Τρίτη, Απριλίου 21

Η Pre game της 5ης αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας


 Α.Ε.Κ.-Διλινάτα.......... μεγάλο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Θα φορέσει το στέμμα της μια αγωνιστική πριν την λήξη των playoffs η Α.Ε.Κ.;
Φτάσαμε στην 5η  αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας με τους δυο αγώνες των playoffs να διεξάγονται την Τετάρτη 22-4 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.  Μια αγωνιστική που μπορεί να βγάλει πρωταθλητή ή αν προτιμάτε πρωταθλήτρια !
Νίκη με Διλινάτα για να τελειώνει με την κούπα θέλει η Α.Ε.Κ.
Μια ανάσα λοιπόν πριν από την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος Α' τοπικής κατηγορίας η Α.Ε.Κ. μετά την σπουδαία νίκη της στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Α.Ο.Κ.Ι. και την ήττα των Διλινάτων στις Κεραμειές.
Η ομάδα του Γ. Τόγια είναι πλέον το μεγάλο φαβορί και το μόνο που της απομένει είναι μια νίκη στα δυο επόμενα παιχνίδια. Βέβαια όλοι στην "κιτρινόμαυρη" ομάδα θέλουν να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα και είναι αποφασισμένοι να γίνει αυτό αύριο το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο τους πρωταθλητές της κανονικής περιόδου Α.Ο. Διλινάτων. 
Σίγουρα η ομάδα του "Μεγάλου Χωριού" μόνο σε καλή ψυχολογία δεν βρίσκεται, μάλιστα σε ένα παιχνίδι αδιάφορο για αυτούς και με αρκετές απουσίες, θέλουν να κατακτήσουν επιτέλους την πρώτη και μεγάλη τους νίκη στη σειρά. Είναι αποφασισμένοι να φέρουν τα πάνω κάτω και να βάλουν φωτιά στο πρωτάθλημα. Έτσι γίνονται πολύ επικίνδυνοι αφού άλλωστε δεν έχουν να χάσουν κάτι και θα χρειαστούν τον ανάλογο σεβασμό και ιδιαίτερη προσοχή.
Εμείς αναμένουμε ένα καλό παιχνίδι από δυο καλές ομάδες.
Στο άλλο παιχνίδι μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Εικοσιμίας στο ίδιο γήπεδο αμέσως μετά, με το οποίο ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα αφού το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα κρίνει αν θα έχει ενδιαφέρον ή όχι! 
Για να γίνουμε λοιπόν σαφείς, αν η Α.Ε.Κ. επικρατήσει των Διλινάτων τα πάντα τελειώνουν και οι "κιτρινόμαυροι" είναι πρωταθλητές. Αν το παιχνίδι ολοκληρωθεί με τις ομάδες ισόπαλες ή με ήττα για τους πρωτοπόρους τότε το πρωτάθλημα ξαναπαίρνει "φωτιά" και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Φυσικά θα ισχύσει αυτό αν  ο Α.Ο.Κ.Ι. επικρατήσει της Εικοσιμίας.
Έτσι λοιπόν  τα παραπάνω θα τα ρυθμίσει το παιχνίδι που προηγείται.
Αναμονή λοιπόν για να ξέρουμε αν θα έχουμε από αύριο πρωταθλητή ή θα πάρει παράταση η αγωνία μας. 
Εκείνο που θα ευχηθούμε εμείς είναι όλα να ολοκληρωθούν όπως αρμόζει στις 4 ομάδες της σειράς και στην διαιτησία να περάσει απαρατήρητη μοιράζοντας την "πίτα" στα ίσια!!

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Τετάρτη  22-4-2015  ώρα: 15:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μαγουλάς
Σπύρος
Κομητόπουλος Π.
Μοσχονά Ε.
2.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Τετάρτη  22-4-2015  ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Μενεγάτος Ε.
Αβάζαρος Χρ.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                           
Με νίκη οι "κιτρινόμαυροι" πανηγυρίσουν την κούπα
Με το πολύ σημαντικό και πολύ καθοριστικής μάλιστα σημασίας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής μεταξύ  Α.Ε.Κ.-Διλινάτων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 3:30 το μεσημέρι συνεχίζονται οι αγώνες των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Το βαθμολογικό του ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο και αφορά τους «κιτρινόμαυρους» που θέλουν νίκη ώστε να πανηγυρίσουν πρόωρα έναν ακόμη τίτλο. Τον τίτλο του πρωταθλητή για 3η συνεχόμενη χρονιά. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η στέψη μαζί με την αγωνία θα πάρει παράταση, κάτι φυσικά που κανείς στην ομάδα του Γ. Τόγια δεν θέλει να συμβεί μιας και το τελευταίο παιχνίδι καλούνται να δώσουν στις Κεραμειές με την πολύ δυνατή εκεί Εικοσιμία. Θέλουν λοιπόν να «καθαρίσουν» την υπόθεση τίτλος σε αυτή την αγωνιστική και αυτό αναμένεται να είναι το ζητούμενο.
Από την άλλη τα Διλινάτα, οι πρωταθλητές της κανονικής περιόδου, οι φετινοί κυπελλούχοι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την άσχημη τροπή που πήραν τα πράγματα στα playoffs θα προσπαθήσουν επιτέλους να πάρουν την πρώτη τους νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για το γόητρο.
Σίγουρα οι δις πρωταθλητές είναι το φαβορί της αναμέτρησης αφού μέχρι τώρα σε αυτήν τη σειρά έχουν δώσει δείγματα σοβαρής και ποιοτικής ομάδας και για αυτό παραμένουν αήττητοι και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο Α.Ο.Κ.Ι. στους τέσσερις βαθμούς!!!
Ο Γκ. Ρέντσι δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε αυτή την αγωνιστική τον Χαραλαμπόγλου που εκτίει ποινή. Επιστρέφει όμως ο Δημ. Τζωρτζάτος αφού εξέτισε την δική του μια αγωνιστική.
Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι από δυο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου κοινή έδρα των ομάδων και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν από μια νίκη ως τυπικά φιλοξενούμενοι. Τα πρωτοπόρα Διλινάτα στο Α' γύρο με σκορ 1-0 και οι "κιτρινόμαυροι" στον Β' με σκορ 4-2!
Επίσης στον α' γύρο των playoffs οι "κιτρινόμαυροι" του Γ. Τόγια είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Ε. Μοσχονά
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                  
Θα είναι ντέρμπι ή απλά ένα αδιάφορο παιχνίδι;
Αμέσως μετά και ώρα 6 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο ο Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξενεί την επικίνδυνη Εικοσιμία σε ένα παιχνίδι που αν τα μαντάτα λίγο πριν είναι καλά τότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αν πάλι συμβεί το αντίθετο τότε οι δυο ομάδες μάλλον θα παίξουν από υποχρέωση και χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι «μελανόλευκοι» μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής από την Α.Ε.Κ. δύσκολα θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους. 
Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί ένα μεγάλο θαύμα και αυτό από άλλες ομάδες μιας και δεν είναι πια το..... παιχνίδι στα δικά τους χέρια ή μια καθαρή "αυτοκτονία" από πλευράς Α.Ε.Κ..
Η Εικοσιμία από πολύ νωρίς στα πίτς δεν έχει κανέναν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όμως θα προσπαθήσει να πετύχει την δεύτερη σερί νίκη της στη σειρά με στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
Επαναλαμβάνουμε ότι όλα θα είναι γνωστά από πριν για το αν οι γηπεδούχοι χρειάζονται τους βαθμούς. Οπότε θεωρούμε ότι το παιχνίδι που θα προηγηθεί θα κρίνει και το κατά πόσο θα είναι κίνητρο για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος: 
Οι παραπάνω ομάδες είχαν: Στον πρώτο γύρο ο Α.Ο.Κ.Ι. νίκησε στις Κεραμειές με σκορ 1-0 ενώ στον δεύτερο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2! 
Στον α' γύρο των playoffs οι "μελανόλευκοι" πέρασαν εύκολα από τις Κεραμειές με σκορ 5-2!
Επίσης συναντήθηκαν και στον προημιτελικό του τοπικού κυπέλλου, όπου οι ομάδα του Σπ. Παπαδάτου είχε προκριθεί με δυο νίκες στον ημιτελικό 1-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 3-1 στις Κεραμειές. Φαίνεται λοιπόν να της έχει πάρει τον "αέρα" φέτος αφού στα 5 παιχνίδια έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Χρ. Αβάζαρο.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
12
4
3
1
0
5
1
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
8
4
2
1
1
8
5
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5
4
0
1
3
3
7
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4
4
1
1
2
6
9
Αποτέλεσμα εικόνας για SOCCER
Η επόμενη 6η και τελευταία αγωνιστική των playoffs
(Σαββατοκύριακο 25 και 26/4/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.
***** Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου