Τετάρτη, Μαρτίου 16

Προβάδισμα πρόκρισης για την 10η Περιφέρεια (Ε.Π.Σ. Αχαΐας-Ηλείας-Κεφαλονιάς-Ιθάκης-Ζακύνθου)


Καλό σκορ το 1-0 για την περιφέρεια μας
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στην Γ’ φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, έκανε σήμερα η 10η περιφέρεια (Ε.Π.Σ. Αχαίας, Ηλείας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης και Ζακύνθου) απέναντι στην 9η (Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας) στο Ενωσιακό της Ε.Π.Σ. Αχαΐας "Ανδρέας Κάνιστρας", την οποία νίκησε με σκορ 1-0.
Ο αγώνας είχε και Κεφαλονίτικη εκπροσώπηση αφού αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα ο Δημ. Στρακάτος των Ομαλών, ενώ την 18αδα αποτελούσαν και οι Νικ. Τανουσάι και Β. Πετεινάτος.
Η 10η περιφέρεια
Η 10η περιφέρεια σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη, είχε την πρωτοβουλία, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάει στον επαναληπτικό, σε 15 ημέρες με την άνεση του 2-0, αφού έχασε και πέναλτι!
Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου στο Μεσολόγγι  και η ομάδα που θα προκριθεί μαζί με τις συνολικά οκτώ (8) θα σχηματίσουν τέσσερα (4) ζευγάρια που θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες. Οι νικήτριες θα προκριθούν στην επόμενη φάση, όπου και πάλι θα αγωνιστούν σε ζευγάρια σε μονούς αγώνες.
Στη συνέχεια, οι  νικήτριες ομάδες αυτής της φάσης, θα αγωνιστούν στον τελικό Αγώνα για την πρώτη και δεύτερη θέση. Οι ηττημένες της δεύτερης φάσης θα αγωνιστούν για την τρίτη θέση.
Φάσεις και γκολ
5' Ο Μασούρας από αριστερά έκανε τη προσπάθεια αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ.
12' Σέντρα του Τρίγκα από τα δεξιά, πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας ο Βέρρας αλλά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.
18' Σουτ του Αβραμόπουλου, λίγο άουτ.
20' Ωραία προσωπική ενέργεια από τον Μασούρα που μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή του έφυγε το κοντρόλ με συνέπεια η μπάλα να καταλήξει στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
55' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 
Ο Μασούρας έκανε κούρσα από τον άξονα, την κατάλληλη στιγμή άνοιξε τη μπάλα στα αριστερά για τον Βέρρα που έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σταυρόπουλος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
62' Πέναλτι για τη 10η Περιφέρεια σε χέρι του αμυντικού μετά από σουτ του Μασούρα. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Βέρρας που νικήθηκε όμως από τον αντίπαλο τερματοφύλακα! 
Διαιτητής ο κ. Κ. Ανδριανός με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Βασιλόπουλο και Σ. Ασημακόπουλο, όλοι από την Αχαία.
Οι συνθέσεις
10η Περιφέρεια: (Γ. Ψαρράς – Π. Ενγκεμά), Γιαννόπουλος, Τρίγκας, Στρακάτος (92' Διαμαντόπουλος), Καρπέτας, Αβραμόπουλος, Σώκαλης (88' Κυριάζος), Τριτάρης (60' Δ. Μαρίνος του Α.), Γκολφινόπουλος, Βέρρας, Σταυρόπουλος, Μασούρας.
9η Περιφέρεια: Γκοργκόλης, Θεοδωρέλος, Ζήσης, Μανέτας, Σαγάνας, Γκούλτας, Παπαθανάσης (83’ Χριστοδούλου, Παππάς (61’ Συσοβίτης), Τσόκος, Κοτρώτσος, Χρυσαφόπουλος (46’ Ράικος).
Ευχαριστούμε τον φίλο δημοσιογράφο Νίκο Παπαστεφανάτο για την βοήθεια στο ρεπορτάζ και τις φώτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου