Κυριακή, Ιουλίου 13

Euro Beach Soccer League: Ελλάδα-Λευκορωσία 5-6 (Φώτο)


Έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε εκτός του  τελικού τουρνουά που θα διεξαχθεί 14-17 Αυγούστου στην πόλη Τορεδεμπάρα της Ισπανίας, αλλά είχε ήδη επιτύχει τον βασικό και πρωταρχικό του στόχο, την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία, ήδη από το προηγούμενο τουρνουά στο οποίο συμμετείχε στην Πολωνία.
Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός και οι διεθνείς μας έκαναν υπερπροσπάθεια έως το τελευταίο λεπτό για πάρουν την πρόκριση και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, όταν βρέθηκαν να χάνουν με 2-5 και 3-6.
Οι Λευκορώσοι προηγήθηκαν με τον Μακάρεβιτς στο 8ο λεπτό της 1ης περιόδου αλλά οι Νίκος Μπερτσιάς και Καρακάσης στο 5ο και στο 1ο λεπτό της ίδιας περιόδου ανέτρεψαν τα δεδομένα, πριν ο Κανσταντσινάου ισοφαρίσει με τη λήξη. Στη δεύτερη περίοδο η Εθνική δέχθηκε τέσσερα γκολ συνεχόμενα (Μπόκατς 10ο, Μπρίστσελ 10ο και 6ο, Σλαβούτσιν 9ο) και κατάφερε με τον Νίκο Μπερτσιά πάλι να μειώσει σε 3-6 με τη λήξη. Στην 3η περίοδο οι διεθνείς κράτησαν το μηδέν στην άμυνα, μείωσαν σε 5-6 με τον Τριανταφυλλίδη (6ο λεπτό) και τον Παπασταθόπουλο (5ο λεπτό), αλλά παρά την υπεροχή τους και τις πολλές και καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατόρθωσαν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ελλάδα: Πέρτσας, Νικολάου- Νεκτ. Μπερτσιάς, Νικ. Μπερτσιάς, Κωνσταντακόπουλος, Παπαευστρατίου, Παπασταθόπουλος, Γκρίτζαλης, Καρακάσης, Τριανταφυλλίδης.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου