Δευτέρα, Ιουλίου 28

Οι προπονητές της Ε.Π.Σ. Ηλείας... προειδοποιούν!


Οι προπονητές... προειδοποιούν!- Φέρνουν την ΕΠΣΗ προ των ευθυνών της αν δεν εφαρμοστεί ο κανονισμός με τους διπλωματούχους προπονητές!
Με ανακοίνωση του που ενέχει το χαρακτήρα… προειδοποίησης προς την ΕΠΣΗ, ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Ηλείας γνωστοποιεί τα μέτρα που αναμένεται να λάβει σε περίπτωση μη εφαρμογής του κανονισμού της ΕΠΟ για τους διπλωματούχους προπονητές.
roumeliotis_aris1Οι Ηλείοι διπλωματούχοι προπονητές, λοιπόν, βάσει των όσων αποφάσισαν προ ημερών στη γενική τους συνέλευση φέρνουν την ΕΠΣΗ προ των ευθυνών της!
«Ύστερα από την Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας την Δευτέρα 21 Ιουλίου, γίνεται γνωστό ότι πάρθηκαν ομόφωνα οι εξής αποφάσεις εφόσον δεν εφαρμοστεί ο κανονισμός για τους διπλωματούχους προπονητές που ορίζει η ΕΠΟ από την ΕΠΣ Ηλείας. α)Επιστροφή των καρτών 3 έτους διάρκειας όλων των μελλών στην ΕΠΟ. β) Στις προθέσεις των μελών του συνδέσμου μας είναι να μην συμμετάσχει κανένα μέλος του συνδέσμου μας σε ομάδες πρωταθλημάτων ΕΠΣ Ηλείας . Ουσιαστικά είναι μια αντίδραση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, κυρίως προς τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, ώστε να γίνουν και οι κατάλληλες ενέργειες, αλλά και ενημέρωση των αποφάσεων που πάρθηκαν στη Γενική Συνέλευση» αναφέρει η ανακοίνωσή τους.
Πηγή:olympiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου