Παρασκευή, Μαρτίου 18

Η Pre game της 1ης αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας

Όπως και στην Α' κατηγορία, έτσι και στην Β' ξεκινούν τα playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή της φετινής περιόδου και την άνοδο του στην Α'.
Εθνικός-Ομαλά-Πρόννοι-Ηρακλής ρίχνονται στη "μάχη"
Και οι τέσσερις παραπάνω ομάδες, βάσει σειράς και εισόδου τους σε αυτή, έχουν τις ανάλογες πιθανότητες να το πετύχουν.
Ο πρωταθλητής της κανονικής περιόδου Εθνικός Κεφαλονιάς
Την Κυριακή λοιπόν, έφτασε η μεγάλη ώρα και οι τέσσερις ομάδες θέλουν να μπουν δυναμικά στην διαδικασία αποκτώντας από την αρχή πλεονέκτημα. Σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να ξεκαθαρίσουν για τη συνέχεια και την τύχη κάποιων ομάδων, όμως είναι σίγουρο ότι ο.... δρόμος για την επιτυχία είναι μακρύς και θα χρειαστεί υπομονή και "σκληρός" αγώνας! 
Στα Τζανάτα ο τοπικός και πολύ δυνατός στα τελευταία παιχνίδια του Ηρακλής, φιλοξενεί τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου, Εθνικό Κεφαλονιάς. Ένα παιχνίδι που για τους γηπεδούχους, ίσως και να κρίνει το μέλλον τους στη συνέχεια και τους φιλοξενούμενους να θέλουν νίκη για να πάρουν το πλεονέκτημα, διατηρώντας, αν δεν αλλάξει κάτι βαθμολογικά, σε σχέση με το άλλο παιχνίδι, αυτή των δυο βαθμών από τα Ομαλά.
Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.
Στο άλλο των Κεραμειών, τα Ομαλά με την μεγάλη αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και το καταπληκτικό 5Χ5, σε αυτό το διάστημα, θέλουν να συνεχίσουν, όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά και στο όνειρο της επιστροφής τους στην Α' κατηγορία. Και σίγουρα για να ελπίζουν δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης!
Από την άλλη όμως και οι Πρόννοι, με βαθμολογικό μειονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους τους, δεν μπορούν να σκέφτονται τίποτε άλλο εκτός του τρίποντου, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τους αφήσει αρκετά μακριά, εκτός και ευνοηθούν από άλλα αποτελέσματα και έτσι να γίνεται δύσκολη η συνέχεια.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι, με σοβαρές προσθήκες τελευταία, είναι σίγουρο ότι θα παλέψουν και έχουν αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρουν.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  20-3-2016 ώρα:  16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά – Α.Ο. Πρόννοι
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Γασπαράτος Γ.
Αβάζαρος Χρ.

2.

Κυριακή 20-3-2016 ώρα:  16:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. Ηρακλής Πρ. – Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς

Μαγουλάς
Σπύρος

Τούρλος Π.
Μυρσίνιας Γ.
                         
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                                             
Δυνατό ντέρμπι στις Κεραμειές... Θέλουν ξεκίνημα με το "δεξί"
Την Κυριακή το απόγευμα στις 4, στις Κεραμειές, σε ένα μεγάλο παιχνίδι τα Ομαλά φιλοξενούν τους ενισχυμένους Πρόννους με τις δυο ομάδες να επιθυμούν μια νέα αρχή στα playoffs, αφού και βαθμολογικά βρίσκονται πίσω από τον πρωτοπόρο Εθνικό, αλλά και οποιαδήποτε απώλεια θα τις αφήσει μακριά από τον στόχο, ιδιαίτερα αν ο Εθνικός περάσει νικηφόρα από τα Τζανάτα.
Σίγουρα είναι ένα κομβικό παιχνίδι και το αποτέλεσμα του να παίζει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια για τις δυο ομάδες. Οι μεν γηπεδούχοι ξεκινούν με -3 βαθμούς από την κορυφή και τον Εθνικό και οι γηπεδούχοι -2!
Ήττα σημαίνει απομάκρυνση από τον στόχο και κάνει την κατάσταση αρκετά δύσκολη.
Αγωνιστικά θεωρούμε ότι είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι και τις δυο ομάδες να ξεκινούν περίπου, από την ίδια αφετηρία, θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα. Λάθη σε αυτή την φάση και απώλειες βαθμών δεν συγχωρούνται και όλες οι ομάδες, όπως είναι φυσικό, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο!
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:
Μια νίκη για κάθε ομάδα. Οι γηπεδούχοι στο ίδιο γήπεδο 3-1 και οι φιλοξενούμενοι στα Τζανάτα 2-0.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Χρ. Αβάζαρο.
                         
 Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡ. - Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
                                               
Ανοικτό παιχνίδι στα Τζανάτα...... Θέλουν νίκη και οι δυο
Την ίδια ώρα στα Τζανάτα, σε ένα ακόμη παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο πρωταθλητής της κανονικής περιόδου, Εθνικός Κεφαλονιάς, δοκιμάζεται στα Τζανάτα, με αντίπαλο τον επικίνδυνο και ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό Ηρακλή Πρόννων.
Τα ίδια πάνω κάτω με το προηγούμενο παιχνίδι ισχύουν και σε αυτό, με τη διαφορά εδώ, ότι οι φιλοξενούμενοι παίρνοντας αυτό το +4 στην κανονική περίοδο, έχουν μια μικρή «πολυτέλεια» να διορθώσουν κάποιο στραβοπάτημα στη συνέχεια αφού οι διαφορές λίγο πολύ θα είναι μικρές.
Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει για τους γηπεδούχους οι οποίοι πάνε στην σειρά χωρίς βαθμό, ακόμη και μια ισοπαλία θα είναι ένα εμπόδιο για τη συνέχεια, αφού τέτοιες διαφορές σε έναν τόσο μικρό πρωτάθλημα δύσκολα καλύπτονται.
Σε περίπτωση ήττας σίγουρα και με -7 από τον αντίπαλο τους, κάπου εκεί τερματίζεται το φετινό όνειρο για την διεκδίκηση ενός πρωταθλήματος, που στο κάτω-κάτω δεν ήταν ποτέ φαβορί!
Και εδώ πιστεύουμε ότι όλα θα κριθούν στη δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων και θεωρούμε κάθε τι πιθανό.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:
Δυο νίκες πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι με αρκετή μάλιστα δυσκολία. 1-0 στον Άγιο Αντώνη και 2-1 στα Τζανάτα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τούρλο και Γ. Μυρσίνια.
                         
Πως πηγαίνουν οι ομάδες στα playoffs
Ειδική βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
4
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1
4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
0
                         
Η επόμενη αγωνιστική 
(2η playoffs 26/3/)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου