Τρίτη, Ιουλίου 15

Μπήκε δυνατά στις μεταγραφές ο Α.Ο.Κ.Ι...... Ενισχύονται σημαντικά οι "μαυρόασπροι"


Μια σπουδαία μεταγραφή έκλεισε σήμερα στον Α.Ο.Κ.Ι. με την απόκτηση ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή από την Ηλεία.
Πρόκειται για τον Λάμπρο Λογόνη παλιό μας γνώριμο από την θητεία του στον Α.Ο. Λειβαθώ στην τότε Δ’ Εθνική την περίοδο 2009 αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα το 2010-2011 στο οποίο μάλιστα είχε μεγάλη συνεισφορά με τη φανέλα της στην κατάκτηση του νταμπλ!
Ο Λογόνης είναι ένα εξαιρετικό «πολυεργαλείο» στο χώρο του κέντρου, αφού αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις εκεί, πράγμα που καθιστά σημαντική την μεταγραφή του στους «μαυρόασπρους» του Αργοστολιού.
Έτσι ο Α.Ο.Κ.Ι. ενισχύεται σημαντικά με έναν εξαιρετικό και πολύ αξιόλογο από άποψης αξίας και ήθους ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα στέλνει μήνυμα ότι και φέτος θα είναι από τους πρωταγωνιστές τόσο του τοπικού πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου.
Ποιος είναι ο Λάμπρος Λογόνης:
Ο Λογόνης είναι 26 ετών και πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Αίαντα Γαστούνης. Έχει αγωνιστεί επίσης σε μεγάλες ομάδες του Ηλειακού ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων η Δάφνη Ανδραβίδας και η Νέα Μανωλάδα.
Όπως είπαμε παραπάνω στην Κεφαλονιά έγινε γνωστός από το πέρασμα του δυο διαφορετικές περιόδου. Συγκεκριμένα το 2009 στην Δ΄Εθνική και το 2010-11 στο τοπικό ποδόσφαιρο με μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ εκείνη την εποχή.
Ο προηγούμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν πέρυσι η ομάδα της Αναγέννησης Παλαιοχωρίου Ηλείας από την οποία αποχώρησε για την ζεστή «αγκαλιά» του Α.Ο.Κ.Ι.
Δηλώσεις ποδοσφαιριστή:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο νησί και γίνομαι μέλος της ομάδας του Α.Ο.Κ.Ι.. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου η νέα μου ομάδα να εκπληρώσει τους φετινούς της στόχους.
Νιώθω ευτυχισμένος που ήρθα στην πιο ιστορική αυτή την στιγμή ομάδα του νησιού». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου