Παρασκευή, Απριλίου 24

Επιτυχής η συμμετοχή της κωπηλατικής ομάδας του Ν.Ο.Α. στο 81ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Η Κωπηλατική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στο 81ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών /  Εφήβων – Νεανίδων  που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Μαραθώνα από 17 εως 19/04/2015.
Η αποστολή μας απαρτίζετο από τέσσερις αθλητές, μια αθλήτρια  με συνοδό τον εξαίρετο και γνωστότατο προπονητή κ. Στερόπουλο Ευάγγελο.  Στα αγωνίσματα που συμμετείχαν οι αθλητές μας υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και έντονος συναγωνισμός. Έτσι, οι θέσεις που κατέλαβαν ήταν επιτυχία, παρ’ όλο που συναγωνίστηκαν ηλικιακά μεγαλύτερες κατηγορίες, εφόσον φέτος άλλαξαν κατηγορία (από παίδες σε εφήβους), και μερικοί από αυτούς στελέχη της Εθνικής Ομάδας με διεθνείς επιτυχίες.
Τα αποτελέσματα έχουν ως παρακάτω:
Κουνάδη Μαρία  1Χ (σκιφ) Ελαφρών Βαρών Γυναικών 2000μ. 5η θέση  από 10 αθλήτριες
Δρακονταειδής Σπύρος 1Χ (σκιφ) Ελαφρών Βαρών Ανδρών 2000μ. 4η θέση  από 4 αθλητές   (οι 3 πρώτοι αθλητές είναι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές)
Κουστουμπάρδης Χρήστος 2Χ (διπλό σκιφ) Εφήβων 2000μ. 5η θέση από 16 αθλητές
Μητρόπουλος Νίκος                    «»            «»            «»
Κουστουμπάρδης Κλέαρχος 2Χ (διπλό σκιφ)  Ανδρών U23 (κάτω των 23 ετών)  2η θέση
Δρακονταειδής Σπύρος στο Μικρό Τελικό, δηλ., 8η θέση στην Ελλάδα  από 14 αθλητές
Κουνάδη Μαρία 1Χ (σκιφ) Νεανίδων 2000μ. 4η θέση στο Μικρό Τελικό, δηλ, 10η θέση στην Ελλάδα από 18 αθλήτριες.
Τα αποτελέσματα φέρνουν μια ικανοποίηση στον Όμιλο και μια ελπίδα αισιοδοξίας για το προσεχές μέλλον, γιατί οι αθλητές μας υπερέβησαν τους εαυτούς τους και τους συγχαίρουμε, διότι μη ξεχνάμε, πως ήταν χωρίς προπονητή 4 μήνες  και με τον κ. Στερεόπουλο μόλις 3 μήνες. Μεσολάβησαν αφενός οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεπαν την προπόνηση στη θάλασσα και αφετέρου η επιδημία της γρίπης.
Συγχαίρουμε τον προπονητή κ. Στερεόπουλο που κατάφερε να παρουσιάσει αυτήν την εικόνα και ελπίζουμε σε αυτόν για την συνεργασία του αλλά και για τη βελτίωση των αθλητών μας.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή εξεταστική περίοδο.
Ευχαριστούμε την εταιρεία KEFALONIAN LINES καθώς και την  AVIN ΦΑΡΑΩ  για την προσφορά τους  προς τον Όμιλό μας.
Από  το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου