Τετάρτη, Ιουλίου 30

10oς ο Ν.Ο.Α στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – ΚορασίδωνΤο τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στην Β΄ Φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα 25-27/07/2014.
Συμμετείχαν 28 σύλλογοι με μεγάλο αριθμό αθλητών, με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.  Όπως κάθε χρόνο, κλασικά, αναδείχθηκε πρώτος σύλλογος ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.  Εμείς με τις θέσεις που καταλάβαμε φτάσαμε στη 10η θέση της γενικής κατάταξης.
Η δική μας ομάδα αποτελείτο από 15 αθλητές – αθλήτριες με προπονητή τον κ. Γαβριηλίδη Παύλο και συνοδό τον Πρόεδρο κ. Νιφοράτο Λουκά.

Τα αποτελέσματα των Τελικών έχουν ως:
2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) 4- (τετράκωπος Παίδων) με τους Κουστουμπάρδη Κλέαρχο – Κουστουμπάρδη Χρήστο, Μητρόπουλο Νικόλαο και – Γκαβό Μανώλη
4η θέση 2- (δίκωπος Κορασίδων) με τις Γαλιατσάτου Μαρίνα – Γρηγοροπούλου Άννα
4η θέση  1Χ (σκίφ Κορασίδων)  με την Κουνάδη Μαρία
6η θέση  2- (δίκωπος Παίδων)  με τους Φουρτούνα Γιώργο – Σιδέρη Βαγγέλη
Τα αποτελέσματα στο Μικρό Τελικό έχουν ως:
4η θέση 2Χ (διπλό σκίφ Κορασίδων) με τις Αραβαντινού Χρύσα  - Βασιλάτου Κατερίνα
Οι αθλητές μας Βασιλάτος Γεράσιμος, Φουρτούνας Κωστής – Φαϊτάς Μιχάλης και Βανδώρος Αργύρης έφθασαν μέχρι και τους ημιτελικούς.
Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθειά τους, συγχαίρουμε και τον προπονητή τους για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμπαραστάθηκαν οικονομικά και βοήθησαν στην μετακίνηση της αποστολής μας. Τέλος, συγχαίρουμε  το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την πρώτη θέση  αλλά και για τη λειτουργία του Κωπηλατικού Κέντρου στη Λίμνη Παμβώτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου