Παρασκευή, Ιουλίου 11

Αναμενόμενη ήττα για την Εθνική άμμου στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος


Από την αρχή το έργο της Εθνικής μας beach soccer και τους αγώνες της για την Α΄κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος φάνταζε δύσκολο απέναντι στην γηπεδούχο Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ρωσία.
Όπως μας είχε πει λίγο νωρίτερα και δεν έπεσε έξω, ο αρχηγός της αποστολής κ. Βαγγέλης Μαζαράκης, το παιχνίδι θύμιζε Δαυίδ με Γολιάθ.
Σαφώς ανώτεροι οι επαγγελματίες παγκόσμιοι πρωταθλητές Ρώσοι, απέναντι στους Ερασιτέχνες Έλληνες, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα να πάρουν μια εύκολη νίκη με σκορ 7-0 και να μπουν με το δεξί στην διοργάνωση.
Οι διεθνείς μας προσπάθησαν στο μέτρο του δυνατού σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αυτό από μόνο του είναι στα συν των παικτών του ομοσπονδιακού προπονητή Στέφανου Σοϊλεμέ.
Η σύνθεση της Ελλάδας: Νικολάου, Παπαευστρατίου, Γκρίτζαλης, Καρακάσης, Κωνσταντακόπουλος (αρχική πεντάδα), Πέρτσας, Νεκτάριος Μπερτσιάς, Παπασταθόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Νικόλαος Μπερτσιάς.
Δήλωσεις:
Στέφανος Σοϊλεμές (προπονητής):«Σήμερα αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια υπερδύναμη. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι το αποψινό ματς θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για έμας. Η Ρωσία ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στη νίκη. Το αυριανό ματς με την Ισπανία είναι επίσης δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν η παραμονή μας στην Α’ Κατηγορία, κάτι που καταφέραμε στο τουρνουά της Πολωνίας. Αυτό δε σημαίνει πως έχουμε σταματήσει να στοχεύουμε στη νίκη που θα μας στείλει στα τελικά της διοργάνωσης»
Μαζαράκης Βαγγέλης:«Σήμερα η ομάδα μας έχασε από έναν πολύ καλύτερο αντίπαλο. Έναν αντίπαλο παγκοσμίου επιπέδου με επαγγελματίες παίκτες. Τα παιδιά μας προσπάθησαν πολύ στον αγωνιστικό χώρο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αύριο δίνουμε ένα δύσκολο επίσης παιχνίδι με την πολύ δυνατή Ισπανία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Η συνέχεια για την Εθνική μας είναι προγραμματισμένοι για αύριο Σάββατο και ώρα 18:15 με αντίπαλο την πολύ δυνατή Ισπανία και το έργο της εξ αρχής θα είναι δύσκολο.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Εσθονία – Μολδαβία  7-3
Αζερμπαϊτζάν – Καζακστάν  3-1
Ισπανία – Λευκορωσία  4-1
Φώτο από τον σημερινό αγώνα της Εθνικής μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου