Παρασκευή, Απριλίου 17

ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ (Φώτο)




Πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο των Τζανάτων η ετήσια γιορτή του τοπικού Ηρακλή με την διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού τουρνουά για όλες τις ηλικίες και την ονομασία "Ηράκλεια 2015".

Ήταν μια συνεργασία μεταξύ του "γηραιού" και του τοπικού πολιτιστικού Συλλόγου Τζανάτων που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το χάρηκαν μικροί και μεγάλοι. 
Εκτός του Ηρακλή συμμετείχαν, η Arsenal Soccer School Κεφαλονιάς και ο φετινός πρωταθλητής της Β' τοπικής κατηγορίας Παπυργιακός.
Ο αγώνας των μικρών έκλεψε την παράσταση με την Arsenal να επικρατεί με σκορ 5-0 των γηπεδούχων.
Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και ο αγώνας των παλαιμάχων της ομάδας των Τζανάτων με αντίπαλο τη σημερινή. Έπαιξαν ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία με την φανέλα των "πορτοκαλί" και χειροκροτήθηκαν από αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Δημοτικού των Τζανάτων. Για την ιστορία το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-3!
Το αγωνιστικό κομμάτι θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα ανάμεσα στην τωρινή ομάδα των γηπεδούχων και τον φετινό πρωταθλητή της Β' κατηγορίας Παπυργιακό. Τελικό αποτέλεσμα 5-3 για τους πρωταθλητές.
Στη συνέχεια αφού δόθηκαν τα σχετικά διπλώματα στους συμμετέχοντες, ήρθε η σειρά να τιμηθεί ένας παλαίμαχος διαιτητής του τοπικού ποδοσφαίρου, ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από τον χώρο και ο οποίος τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την διαιτησία. Πρόκειται για τον Ανδρέα Χιόνη. Ο ίδιος μάλιστα "σφύριξε" την αναμέτρηση των παλαιμάχων.
Η γιορτή συνεχίστηκε με "τσιμπούσι" που περιελάμβανε σουβλάκι, γλυκό και αναψυκτικά.
Και του χρόνου παιδιά!!!
Φώτο από το τουρνουά του Γ. Γκιάφη

Ευχαριστούμε το http://porosnews.blogspot.gr και τον φίλο Γ. Γκιάφη για τις φώτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου