Τρίτη, Απριλίου 14

Η Pre game της 3ης αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας


Τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας με τους δυο αγώνες των playoffs να διεξάγονται αύριο Τετάρτη 15-4 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Μια αγωνιστική που θα ολοκληρώσει και τον α' γύρο της σειράς.
Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Α.Ε.Κ.
Συνέχεια λοιπόν στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με την 3η αγωνιστική των playoffs και την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σειράς. 
Μια αγωνιστική που λίγο ή πολύ αναμένεται να δώσει μια καλύτερη εικόνα για την συνέχεια, αν και εμείς επιμένουμε ότι όλα θα κριθούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Αύριο λοιπόν Τετάρτη θα διεξαχθούν δύο πολύ ενδιαφέροντες βαθμολογικά αγώνες με τις ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς της νίκης.
Σίγουρα είναι δυο μεγάλα ντέρμπι με τις δυο από τις τέσσερις ομάδες να θέλουν να πανηγυρίσουν μια ακόμη επιτυχία και τις άλλες δυο να κάνουν "σεφτέ" στις νίκες και να επιστρέψουν δυναμικά ξανά στη "μάχη".
Να δούμε τελικά σε ποιες από τις τέσσερις θα πέσει βαρύς ο οβελίας!
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η  Εικοσιμία παίζει το τελευταίο της "χαρτί". Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης λογικά χάνεται το όνειρο του πρωταθλήματος, ενώ με νίκη βάζει "φωτιά" στη σειρά και όλα μπορούν στη συνέχεια να συμβούν.
Από την άλλη η Α.Ε.Κ. και αυτή καίγεται για το ίδιο αποτέλεσμα ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα, ανεξάρτητα τι θα γίνει στο παιχνίδι που ακολουθεί και να πάει την επόμενη αγωνιστική πιο άνετη απέναντι στον Α.Ο.Κ.Ι. σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει κατά πολυ το τι μέλλει γενέσθαι.
Στη συνέχεια στο ίδιο γήπεδο ο Α.Ο.Κ.Ι., τυπικά φιλοξενούμενος και με γνωστό το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα, θέλει μόνο νίκη είτε για να μη χάσει έδαφος, είτε για να πιάσει κορυφή (σε περίπτωση ήττας της Α.Ε.Κ.). 
Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και με παράλληλη νίκη των δις πρωταθλητών δύσκολα θα μπορέσει στη συνέχεια να διεκδικήσει τον τίτλο.
Τα Διλινάτα χωρίς νίκη μέχρι τώρα παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και με ήττα χάνονται. Αντίθετα με νίκη και μάλιστα με καλά τα νέα του προηγούμενου θα επιστρέψουν τα χαμόγελα, ενώ θα πιάσουν παράλληλα και κορυφή!
Όλα λοιπόν είναι πιθανά και τα σενάρια που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Αναμένουμε σπουδαία παιχνίδια από πολύ ποιοτικές ομάδες και σίγουρα τα πάντα είναι ανοικτά!

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Τετάρτη  15-4-2015  ώρα: 15:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Μαγουλάς Σπ.
Αβάζαρος Χρ.
2.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Τετάρτη  15-4-2015  ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μενεγάτος
Λευτέρης
Κομητόπουλος Π.
Αβάζαρος Χρ.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                
Θα καταφέρει η Α.Ε.Κ. να σπάσει την φετινή αρνητική της παράδοση απέναντι στην ομάδα από τη Λειβαθώ; Τελευταία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους αφού με ήττα τελειώνει το όνειρο
Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Α.Ε.Κ.-Εικοσιμία αύριο, Τετάρτη 15/4 και ώρα 3:30 μ.μ., ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής και τελευταίας του α’ γύρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Για μεν τους γηπεδούχους το τρίποντο θα είναι ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ενώ για τους φιλοξενούμενους «γιατρικό» στις πληγές που άνοιξε η βαριά εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο.Κ.Ι. την προηγούμενη αγωνιστική. Όλοι γνωρίζουν στην ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο και είναι το τελευταίο τους χαρτί για κάτι καλύτερο στη συνέχεια. 
Με νίκη και την ευχή για μια ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι επιστρέφουν δυναμικά στον στόχο τους. Με ήττα λογικά το όνειρο τελειώνει και μάλιστα πολύ-πολύ νωρίς!
Τώρα όσον αφορά τους γηπεδούχους που από την προηγούμενη Τετάρτη βρίσκονται επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα, με νίκη όπως είπαμε θα έχουν κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα για τον στόχο τους και το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία!!
Με αυτά λοιπόν περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στο πάθος, τη δύναμη και το καθαρό μυαλό των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Μάλιστα περιμένουμε να είναι και ποιοτικό αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είναι τεχνικές ομάδες με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα.
Να θυμίσουμε ότι στις 4 φετινές τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα αλλά και το τοπικό κύπελλο οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι αφού έχουν 3 νίκες και μια ισοπαλία.
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν ιδιαίτερα και τόσο ο Γ. Τόγιας, όσο και ο Δ. Ζησιμάτος αναμένεται να παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο, ότι καλύτερο διαθέτουν.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος: 
Στον πρώτο γύρο και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2, ενώ στον δεύτερο στις Κεραμειές η Εικοσιμία είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό σκορ των 7-1!!
Επίσης στην Α' φάση του τοπικού κυπέλλου η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου είχε πάρει την πρόκριση με δυο νίκες. 1-0 στις Κεραμειές και 3-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τον κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Χρ. Αβάζαρο. 
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                    
Μεγάλο παιχνίδι και οι δυο θέλουν νίκη
Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 6 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο ο Α.Ο.Κ.Ι. τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τα Διλινάτα σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ την κατάσταση σχετικά με το μέλλον των ομάδων στη συνέχεια.
Οι συγκεκριμένες ομάδες μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs βρίσκονται ισόβαθμες στην 2η θέση με 5 βαθμούς, 1 λιγότερο από την πρωτοπόρο Α.Ε.Κ..
Οι γηπεδούχοι μετά τον θρίαμβο της προηγούμενης αγωνιστικής και το εύκολο πέρασμα τους από τις Κεραμειές και την Εικοσιμία με 5-2, αλλά και την γενικότερη παρουσία τους στην σειρά θέλουν μια ακόμη νίκη ώστε να συνεχίσουν το "κυνήγι" της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ. και σε συνδυασμό ενός καλού νέου στο παιχνίδι που θα προηγηθεί να βρεθούν ακόμη και στην κορυφή κάνοντας τον στόχο τους περισσότερο εφικτό.
Από την άλλη τα Διλινάτα με μια καταπληκτική παρουσία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποία μεταφράστηκε με την πρωτιά, στα playoffs δεν έχουν την ανάλογη συνέχεια και σε δυο αγώνες έχουν μόνο μια ισοπαλία (1-1 με Εικοσιμία) και μια ήττα (από την Α.Ε.Κ.1-0). Όλοι λοιπόν στην ομάδα του "Μεγάλου Χωριού" κατανοούν ότι παίζουν πολλά σε αυτό το παιχνίδι. Μια νίκη θα τους φέρει και πάλι σε διεκδίκηση τίτλου, ενώ μια ήττα και ιδιαίτερα αν νικήσει η Α.Ε.Κ. θα τους έχει αφαιρέσει πολλές από τις πιθανότητες τους να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.
Σίγουρα τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μια νίκη που όποια ομάδα καταφέρει να πάρει θα έχει κάνει πολύ μεγάλο βήμα, τουλάχιστον στο κυνήγι των πρωτοπόρων. Στην περίπτωση μάλιστα που νωρίτερα το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια από τις δυο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Θεωρούμε ότι η ισοπαλία δεν θα είναι ευνοϊκό αποτέλεσμα για καμία ομάδα. 
Τα Διλινάτα φέτος παραμένουν αήττητα απέναντι στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο δείχνοντας να της έχουν πάρει τον...... «αέρα»!
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου κοινή έδρα των ομάδων τα Διλινάτα στον α' γύρο είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0 ενώ στον β' είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1. Επίσης στον ημιτελικό του τοπικού κυπέλλου η ομάδα του Γκ. Ρέντσι είχε πάρει την πρόκριση στα πέναλτι (κ.α. και παράταση 0-0 πεν. 3-2)!
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
6
2
1
1
0
2
1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5
2
0
1
1
1
2
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
5
2
1
1
0
6
3
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1
2
0
1
1
3
6
Αποτέλεσμα εικόνας για SOCCER
Η επόμενη η αγωνιστική των playoffs
(Σάββατο 18 και Κυριακή 19/4/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
***** Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου