Σάββατο, Απριλίου 25

Ο Απόηχος των Σπορ των playoffs της Τετάρτης


ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
PLAY OFFS  Α'   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας με την Α.Ε.Κ. να κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο.
Στο άλλο παιχνίδι που έγινε βαθμολογικά αδιάφορο μετά τη νίκη της Α.Ε.Κ. επί των Διλινάτων, Α.Ο.Κ.Ι. και Εικοσιμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 1-1.
        
Πρωταθλήτρια και μαθηματικά μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση των playoffs του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας η Α.Ε. Κεφαλονιάς μετά την μεγάλη νίκη της επί των Διλινάτων.
Χρονικά πρώτο έγινε το παιχνίδι Α.Ε.Κ.-Διλινάτων όπου η ομάδα του Γ. Τόγια με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντ. Κορσιάνο πέτυχε μια μεγάλη νίκη-τίτλο επί των πρωταθλητών της κανονικής περιόδου Διλινάτων με σκορ 3-0 πανηγυρίζοντας τον τρίτο σερί τίτλο της ιστορίας της δημιουργώντας παράλληλα ένα σπουδαίο ρεκόρ συνεχών κατακτήσεων.
Τα Διλινάτα στα playoffs ήταν μια μικρή απογοήτευση αφού δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να πάρουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και με ένα αρνητικό σερί 1 ισοπαλίας και τεσσάρες ήττες χάλασαν σε αυτή τη σειρά ότι θετικό έκτισαν όλη την υπόλοιπη περίοδο και την κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου.
Στο άλλο παιχνίδι που ακολούθησε στο ίδιο γήπεδο, με γνωστό το αποτέλεσμα αυτού που προηγήθηκε, δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο Α.Ο.Κ.Ι. με φανερή την απογοήτευση της απώλειας του τίτλου αλλά και πολλές αλλαγές στη σύνθεση του παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Εικοσιμία με σκορ 1-1. Μια Εικοσιμία που αγωνίστηκε για περίπου 55' με δέκα!
Έτσι την τελευταία αγωνιστική οι ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς κανένα κίνητρο και περισσότερο για το γόητρο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής playoffs
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
3 - 0
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ1 - 1
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική τους σειρά....
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  3-0
H A.Ε.Κ. από σήμερα το απόγευμα είναι η πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς Ιθάκης 2014-2015 αφού πέτυχε τη νίκη την οποία ζητούσε επικρατώντας των Διλινάτων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 3-0.
Οι κιτρινόμαυροι έγραψαν με "χρυσά" γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας μετά την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Κάτι που καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει.
Η κατάκτηση του ήταν δίκαιη και πεντακάθαρη αφού η ομάδα του Γ. Τόγια εκεί που χρειάστηκε ήταν πανέτοιμη και μέχρι τώρα αήττητη στη σειρά πανηγυρίζει πρόωρα την μεγάλη της επιτυχία.
Ο Γ. Τόγιας ο οποίος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αυτή της επιτυχίας πίστεψε σε αυτή την ομάδα ακόμη και όταν οι άλλοι την είχαν ξεγραμμένη και τελικά κατάφερε να κάνει το όνειρο του «ισχυρού» άντρα της ομάδας Δημήτρη Κουμαριώτη πραγματικότητα και ήταν απόλυτα δίκαια τα πανηγύρια του στο τέλος του αγώνα.
Αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν τα πάντα για αυτή την κούπα και δικαιώθηκαν άπαντες.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 1-1
Τελικά μετά τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας από την Α.Ε.Κ., το παιχνίδι που ακολούθησε δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και περισσότερο έμοιαζε σαν αγγαρεία για τις δυο ομάδες. Τελικά Α.Ο.Κ.Ι. – Εικοσιμία αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. μπήκε δυνατά και ήταν καλύτερος πετυχαίνοντας ένα γκολ, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες και ενώ από το 33’ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι, από το 70’ και μετά εκμεταλλευόμενοι την κούραση αλλά και την απογοήτευση των παικτών του Σπ. Παπαδάτου φαινόταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν τελικά σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους μιας και και το αδιάφορο του παιχνιδιού το επέτρεπε.
Την 5η αγωνιστική των playoffs επικράτησαν οι γηπεδούχοι.... 
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε  "1"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" αφού είχαμε δύο (1) νίκη έναντι καμίας των φιλοξενούμενων. Υπήρξε και μια ισοπαλία
Τέσσερις (4) ήταν οι ποδοσφαιριστές και αυτή την αγωνιστική, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν μέτριο, αφού βγήκε από τα τσεπάκια των "αρχόντων"  1 κόκκινη. 
Επίσης αυτή την αγωνιστική βγήκαν συνολικά 5 κίτρινες κάρτες!!!! 6 λιγότερες από την προηγούμενη!!
Στα σημαντικά της ημέρας η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Α.Ε.Κ. για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!!
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 2 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την   αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
1 νίκες για τους γηπεδούχους, 0 για τους φιλοξενούμενους, και μία ισοπαλία.
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, την 5η αγωνιστική ημέρα σημειώθηκαν συνολικά και πάλι 5 τέρματα. 
Σκορ είχαμε και στα 2 παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής. 
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν από 4 έναντι των φιλοξενούμενων δηλαδή όπως την προηγούμενη.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 2,5 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα του Α.Ο.Κ.Ι. με 9 τέρματα στο ενεργητικό του.
Καλύτερη άμυνα:Της Α.Ε.Κ. με 1 γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση:Των Διλινάτων με  3 τέρματα ενεργητικό. 
Χειρότερη άμυνα:Της Εικοσιμίας-Διλινάτα με 10 γκολ παθητικό.
Περισσότερες νίκες: Α.Ε.Κ. 4.
Περισσότερες ισοπαλίες:Α.Ο.Κ.Ι.-Εικοσιμία έχουν από 2.
Περισσότερες ήττες:Διλινάτα 4.
Λιγότερες νίκες:Διλινάτα με 0!!
Λιγότερες ισοπαλίες:Α.Ε.Κ.-Διλινάτα έχουν από 1.
Λιγότερες ήττες:Α.Ε.Κ. 0.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 5. Περισσότερες στο παιχνίδι Α.Ο.Κ.Ι.  - Εικοσιμίας συνολικά με 3!!. Διαιτητής ήταν ο κ. Δ. Βασιλόπουλο.
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν μέτριο, αφού είχαμε σε δυο μόλις αγώνες μια κάρτα αυτού του χρώματος..
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
15
5
4
1
0
8
1
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
9
5
2
2
1
9
6
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5
5
1
2
2
7
10
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5
5
0
1
4
3
10
Η επόμενη 6η και τελευταία αγωνιστική των playoffs
Ομάδες
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
Δημοτικό Κερμαιών
Σάββατο
25/04/15
17:30
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κυριακή
26/04/15
18:00
Τα + & Τα - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Στην Α.Ε. Κεφαλονιάς για το νέο μεγάλο ρεκόρ που κατέγραψε στο τοπικό ποδόσφαιρο με την τρίτη συνεχή κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας. Κάτι που καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν. Ένα πραγματικά ασύλληπτο ρεκόρ από μια ομάδα που βάσει της εικόνας της στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στα playoffs, αν και τερμάτισε δεύτερη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος εν τούτοις κατάφερε να τερματίσει πρώτη και με διαφορά στην τελική βαθμολογία.
Και μη διαφεύγει σε κανέναν ότι έναν ολόκληρο πρώτο γύρο αγωνίστηκε με "δέκα" λόγω απουσίας "μικρού"!
Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους, προπονητή, ποδοσφαιριστές, παράγοντες. Ιδιαίτερα όμως στον ισχυρό άνδρα του τμήματος Δ. Κουμαριώτη που "ματώνει" πολύ και κάνει τα πάντα για αυτή την ομάδα δείχνοντας παράλληλα έμπρακτα την αγάπη και την πίστη του για αυτή. 
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς τη άδεια του Sportsthea.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου