Δευτέρα, Ιουλίου 14

Καλή αρχή για την Α.Ε. Κεφαλονιάς με μια σπουδαία μεταγγραφή


Μεταγραφική «βόμβα» με τον Αποστόλη Καραίσκο για την Α.Ε. Κεφαλληνίας που έτσι μπαίνει με «φόρα» στις φετινές μεταγραφές και στόχο να διεκδικήσει για ακόμη μια χρονιά πρωτάθλημα και κύπελλο στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο παρά τα όποια ακουγόταν.
Μετά τον Ολυμπιακό, τη Λειβαθώ και την Εικοσιμία επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Αποστόλη Καραίσκου θα είναι η Α.Ε. Κεφαλληνίας.
Ο εξαίρετος πρώην τερματοφύλακας της Εικοσιμίας συμφώνησε σε όλα με τον «ισχυρό» άνδρα των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρη Κουμαριώτη και και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές στο νέο του Δελτίο.
Σίγουρα η μεταγραφή αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Αργοστολίου αφού ενισχύεται στην θέση "1" μετά τον Άννινο με άλλον έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του τοπικού πρωταθλήματος και έτσι γίνεται πλήρης σε αυτήν!
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Α.Ε.Κ. οι φετινοί στόχοι έχουν μπει με το "κτίσιμο" μιας σχετικά νέας ομάδα ήδη να έχει ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του επόμενου μήνα όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία.
Ποιος είναι ο Αποστόλης Καραίσκος:
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ακάδημο Αθηνών όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Στη συνέχεια ήρθε στην Κεφαλονιά όπου σε τοπικό επίπεδο πρωτόπαιξε με την Εικοσιμία αργότερα στη Λειβαθώ και στον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς
Συνολικά ο έμπειρος, παρά την μικρή του ηλικία τερματοφύλακας, συμμετείχε τρεις χρονιές στην τότε Δ' Εθνική με τις παραπάνω ομάδες και οι εμφανίσεις του ανάγκασαν πολλούς προπονητές να μιλούν με κολακευτικά λόγια για αυτόν και το πλούσιο ταλέντο του. Μάλιστα από όσα γνωρίζουμε είχε αρκετές προτάσεις τους οποίες απέρριπτε λόγω του ότι ήθελε να παραμείνει στο νησί λόγω εργασίας.
Ας δούμε τι δήλωσε στο sportsthea ο Αποστόλης Καραίσκος για τη μεταγραφή του στην Αργοστολιώτικη ομάδα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι με την ομάδα της Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
Είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο με αξιόλογους ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο αλλά και ισχυρή διοίκηση και εύχομαι  τη νέα σεζόν να την βοηθήσω και εγώ να κάνει το βήμα παραπάνω.
Από τη μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Α.Ο Εικοσιμίας για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια και για τις όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές που μου χάρισε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου