Τετάρτη, Ιουλίου 23

Αλλαγή στον πάγκο της Α.Ε. Κεφαλληνίας... Σπ. Παπαδάτος:"Φεύγω με το κεφάλι ψηλά..."


Μετά από τρία χρόνια επιτυχιών χώρισαν οι "δρόμοι" του νεαρού και ανερχόμενου προπονητή Σπύρου Παπαδάτου με την ομάδα της Α.Ε. Κεφαλληνίας.
Μια συνεργασία που έφερε δυο τίτλους Α΄κατηγορίας, μιας συμμετοχής σε τελικό κυπέλλου και δυο σε ημιτελικούς.
Σίγουρα το έργο του Σπύρου Παπαδάτου ήταν σπουδαίο και μπορεί να φύγει με το κεφάλι ψηλά για αυτό που δημιούργησε μαζί με τους παράγοντες της ομάδας και ήταν ένα πολύ δυνατό σύνολο με τα γνωστά σε όλους μας κατορθώματα.
Εκτός των τίτλων η ομάδα του είχε επίσης αυτά τα χρόνια, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα ενώ τα τελευταία δυο χρόνια παρουσιαζόταν καλύτερη και πιο πλήρης από οποιοδήποτε αντίπαλο και ήταν κυρίαρχος στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Σίγουρα η είδηση του "διαζυγίου" του Σπύρου Παπαδάτου με την Α.Ε.Κ. έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα αθλητικά στέκια του νησιού μας αφού τίποτε δεν προδίκαζε αυτή την εξέλιξη.
Το νέο όνομα που θα τον αντικαταστήσει και έχει ήδη συμφωνήσει με τους "κιτρινόμαυρους" είναι από τα κορυφαία του χώρου, έχει δουλέψει σε επαγγελματικές κατηγορίες εκτός νησιού, έχει περάσει αγωνιζόμενος επαγγελματικά από πολύ μεγάλη ομάδα και αναμένεται να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του για να οδηγήσει την ομάδα στην εκ νέου κατάκτηση των εγχώριων τίτλων αλλά και να κάνει μέσα από τα μπαράζ  το πολυπόθητο άλμα ανόδου στην Γ΄Εθνική κατηγορία!
Δηλώσεις
Δημήτρης Κουμαριώτης: «Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σπύρο Παπαδάτο για τα τρία υπέροχα χρόνια συνεργασίας που είχαμε φτάνοντας την ομάδα σε ένα υψηλό, επίπεδο μέσα από την δουλειά και την αφοσίωση του, όμως για προσωπικούς του λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει  να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.
Του ευχόμαστε καλή συνεχεία και το μέλλον του ανήκει»
Σπύρος Παπαδάτος:«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, τηρώντας και με το παραπάνω όσα είπα και πίστευα πριν τέσσερα χρόνια. 
Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν επενδυτές και οι οποίοι έθεσαν ως όρο την πρόσληψη «ξένου» προπονητή, δεν μου έμενε παρά μόνο να αποχωρήσω. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται περί συνεργασίας δικής μου είναι αναληθές. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα, με ακολούθησαν και με πίστεψαν. Ένα συγγνώμη γιατί είναι κάτι που έγινε τόσο ξαφνικά και αργά για να μπορέσουν με τη σειρά τους να πάρουν τις αποφάσεις τους. Τέλος, ένα ευχαριστώ στο Δημήτρη Κουμαριώτη, που ήταν ίσως από τους λίγους, αν όχι ο μοναδικός, που με πίστεψαν και εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνουν στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου