριστ. ο οποίος απέναντι από τον Πολλάκη πλασσάρει ψηλά άουτ.
   15' σέντρα από δεξιά του Πλατανίτη αμαρκάριστος στην περιοχή ο Τούρλας θα πιάσει την κεφαλιά που θα περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καλλιβωκά.
   28' πολύ ωραία σέντρα από δεξιά του Γ. Αμούργη τελευταία στιγμή θα διώξει ο Κουλουμπής Ορ. πριν φτάσει η μπάλα στον αμαρκάριστο Ν. Μωραϊτη. 
Το κόρνερ εκτελεί ο Π. Σταμούλης. Θα φέρει την μπάλα και πάλι στην περιοχή με την κεφαλιά του Ν. Μωραϊτη να αποκρούεται από τον Πολλάκη.
   Στην αντεπίθεση στο 29' ο Γασπαρινάτος θα βρει στην περιοχή τον Τούρλα που θα πιάσει το διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ που καταλήγει άουτ.
  35' πέρασμα του Γ. Αμούργη με το τακουνάκι κάθετα στην περιοχή στο Ν. Μωραϊτη του οποίου θα φύγει το κοντρόλ και θα χαθεί η ευκαιρία για τη Σάμη.
   52' φάουλ από δεξιά του Ζαϊμη στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά ο Κατσιγιώργης για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ.
  59' σέντρα του Γ. Αμούργη από δεξιά η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή στον αμαρκάριστο Ν. Μωραϊτη, η κεφαλιά του όμως δε θα βρει στόχο και θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πολλάκη.
  63' μια σέντρα-σουτ του Πλατανίτη περίπου από το κόρνερ και δεξιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καλλιβωκά που φαίνεται να μπερδεύεται από την κίνηση του Γ. Βουκελάτου για το 0-1.
  70' φάουλ από αριστερά του Αρ. Αμούργη θα αιφνιδιάσει αμυντικούς και τερματοφύλακα και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για την ισοφάριση και το 1-1.
  79' καλή ευκαιρία για την Σάμη όταν διαγώνιο σουτ του Γ. Αμούργη μέσα από την περιοχή και πλάγια θα διώξει σε κόρνερ με τα πόδια ο Πολλάκης.
  82' ένα πέσιμο του Ν. Μωραϊτη θα φέρει τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στη συνέχεια, η μπάλα θα φτάσει στον Γ. Αμούργη το σουτ του οποίου θα καταλήξει σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
  89' ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Γ. Βουκελάτου θα περάσει σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καλλιβωκά. 
Στην αντεπίθεση, ο Χωραφάς -Άννινος με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του "Πάγκε" θα βρει τον Γ. Αμούργη ο οποίος θα προλάβει την έξοδο του Πολλάκη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-1.
Διαιτητής ο κ. Βασιλόπουλος Δ. με βοηθούς τους κ.κ. Γασπαράτο και Λογοθέτη.
   Οι συνθέσεις:
Α.Ο.Σάμης:(Θ. Βουκελάτος), Καλιβωκάς Δημ., Τουλάτος Βασ. (56΄ Χωραφάς-Άννινος), Μιχαλίτσης Μαρ., Αυγερινός Στ. (18΄λ.τ. Σκιαδαρέσης), Καππάτος Στ., Μωραίτης Νικ., Αμούργης Αρ., Νικολοβιέννης Κ. Δευτεραίος Γεώργ., Αμούργης Ι., Σταμούλης Παν. (87΄Βιτωράτος).
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Πολλάκης Β., Κουλουμπής Νικ., Γασπαρινάτος Γερ., Αντωνίου Νικ., Παπαθεοδωρόπουλος Αν., Κουλουμπής Ορ. (46΄ Κατσιγιώργης), Τούρλας Αθ. (46΄Βουκελάτος), Μερολάι, Ζαϊμι, Πλατανίτης Παν., Κίριο Νικ (83΄Τσιγαρίδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου