Τετάρτη, Απριλίου 22

ΑΟΚΙ-ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 1-1 Σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  1-1
                  
Ισοπαλία στη "σκιά" του αγώνα που προηγήθηκε
Τελικά μετά τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας από την Α.Ε.Κ., το παιχνίδι που ακολούθησε δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και περισσότερο έμοιαζε σαν αγγαρεία για τις δυο ομάδες. Τελικά Α.Ο.Κ.Ι. – Εικοσιμία αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. μπήκε δυνατά και ήταν καλύτερος πετυχαίνοντας ένα γκολ, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες και ενώ από το 33’ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι, από το 70’ και μετά εκμεταλλευόμενοι την κούραση αλλά και την απογοήτευση των παικτών του Σπ. Παπαδάτου φαινόταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν τελικά σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους μιας και και το αδιάφορο του παιχνιδιού το επέτρεπε.
Φάσεις και γκολ
Στο δεύτερο κιόλας λεπτό οι γηπεδούχοι θα χάσουν μια καλή ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Λογκόνης θα βρει έξυπνα στην περιοχή τον Πολλάκη με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει άουτ πάνω από τα δοκάρια.
Μεγάλη ευκαιρία και πάλι για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 10’ όταν ο Πολλάκης θα κερδίσει τον Γιαννά στην έξοδο και θα πασάρει παράλληλα με την κενή εστία στον Βουκελάτο με τον τελευταίο να «καταφέρνει» να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Εικοσιμίας και στη συνέχεια άουτ.
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο 22’ 1-0 με σκόρερ τον Πολλάκη όταν στο σουτ του Βουκελάτου ο Γιαννάς αποκρούει προσωρινά για να φτάσει η μπάλα στο επιθετικό του Α.Ο.Κ.Ι. ο οποίος στην κενή εστία δεν έχει πρόβλημα  να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ένα κόρνερ στο 24 εκτελεσμένο από αριστερά με τον Πολλάκη η μπάλα στο β’ δοκάρι με τον Πολλάτο Αλ. να πιάνει μια κεφαλιά και να την στέλνει να περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γιαννά.
Στο 26’ ο Βουκελάτος θα βρει τον Πολλάκη απέναντι στον Γιαννά ο τελευταίος όμως θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας που πραγματοποιούσε έξοδο.
Στο 33’ θα έχουμε μια φάση που θα φέρει πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων. Ο Αποστόλου σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Παπαναστασάτο θα βρεθεί στο έδαφος. Πάγκος και ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο ζητούσαν πέναλτι. Ο διαιτητής κ. Βασιλόπουλος θα δείξει «παίζετε» με αποτέλεσμα σε αυτές τις διαμαρτυρίες να δει την κόκκινη κάρτα ο Στεφανάτος και να αποβληθεί.
Μια εξαιρετική ενέργεια για τους φιλοξενούμενους στο 35’ από το νεαρό Βαλεντή από αριστερά, θα πιάσει ένα διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία του Αγκούσι, όμως η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό του δοκάρι.
Τελευταία φάση στο α’ ημίχρονο στο 43' μια κεφαλιά που δεν πιάνει καλά από κοντινή θέση ο Αποστόλου ούτε ο Βαλεντής με προβολή στη συνέχεια στην σέντρα από δεξιά του Μπούσι με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μια πολύ καλή ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Χρηστάτος θα μπει στην περιοχή και δεξιά θα πιάσει το διαγώνιο σουτ αλλά ο Αγκούσι θα διώξει εντυπωσιακά.
Σειρά του Γιαννά στο 59’ να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση στο φάουλ του Βουκελάτου λίγο έξω από την περιοχή, αφού θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα διώξει την μπάλα κόρνερ.
Ένα σουτ και πάλι από τον Βουκελάτο στο 69’ θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιαννά.
Μετά από 5’ οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν με ένα δυνατό σουτ του Κονόμη μέσα από την περιοχή και τον Αγκούσι να διώχνει εντυπωσιακά.
Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι αφού η κεφαλιά του Ντουκάι θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από το κόρνερ από αριστερά του Κονόμη.
Στο 80’ ο Μπούσι μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ, θα βρει τον Αντωνάτο στην περιοχή του Αγκούσι αλλά και πάλι η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ μετά το δυνατό σουτ που θα επιχειρήσει ο έμπειρος επιθετικός.
Οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν όλο και πιο απειλητικοί και έτσι στο 85’ θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και το 1-1, όταν ο Ντουκάι θα πιάσει ένα καταπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μαγδαληνό με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του.
Τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι στο 87’ με ένα σουτ του Πολλάκη από αριστερά να καταλήγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γιαννά. 
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Χρ. Αβάζαρο.
Α.Ο.Κ.Ι.: (Σπ. Παπαδάτος), Αγκούσι (77’ Μαγδαληνός), Πολλάτος Διον., Αρμάντο, Κούκλης, Πολλάκης, Λυκούδης, Λογκόνης, Καλιβωκάς (52’ Δεστούνης), Πολλάτος Αλ. (70’ Κλειτογιάννης), Παπαναστασάτος Κ., Βουκελάτος.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Κονόμης, Ψάλτης, Αλεξανδράτος, Χρηστάτος (65’ Ντουκάι), Αποστολάτος, Μπούσι, Αποστόλου (77’ Αντωνάτος), Βαλεντής (65’ Κοκκόσης), Στεφανάτος, Γερασιμάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου