Κυριακή, Μαρτίου 27

Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Παλληξουριακός 3-0 τον Παγκέ στις Κεραμειές


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  0-3
                              
Τέλος το όνειρο για τον Παγκέ.... Φαβορί πλέον οι "ερυθρόλευκοι
Και η δεύτερη έξοδος του Παλληξουριακού στο γήπεδο των Κεραμειών συνοδεύτηκε από επιτυχία μιας και επικράτησε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των  του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας του δυνατού Παγκεφαλληνιακού με σκορ 3-0 και παρέμεινε οδηγός στην κούρσα.
Σε γενικές γραμμές οι «ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν την κατοχή και δημιουργούσε αρκετές ευκαιρίες που τελικά κατάφερε να αξιοποιήσει στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα «στείρο» πρώτο.

Έτσι συνεχίζουν δυναμικά και φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αντίθετα με τους «κυανόλευκου»ς του Αργοστολιού που το πάλεψαν μέχρις ένα σημείο, αλλά αποχαιρέτησαν οριστικά το όνειρο μιας και η διαφορά των -8 βαθμών είναι αδύνατον να καλυφθεί στη συνέχεια!
Στο ξεκίνημα και για ένα 15λεπτο οι γηπεδούχοι έδειχναν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι Ληξουριώτες αρχικά θα ισορροπήσουν και στη συνέχεια θα είναι καλύτεροι των γηπεδούχων.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού στο 18’ ο Σπ. Μαρκάτος από αριστερά θα βρει τον Χασάι, με τον τελευταίο να πιάνει το γυριστό σουτ και την μπάλα να καταλήγει.
Ένα νέο δυνατό σουτ, εκτός περιοχής από τον Ζάβαλη στο 34’ θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ πάνω από την εστία του Πολλάκη.
Στο 41’ ο Πολλάκης θα διώξει με γροθιές την μπάλα στο διαγώνιο σουτ του νεαρού Ρεμούντη, μέσα από την περιοχή στην καταπληκτική μπαλιά του Χασάι.
Έτσι χωρίς σκορ οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ο Παλληξουριακός θα μπει περισσότερο δυνατά θα πιέσει και θα δικαιωθεί αφού θα πετύχει σε αυτό το διάστημα τρία γκολ.
Στο 53’ ο Χασάι θα βγει στην αντεπίθεση από δεξιά θα γυρίσει, στον αμαρκάριστο Ζάβαλη, αλλά η έγκαιρη έξοδος του Πολλάκη θα δώσει λύση στην ομάδα του.
Στο 56’ Κόμητας και Χασάι θα κάνουν διαδοχικά σουτ αλλά δεν θα ευστοχήσουν.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο 74’ θα λύσουν τον «γόρδιο δεσμό» και θα ανοίξουν το σκορ και θα προηγηθούν 0-1 με κοντινή κεφαλιά του Ζάβαλη, ύστερα από το κόρνερ του Ζερβού.
Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενουμένων από το 0-1 θα έρθει και ένα δεύτερο γκολ που θα ανεβάσει το σκορ 0-2 στο 76’. Συγκεκριμένα ο Μαυροειδής με μια ψηλοκρεμαστή σέντρα θα στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Πολλάκη που δείχνει να αιφνιδιάζεται και στην επαναφορά της, ο Σπ. Μαρκάτος θα την στείλει στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του «κίπερ» των γηπεδούχων.
Τέλος στο 86’ ο Παλληξουριακός θα πετύχει και ένα τρίτο γκολ για το τελικό 0-3.
Ο Ζερβός εκτελεί το κόρνερ από αριστερά και ο Βολνίσκι με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πολλάκη.
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» μετά και από αυτό το νέο «διπλό» συνεχίζουν οδηγεί στην διαδικαία των playoffs και πάνε στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Α.Ε.Κ. με τον αέρα του πρωτοπόρου.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλος και Π. Τούρλος.
Παγκεφαλληνιακός: (Θ. Βουκελάτος), Πολλάκης, Βασιλάκης, Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Κ. (75' Κορσιάνος), Αντωνίου (81' Γιαννάτος), Παπαναστασάτος Ν., Μοσχόπουλος, Σπανός, Ντεντλάλα, Καράι, Τριανταφυλλίδης (62' Κατσιγιώργης).
Παλληξουριακός: (Γ. Θωμάς), Καραϊσκος, Βολνίσκι, Μαρκάτος Ι., Μαυροειδής (81' Σιμωτάς), Λυκούδης, Ζερβός, Κόμητας, Ζάβαλης (78' Μπράτι), Μαρκάτος Σπ., Χασάι, Ρεμούντης (88' Συριάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου