Σάββατο, Ιουλίου 19

ΕΦΕΡΕ το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


Η Νίνα Μαγκομέντοβα - Γαλιατσάτου σηκώνοντας την Ελληνική σημαία, και τιμώντας την Κεφαλονιά, ήλθε πρώτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Διαχρονικών Αρσιβαριστών,  ενώ ο Νίκος Γαλιατσάτος έφερε το Αργυρό μετάλλιο.
Συγκεκριμένα στο Nakhchivan του Αζερμπαϊτζάν διεξήχθησαν οι αγώνες του 2ου Παγκόσμιου Κυπέλλου Διαχρονικών Αρσιβαριστών, όπου η Νίνα, έγινε η απόλυτη κυρίαρχος όλων των σωματικών κατηγοριών, όλων των ηλικιών στην Γυναικεία Άρση Βαρών στον Πλανήτη, αφού έσπασε πέντε Παγκόσμια Ρεκόρ, σε ηλικία 45 ετών, με απόλυτο σωματικό βάρος 55,05 kg και με Σύνολο 148 κιλών, έφτασε τους 258,95  S.M.M. πόντους.
Αναλυτικά σήκωσε 66 κιλά στην Απόσπαση (αρασέ) και 82 κιλά στην Επώμιση-Εκτίναξη (επολέ-ζετέ), ξεπερνώντας κατά ένα κιλό το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ στην Απόσπαση, τρία κιλά στην Επώμιση-Εκτίναξη και τέσσερα κιλά στο Σύνολο.   
Ο Νίκος Γαλιατσάτος κατέλαβε την δεύτερη θέση, στην ηλικιακή κατηγορία των 55-59 και σωματική κατηγορία 85 κιλών με Σύνολο 170 κιλών (75+95). Σημειώνουμε ότι τον Νοέμβριο του 2013 στο Penang της Μαλαισίας με 182 κιλά (75+107) είχε καταλάβει την πρώτη θέση στους αγώνες του 1ου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 Σύντομα θα έχουμε και άλλες επιτυχίες, αφού στην Κοπεγχάγη, από 29 Αυγούστου μέχρι 7 Σεπτεμβρίου 2014, θα συμμετέχουν αμφότεροι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με άλλες 
τέσσερες Ελληνικές συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου