Τετάρτη, Ιουλίου 30

Βράβευση Μαθητών Διακριθέντων στις Πανελλήνιες 2014 από το ίδρυμα Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή



Δελτίο Τύπου
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 Βράβευση Μαθητών Διακριθέντων στις Πανελλήνιες 2014
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ιδρύματος Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή αποφάσισαν και φέτος να βραβεύσουν 9 (εννέα) αποφοίτους Λυκείων Κεφαλονιάς & Ιθάκης κάθε κατεύθυνσης που διακρίθηκαν στις πρόσφατες Πανελλήνιες εξετάσεις. Η τελετή βράβευσης θα λάβει χώρα Παρασκευή 1η Αυγούστου ώρα 21:00 στην αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας.
Η βράβευση θα εορτασθεί με πανηγυρική συναυλία των διεθνώς καταξιωμένων νέων καλλιτεχνών Αρετής Ζούλα (βιολί) και Βασίλη Βαρβαρέσου (πιάνο) με έργα Mozart, Elgar, Chopin, Ravel και Franck. Οι νέοι αυτοί καλλιτέχνες που σταδιοδρομούν σε ΗΠΑ και Γαλλία, αποφοίτησαν από την Σχολή Juilliard με υποτροφία του κληροδοτήματος Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή στην περίφημη αυτή Σχολή και βρίσκονται στην Κεφαλονιά προσφέροντας δωρεάν μαθήματα σε φιλόμουσους νέους Κεφαλονίτες.
Η συναυλία και η βράβευση είναι ανοικτή στο κοινό με δωρεάν πρόσβαση. Προσκαλούμε όλους τους λάτρεις της μουσικής να βρεθούν κοντά μας και να τιμήσουν τους μαθητές, που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες αλλά και τους γονείς και τους καθηγητές τους, και να ευχηθούν στα παιδιά καλή πρόοδο στις Πανεπιστημιακές σχολές της επιλογής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου