Τετάρτη, Ιουλίου 16

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΑΓΩΝΑ ΘΗΝΑΙΑΣ ΓΗΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ


ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Η προσέλευση των αθλητών μπορεί να ξεκινά από τις 17.30 και ημέρα Κυριακή όπου θα ξεκινήσει η διαδικασία των εγγραφών. Για τις εγγραφές απαιτείται η συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης την οποία και παραλαμβάνετε από ειδικό ξεχωριστό –από τον χώρο των εγγραφών- τραπέζι εντός του προαύλιου της εκκλησίας της Παναγίας  του Αγκώνα που συνιστά και την αφετηρία του αγώνα. Καλό είναι να έχετε μαζί την ταυτότητά σας ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. 
Οι υπεύθυνες δηλώσεις είναι δύο ειδών. Αυτές που αφορούν στους συμμετέχοντες στον δρόμο των 7100 και εκείνες για τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος στις μικρότερες διαδρομές οι οποίες συμπληρώνονται από τον κηδεμόνα.
Αφού παραληφθεί η υπεύθυνη δήλωση,  την προσκομίζετε στην γραμματεία, στο υπεύθυνο της ηλικιακής κατηγορίας στην οποία ανήκετε, όπου καταγράφονται τα στοιχεία σας και λαμβάνετε τον αριθμό σας. Η διαδικασία των εγγραφών ολοκληρώνεται επτά παρά τέταρτο ακριβώς!.
ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ
Η Αγωνιστική διαδικασία ξεκινά  ώρα 19.00 ακριβώς με τον αγώνα των λιλιπουτείων αθλητών εντός του προαυλίου της εκκλησίας, με τις κατηγορίες :
ü  κορίτσια  έως έξι ετών
ü  αγόρια έως έξι ετών
και ακολουθούν τα 200 μ που διεξάγονται εκτός εκκλησίας με κατεύθυνση προς την αψίδα της διοργάνωσης ως ακολούθως:
7-9 ετών αγόρια –κορίτσια μαζί
- 10 έως 13 ετών αγόρια- κορίτσια μαζί   
Στις 7.20  δίδεται η εκκίνηση στον αγώνα των 7.100μ. και 20.40 εκτιμάται η λήξη του, με τον τερματισμό των περισσοτέρων δρομέων.  Κατά τον τερματισμό θα προσφέρονται τοπικά γλυκά, χυμοί και νερά σε όλους. Σταθμός με νερά θα υπάρχει στα 3.500 μ έμπροσθεν της εκκλησίας στα Καρδακάτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Η διαδρομή είναι ευθεία με ελάχιστες κλίσεις ακολουθεί κυκλική πορεία,  και οι δρομείς θα πρέπει να προσέξουν διότι με την διενέργεια του κύκλου γύρω από την εκκλησία της Παναγίας στα Πετρικάτα, θα παραλάβουν για λόγους πιστοποίησης της διενέργειας του συνόλου της διαδρομής χαρτάκι, από αρμόδια άτομα της διοργάνωσης τα οποία θα καταγράψουν και τον αριθμό τους, προκειμένου να αποτραπούν οι επιτήδειοι που επιθυμούν να κλέψουν, στρίβοντας νωρίτερα.
Τα χαρτάκια οι δρομείς οφείλουν να τα κρατούν επιδεικνύοντάς τα στον τερματισμό. Η μη κατοχή του συγκεκριμένου αποδεικτικού στον τερματισμό συνεπάγεται αυτομάτως ακύρωση του δρομέα.
ΔΙΕΛΚΥΝΣΤΙΔΑ
Στις 8.15 θα ανακοινωθούν οι συμμετοχές στον εξαιρετικά ενδιαφέροντα αγώνα της διελκυστίνδας όπου θα ξεκινήσει 20.40 ακριβώς και εκτιμάται ότι θα διαρκέσει δεκαπέντε λεπτά. Οι κανονισμοί του αγώνα θα ανακοινωθούν πριν την έναρξή του από τον αρμόδιο γυμναστή και θα παρουσιάζουν ελάχιστες διαφοροποιήσεις από τους επίσημους κανονισμούς για λόγους ασφαλείας και διευκόλυνσης της αγωνιστικής διαδικασίας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ώρα 21.00 θα ξεκινήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και οι απονομές όλων των αθλημάτων! Διευκρινίζεται ότι χρόνοι θα ανακοινωθούν για τους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και τους 15 πρώτους της γενικής κατάταξης.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν και θα συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην διεξαγωγή του αγώνα. Τα ονόματα όσων προσέφεραν αλλά και των ΜΜΕ που προέβαλλαν την διοργάνωσή μας θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και σε ξεχωριστό δελτίο τύπου μετά το πέρας αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου