Παρασκευή, Νοεμβρίου 30

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ..... 
με παιχνίδια που μπορούν να δώσουν και εκπλήξεις
    Με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Βαθύ ανάμεσα σε Προόδο Ιθάκης και Α.Ε.Κ. να ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση στο νησιά μας  το προσεχές Σαββατοκύριακο.
   Σπουδαίο ενδιαφέρον υπάρχει επίσης και στο παιχνίδι μεταξύ Διλινάτων-Ομαλών και αρκετό σε αυτά  Παγκεφαλληνιακού-Α.Ο.Κ.Ι. και Παλληξουριακού-Σάμης, ενώ η Εικοσιμία δε φαίνεται να έχει πρόβλημα με αντίπαλο τον Οδυσσέα στις Κεραμειές.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 1-12-12 ώρα 11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΜΟΛΦΕΤΑΣ
ΠΑΝ.
Κομητόπουλος Π.
Κιόσης Κων.
2.
Σάββατο 1-112-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Κ.Ι.  
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
Γασπαράτος Γ.
Ματιάτος Διον.
3.
Κυριακή 2-12-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΝΙΚ.
Βουτσινάς Αγγ.
Μουζακίτης Βασ.
4.
Κυριακή   2-12-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Μολφέτας Παν.
Αβάζαρος Χρ.
5.
Κυριακή 2-12-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘ.
Γασπαράτος Γ.
Λυμπερόπουλος Θ.
    
A.O. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 



ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ.......
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ "Ο ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΟΔΥΣΣΕΑΣ


   Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο το πρωί 11:00 στις Κεραμειές όπου η ομάδα της Εικοσιμίας φιλοξενεί τον Οδυσσέα Ιθάκης σε ένα παιχνίδι  και στο οποίο είναι το φαβορί για τη νίκη.
   Η Εικοσιμία, που προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ., δεν έχει περιθώρια για άλλη αποτυχία και οι παίκτες του Δ. Ζησιμάτου πεισμωμένοι  θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν πολύ περισσότερα στο φετινό πρωτάθλημα.
   Από την άλλη η ομάδα του Κ. Κουτσουβέλη θα προσπαθήσει για το καλύτερο, αν και γνωρίζουν τη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα, όμως οι τελευταίες πειστικές  τους εμφανίσεις δίνουν το δικαίωμα να το πιστεύουν.
 Προβλήματα για τον προπονητή της Εικοσιμίας οι απουσίες λόγω τιμωρίας των Ντ. Ντουκάϊ και Χρ. Μινέτου, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν.
  Αντίθετα στον Οδυσσέα επιστρέφει από τιμωρία ο Ν. Προσαλέντης ενώ αμφίβολη και πάλι παραμένει η συμμετοχή του Γ. Μαρούδα.
   Φαβορί: Θεωρούμε ότι η Εικοσιμία είναι σε αυτό το παιχνίδι το φαβορί. 
  Διαιτητής: Ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Π. και Κιόση Κων..  
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι...... ΘΑ ΤΟ "ΠΑΛΕΨΕΙ Ο ΠΑΓΚΕ"
    Μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην ιστορική ομάδα του "Πάγκε", σίγουρα το κλίμα δεν είναι το καλύτερο, όμως σε αυτήν πιστεύουν ότι έφτασε η ώρα για το καλό αποτέλεσμα και την ανάλογη εμφάνιση με μια μεγάλη ομάδα (όπως έγινε και με την Α.Ε.Κ.).
   Ο Παγκεφαλληνιακός μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Σάμη, παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από πέντε αγώνες (έχει 3 ισοπαλίες) και πρέπει  να αλλάξει επιτέλους το "στείρο" επιθετικό πρόσωπο που παρουσιάζει φέτος ώστε η ομάδα να έλθει στην κατάσταση που πρέπει και της αξίζει.
   Από την άλλη ο Α.Ο.Κ.Ι. βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι ένας πιο ποιοτικός αντίπαλος και θέλει με τη σειρά του, τους τρεις βαθμούς που είναι απαραίτητοι στο "κυνήγι" της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου μπορεί  με κάποιες προϋποθέσεις να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά.
  Πρόβλημα από απουσίες έχει ο Ν. Βουτσινάς με τον Π. Διακρούση που εκτίει την τιμωρία του αλλά και τον Θ. Τούρλα που έχει τεθεί εκτός ομάδας από την Διοίκηση.
  Ο Γ. Τόγιας δεν έχει να λύσει κάποιο πρόβλημα αφού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του αφού επιστρέφει και ο Μάκης Κανάκης μετά από πολύ καιρό.
  Φαβορί: Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο.Κ.Ι. να είναι το φαβορί της συνάντησης. 
  Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γασπαράτο Γ. και Ματιάτο Δ..  
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
Πρόκληση για την Πρόοδο το παιχνίδι!!
     

   Επικίνδυνη αποστολή για την Α.Ε.Κ. στην Ιθάκη όπου την Κυριακή το απόγευμα 3 μ.μ. σε ένα δύσκολο παιχνίδι φιλοξενείται στο Δημοτικό του Βαθιού από την πάντοτε επικίνδυνη στην έδρα της Πρόοδο Ιθάκης.
  Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου που έχει βγάλει με επιτυχία όλα τα ντέρμπι, καλείται να περάσει ένα ακόμα εμπόδιο στον δρόμο για την διατήρησή της στην κορυφή και με κάποιες προϋποθέσεις μάλιστα να αυξήσει και την διαφορά από τους "διώκτες" της. Γεγονός φυσικά καθόλου εύκολο αφού οι γηπεδούχοι του Ο. Κωστόπουλου πιστεύουν και δείχνουν ικανοί να της ανατρέψουν τα όνειρα για ένα εύκολο πέρασμα από την Ιθάκη και να την οδηγήσουν ακόμη και στην ήττα βάζοντας παράλληλα "φωτιά" στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.
  Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παλληξουριακό 2-3, ενώ οι φιλοξενούμενοι από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Εικοσιμία 2-0 στο Αργοστόλι.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αργοστολιώτικη ομάδα είναι η μοναδική στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας που διατηρεί μέχρι τώρα το αήττητο.
   Προβλήματα για τις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι δυο προπονητές θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν με στόχο τη νίκη.
  Φαβορί: Δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποια ομάδα, παρότι η Α.Ε.Κ. είναι πιο ποιοτική και με περισσότερες λύσεις, θα αγωνισθεί σε μια έδρα που μπορεί να περάσει εύκολα ή και να αφήσει βαθμό ή βαθμούς. 
  Διαιτητής: Ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Μουζακίτη Βασ..  
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
ΔΥΝΑΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Τα Ομαλά "καίγονται" για βαθμούς... Τα Διλινάτα θέλουν συνέχεια στις επιτυχίες 
   Σπουδαίο αναμένεται και το ντέρμπι ανάμεσα στη Σάμη και τα Ομαλά την Κυριακή 3 το απόγευμα στις Κεραμειές και με τεράστιο μάλιστα βαθμολογικό ενδιαφέρον. 
   Τα Διλινάτα μετά την σπουδαία νίκη τους από  βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής κυρίως άποψης την προηγούμενη αγωνιστική στην Ιθάκη επί του Οδυσσέα και τη χαρά της νίκης μετά από τρεις αγωνιστικές, ελπίζουν να συνεχίσουν στις επιτυχίες, κάτι που θα έχει και σαν αποτέλεσμα να αλλάξει την αρνητική μέχρι πριν λίγο καιρό παρουσία της ομάδας.
  Από την άλλη όμως και τα Ομαλά παρά την βαριά ήττα 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική από τον Α.Ο.Κ.Ι. θέλουν να κάνουν την έκπληξη παίρνοντας ένα σπουδαίο "διπλό" απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές της κατηγορίας.
 Οι γνωστές απουσίες που ταλαιπωρούν την ομάδα φέτος δε θα λείψουν και αυτή την αγωνιστική για τον Τ. Φωή, ενώ ο Δ. Λιονάτος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
  Φαβορί: Θεωρούμε ότι είναι ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα και θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει φαβορί αφού η ανάγκη των βαθμών το κάνει αμφίρροπο.  
  Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Παν. και Αβάζαρο Χρ.  
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ.... 
ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΣΑΜΗ 
   Με την αναμέτρηση του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την ίδια ημέρα και ώρα ανάμεσα στον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Παλληξουριακό και της πολύ ανεβασμένης τον τελευταίο καιρό Σάμης, ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
 Η ευχάριστη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος Παλληξουριακός μετά το σύντομο πέρασμα του από την Β΄κατηγορία βάλθηκε να κάνει πολλές "ζημιές" αλλά και να πιάσει το όνειρο της εισόδου στα playoffs, και από εκεί και πέρα έχει ο Θεός.
 Η ομάδα του Γ. Θωμά μετά την σπουδαία νίκη της 3-2 στην Ιθάκη επί της Προόδου θα "κυνηγήσει" ακόμη μια νίκη που θα την εδραιώσει στις υψηλές θέσεις της κατηγορίας.
  Από την άλλη η Σάμη, πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και σαφώς διαφορετική από πριν, φαντάζει δύσκολος πλέον αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα και αυτό θέλει να το αποδείξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι δίνοντας ταυτόχρονα συνέχεια στις νίκες της.
  Προβλήματα για τους δυο προπονητές δεν υπάρχουν και θα κατεβάσουν ότι καλύτερο διαθέτουν για την τελική επικράτηση.
   Φαβορί: Λόγω θέσης ένα πολύ μικρό προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι τυπικά γηπεδούχοι του Ληξουριού, αλλά μέχρι εκεί. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είναι ικανοί και μπορούν να κάνουν την "ζημιά".  
 Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γασπαράτο Γ. και Λυμπερόπουλο Θ.  
Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε  5 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
13
13 - 02
2.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
12
13 - 09
3.
Α.Ο.Κ.Ι. 
9
13 - 03
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
8
09- 02
5.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
6
05 - 04
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
6
04 - 11
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
5
08 - 13
8.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
03 - 05 
9.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3
05 - 11
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
07 - 19
                 * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                 * Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
                 * Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
                 * Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου