Δευτέρα, Μαρτίου 28

Εύκολη νίκη (55-38) του ΝΕΟΛ, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι με τον Υπερίωνα

TELIKO SHMA NEOL
Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες και αυτό είχε αντίκτυπο και στην αγωνιστική τους εικόνα. Ο ΝΕΟΛ, όταν αποφάσισε να πιέσει στην άμυνα και να κλέψει μπάλες, βρήκε σκορ και καθάρισε το παιχνίδι αποκτώντας διαφορά ασφαλείας που ο ΥΠΕΡΙΩΝ δεν μπορούσε να καλύψει.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό της playmaker Παναγή Συνοδινό, ο κόουτς Μάρκος Τζουγανάτος δοκίμασε σε αυτή την θέση τον «ψηλό» Χρήστο Αραβαντινό και εκείνος τα πήγε αρκετά καλά στο ντεμπούτο του σε αυτή τη θέση. Οι «μικροί» μας αγωνίστηκαν πολλή ώρα, αφού το ματς το επέτρεπε και έδειξαν καλά στοιχεία και διάθεση να προσφέρουν. Το φιλμ του αγώνα:
Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες ήταν νευρικές, με πολλές λάθος επιλογές και απογοητευτικά άστοχες στις βολές. Βρεθήκαμε με ένα μόνο πόντο μπροστά και το παιχνίδι έδειχνε ντέρμπι!
Από τα μισά του δεύτερου δεκάλεπτου, οι παίκτες μας μετά και τις φωνές του κόουτς, έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ και παρότι εξακολουθούσαμε να είμαστε άστοχοι, βρεθήκαμε μπροστά με 23-17 στο ημίχρονο.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, η βασική πεντάδα που ξαναπέρασε στο παιχνίδι, «έπνιξε» τις επιθέσεις των αντιπάλων, βελτίωσε τις επιθετικές της ενέργειες (7 πόντους ο Αντωνάτος) και καθάρισε το παιχνίδι, έστω και κάνοντας πολλά φάουλ: Στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, είχαμε 6 παίκτες μας φορτωμένους με τρία φάουλ!

DSC_0503
Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό, παρόλο που η ομάδα μας έκανε πολλές αλλαγές. Ο ΥΠΕΡΙΩΝ δεν μπόρεσε να κλείσει την ψαλίδα στο σκορ και έτσι φτάσαμε σε μια άνετη νίκη.
Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από τον αγώνα, εκτός φυσικά από τη νίκη, θα επιλέγαμε ένα ωραίο σύστημα στο τέταρτο δεκάλεπτο που έπαιξαν σωστά οι «αλλαγές» μας και κατέληξε σε καλάθι από τον Γιάννη Κλαυδιανό.
Τα δεκάλεπτα: 13-12,  10-5, 22-10, 10-11.
ΝΕΟΛ  (Μάρκος Τζουγανάτος):    Αντωνάτος 9, Πυλαρινός 8 (2), Κλαυδιανός (2), Αραβαντινός 4, Κολοβός 8, Συνοδινός Χ. 9 (1), Μπακούρος 3 (1) ,Παπαγιάννης 6 (1), Δεστούνης 2, Μπελίτσης 2
ΥΠΕΡΙΩΝ (Παπαδόπουλος Θ.):  Στρίγας 7(1) , Κίντος 2, Μώρος 2, Παναγιωτόπουλος 4, Αντωνόπουλος 8 (1), Μάρκου 9, Νικολόπουλος 6, Ανδρουτσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου