Πέμπτη, Απριλίου 30

Πέρασαν με επιτυχία το πρώτο test στις Ακαδημίες του Πανιωνίου οι τρεις του Παγκέ (Φώτο)


Στα δοκιμαστικά του Πανιωνίου για τις ηλικίες Κ17 και Κ-20 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της «κυανέρυθρης» ομάδας, ανάμεσα στα 160 παιδιά που συμμετείχαν ήταν και τρία παιδιά από την Κεφαλονιά και τον ιστορικό Παγκεφαλληνιακό.
Ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, ο Σπύρος Μεγαδούκας και ο Μάριος Βασιλάκης. Τους ποδοσφαιριστές συνόδεψε ο προπονητής και δάσκαλος τους Γ. Βασιλάκης.
Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις "Foos de Foot" στη Βάρη, υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., Αντώνη Μανίκα, του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.,Γιάννη Παυλόπουλου, των προπονητών των ομάδων Κ20 Δημήτρη Κοροπούλη και Κ17 Δημήτρη Κουζηνού και του υπεύθυνου λειτουργίας των Ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην Βάρη, Στέλιου Αποσπόρη.
Τα τρία παιδιά έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και για τον λόγο αυτό περνώντας το πρώτο στάδιο των δοκιμών θα ξανακληθούν για το δεύτερο στάδιο που θα διεξαχθεί μετά τις σχολικές εξετάσεις.
Όλα αυτά είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον Παγκέ και στις Ακαδημίες του από τον Γιώργο Βασιλάκη και τα άλλα παιδιά της ομάδας που ασχολούνται με αυτές.
Έτσι μετά τον Μάκη Βουκελάτο που αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Κ-17 ανοίγει ο δρόμος για το όνειρο και σε άλλα Κεφαλονιτόπουλα. 
Φώτο από τις δοκιμές







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου